Tesekkur ederimmBalinmaz canım yeni işin hayırlı olsun
harikasın nisa seni gördükçe kendimin boğazımı sıkasım geliyooHayırlı cumalarr kızlaaarr çook mutluyummm 79. 9 kiloyu gördümm 7 ayda -25 kg oldu. Çoook şükür rabbime bu sayıyı rüyamda görsem inanmzdımm
İki dis dimiKızlar bakın size bir sır vereyim bi aya yakındr sarmısak yutuyorum valla faydasıno görüyorum
Akşam yatarken iki tane bölüyorum bol suyla yutuyorum. Deneyn kızlar netten araştırın
Tebrikler cnm bende 79.50 geldim bu sabahHayırlı cumalarr kızlaaarr çook mutluyummm 79. 9 kiloyu gördümm 7 ayda -25 kg oldu. Çoook şükür rabbime bu sayıyı rüyamda görsem inanmzdımm
Okudum cnm evet baya etkiliymis haftada 2 yada ilk hafta 4 kiloya yakın verilebilir diyor bu akşamdan itibaren bende baslicamKızlar bakın size bir sır vereyim bi aya yakındr sarmısak yutuyorum valla faydasıno görüyorum
Akşam yatarken iki tane bölüyorum bol suyla yutuyorum. Deneyn kızlar netten araştırın
Teşekkürler canim benim kaçan kovalanirmisMürüvet nisa tebrikler fistiklar
ben hala 72 yim 5 gündür 100 gr anca gitti
kendime özel aşure yapmıştım.
Şeker hiç koymadim ama yinede kalorisi çoktu
neyse cumartesi kizima gidecem torunun doğum günü var
pazarda bebek mevlidi
pazartesi acilen kaçmam lazim yoksa yakalayacaksiniz
Şakasi bi yana herkes istedigi kiloya düşsün bir an önce
Korkma canım ben 4 gündür yapıyorum tansiyonum yüksek bile cikiyorMuruvet nisa tebrikler harikasınız sarımsak i okudum dün gece denedim bakalım nolucak korktum gerçi benim tansiyon hep düşüktür inş.sıkinti olmazsa yaparim
Bunu yapacam yarından sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?