bende deneyeyim bari 2 dişi bölüp yutuyormusunuz çiğniyormusunuz :)Kızlar sarımsak sanırım ise yaradı bu sabah 87.6 hadi inşallah
Yütüyoruz cnmbende deneyeyim bari 2 dişi bölüp yutuyormusunuz çiğniyormusunuz :)
Geçmiş olsun cnmkızlar çok ağır grip oldummm, azar azar yiyorum yine bu sabah 87,7 geldim şu zincirlerimi kırıp bir 86,9 görsem daha çok şevklenicem. hazır hastayken bol meyve az yemek yiyim diyorum..
bu akşamdan itibaren başlıcammBalinmaz yut hemen hem gribinde düzelir hem kilo gidiyor
[/QUOTE]TE="balinmaz, post: 48675708, member: 726647"]kızlar çok ağır grip oldummm, azar azar yiyorum yine bu sabah 87,7 geldim şu zincirlerimi kırıp bir 86,9 görsem daha çok şevklenicem. hazır hastayken bol meyve az yemek yiyim diyorum..
Buyur canim hoşgeldinKızlar hepinize merhaba. Zayıflamaya ve bunun için de motivasyon ve düzene ihtiyacım var, sanırım aradığımı burada bulabilirim :/ :)
Hoşbuldumm :) ben 23 yaşındayım 90.5 kilo ve 161 boy. geçen sene 98den 84e kadar düşmüştüm diyer ve sporla. ancak günlük 800 kalori ile besleniyordum ortalama. sonradan öğrendim çok büyük bi yanlış yaptığımı. metabolizmam aşırı yavaşlamış az beslendiğim için ve birden kilo vermem durdu. durunca da benim moralim bozuldu tabi saldım kendimi. ve sonuç kilo aldım. üzerinden birkaç ay geçti. şimdi tekrar toparlanıp sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. umarım birbirimize yardımcı oluruz :)Buyur canim hoşgeldin
Seni taniyabilirmiyiz
Merhaba kizlar hoş geldin @butunikHoşbuldumm :) ben 23 yaşındayım 90.5 kilo ve 161 boy. geçen sene 98den 84e kadar düşmüştüm diyer ve sporla. ancak günlük 800 kalori ile besleniyordum ortalama. sonradan öğrendim çok büyük bi yanlış yaptığımı. metabolizmam aşırı yavaşlamış az beslendiğim için ve birden kilo vermem durdu. durunca da benim moralim bozuldu tabi saldım kendimi. ve sonuç kilo aldım. üzerinden birkaç ay geçti. şimdi tekrar toparlanıp sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. umarım birbirimize yardımcı oluruz :)
Merhaba canım hoşbulduk :)Pardon cnmbupink
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?