Insallah canimHoşbuldumm :) ben 23 yaşındayım 90.5 kilo ve 161 boy. geçen sene 98den 84e kadar düşmüştüm diyer ve sporla. ancak günlük 800 kalori ile besleniyordum ortalama. sonradan öğrendim çok büyük bi yanlış yaptığımı. metabolizmam aşırı yavaşlamış az beslendiğim için ve birden kilo vermem durdu. durunca da benim moralim bozuldu tabi saldım kendimi. ve sonuç kilo aldım. üzerinden birkaç ay geçti. şimdi tekrar toparlanıp sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. umarım birbirimize yardımcı oluruz :)
Aidsli muz diye bir furya kopmustu facebookta.. korkudan hicbisi yiyip icemicez artik..
Allah gönlüne göre versin canimKizlarr bu sabah 86.7 geldim ilk defa 86 gordum cok mutluyum. Veee sanirim bebek bekliyorum
Tesekkur ederim insallah saglikli olurAllah gönlüne göre versin canim
Senin adina çok sevindim
Cankizzz son mesajını yazali bir ay olmuş canım yapma böyle bırakma ipin ucunu bak 100 ude geceriz biraksak biz kilo almanın sonu yok sende yakala ipin ucunu devam ettikçe yemeğe kilo ustune kilo biniyor bak ben iki uç ay aynı kiloda surundum ama tekrar tekrar ya Allah dedim başladım seni bekliyorum dön sarımsak yutuyorum bak iştah falan kalmadı hadi sende yut başla
İnşallah bi kalp atislarini duysam inanicamBalinmaz olsun canım mühim olan bebisin gene verirsin hele bir doğsun emzir bi süre başlarsın yeniden anne olarak
Tursu cok odem yapiyormus az yemek lazimmisKızlar ben iki gündür turşu yiyorum sanırım su tuttum kilom yükselişte gene kaçamak yapmıyorum çünkü
Ben turşusuz yemek yiyememkiKızlar ben iki gündür turşu yiyorum sanırım su tuttum kilom yükselişte gene kaçamak yapmıyorum çünkü
Günaydin cnm sabah tartildim 79 duraklama var sanırım yine birde dediğim gibi turşusuz yemek yiyemiyorumIyi akşamlar kizlar
kac gundur giremiyom telde sorun vardi
Mürüvvet kilon ne durumda
arkadaşlar ya kaçamak yapiyor yada kimse yok diye onlarda gelmiyor
ben 70.500 ciktim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?