- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Tepkimi herkes şokta beni uzun zamandır görmeyenler in bazıları tanımıyor beni. dudak büküp yapamassin diyenler şimdi nasıl verdin diye pesimde. resmen genclesmisim . ama ailem yeterr başıma bişi gelecek dye moralimi bozuyorlar. Bende 75 yeter diyodum. ama insanoğlu gözü doymaz yaklaşmışken 69u bi göreyim diyorum.Valla sizi tebrik ediyorum
Helal olsun
Bana da örnek oldunuz
Çevrenizdekilerin tepkisi nasıl???
Ne güzel..Tepkimi herkes şokta beni uzun zamandır görmeyenler in bazıları tanımıyor beni. dudak büküp yapamassin diyenler şimdi nasıl verdin diye pesimde. resmen genclesmisim . ama ailem yeterr başıma bişi gelecek dye moralimi bozuyorlar. Bende 75 yeter diyodum. ama insanoğlu gözü doymaz yaklaşmışken 69u bi göreyim diyorum.:)))
Ne güzel..
Maşallah diyelim
Emin'im o hedefine de ulaşırsın
Darısı başımıza artık
Mutlu günler dilerim
Allah razı olsun kizlar. İnşallah devam edecem.Nisaeylemmir kız ne güzel olmuşsun tebrik ederim valla bravo bende 20 kilo verdim 10 daha versem iyi olucak uzun zamandır görünmüyorsun daha sık uğra
Süpersin masallahEki Görüntüle 1933168
Buda benden size supriz olsun. 30 kiloyu tamamladık. yeni yıla 75 le girdim.hedef 69 inşallah. ÜST xxxl tan M bedene. . ALT 56 DAN 44 bedene
İnşallah ablacımİyi akşamlar kizlar kilo vermede takılı kalmamın sebebi demirim çok düşükmüş Devit-3 verdi doktor haftada 1 ampul 3 haftalık inşallah demir eksikliğim düzelir
Nisan yoğunluğu valla her gün sabah 8 den akşam 6 ya kadar davetiye dagitiyorum sizler napiyorsunuzNerdesiniz kizlaaaaarrrr hu huuu
Şükür Allah a telefondanmıdır nedir ne yazilanları okuyabildim ne yazabildimNerdesiniz kizlaaaaarrrr hu huuu
Nisanada az kaldi MürüvetNisan yoğunluğu valla her gün sabah 8 den akşam 6 ya kadar davetiye dagitiyorum sizler napiyorsunuz
Bayildim tatlim maşallahEki Görüntüle 1933168
Buda benden size supriz olsun. 30 kiloyu tamamladık. yeni yıla 75 le girdim.hedef 69 inşallah. ÜST xxxl tan M bedene. . ALT 56 DAN 44 bedene
Ablam oğlun hayırlısıyla gelsin inşallah. çok teşekkür ederimm. 2 normal doğum 3 sezaryen o göbek normal tabi. ama cook toplandı dahada toplanacak inşallah ;:))Bayildim tatlim maşallah
Vücut seklimiz ayni yalniz benim göbek yok
Seninkide gayet normal 30 kilodan düsmüşsün sonuçta
Aklina geldikce karnını içine cekip birak
Hatta yapabilirsen hep içine cekerek dolan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?