97 kiloyla tekrar basliyorumm

Insallah canim
Benimde 23 yaşinda kizim var evli 2 cocuklu
sezeryanla doğum yaptiği halde kilo vermekte zorlanmiyor
önemli olan irade
karataya uygun beslenmeye çalişiyor
ilk öğününü öğlen 12 gibi yaptığı zaman aksam yemegi yemiyor çok acikirsa ayran yada tarçinli Yeşilçay içiyor
eğer erken kalkar kahvaltıyı erken yaparsa 2. Öğünü saat 4 gibi yapip yemeyi birakiyor
2 haftada 69 dan 64 e düştü

sana fikir olsun diye yazdim
yiyeceklerinin kalorisini deyil seker oranini düşür hem daha tok kalirsin hem daha cok enerjik olursun
sabah tartilip guncel kilonu ve gün içinde nasilbesleneceğini yazabilirsin

Bende bugün 71.00 çıktım

Cankizzz son mesajını yazali bir ay olmuş canım yapma böyle bırakma ipin ucunu bak 100 ude geceriz biraksak biz kilo almanın sonu yok sende yakala ipin ucunu devam ettikçe yemeğe kilo ustune kilo biniyor bak ben iki uç ay aynı kiloda surundum ama tekrar tekrar ya Allah dedim başladım seni bekliyorum dön sarımsak yutuyorum bak iştah falan kalmadı hadi sende yut başla

Ben şuan kilomu korumaya çalişcam sonrasi Allah kerim kaç kilo alicam kimbilir :|

Balinmaz olsun canım mühim olan bebisin gene verirsin hele bir doğsun emzir bi süre başlarsın yeniden anne olarak

Kızlar ben iki gündür turşu yiyorum sanırım su tuttum kilom yükselişte gene kaçamak yapmıyorum çünkü

Kızlar ben bi aydan fazladır intagramda hesap açtım orda bildirim falan geliyor hem hepsi diyet yapan arkadaşlar yediğini içtiğini paylaşıyosun daha motive edici sizde bir diyet ismiyle hesap açsanıza canlar? Benim ismim kilolara_bay_bayy.
Işıl kız ne hedefe ulaşması daha önümde çook yol var :) burayı unutuyorum ya kusura bakmayın. Sarmısak işe yaradımı sizde? Ayy balinmaz çook sevindim adına canım. Allah tamamına erdirsin gönlüne göre nasip etsin canımm.

Iyi akşamlar kizlar
kac gundur giremiyom telde sorun vardi
Mürüvvet kilon ne durumda
arkadaşlar ya kaçamak yapiyor yada kimse yok diye onlarda gelmiyor
ben 70.500 ciktim bugun

Iyi akşamlar kizlar
kac gundur giremiyom telde sorun vardi
Mürüvvet kilon ne durumda
arkadaşlar ya kaçamak yapiyor yada kimse yok diye onlarda gelmiyor
ben 70.500 ciktim bugun
Günaydin cnm sabah tartildim 79 duraklama var sanırım yine birde dediğim gibi turşusuz yemek yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…