97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ayyy şu 30 kilo veren ablayı görünce acaio gaza geldim Benide kabul etseniz olurmukiiiYa bide 30 kilo veren ablam srn naptınn ne sporu yaptın nasıl beslendin diyetisyrnemi gittin Allah aşkına anlat bnmde 2 hamilelikten yapıştı kaldı ideal kilom 48 ben 88 kiloyum

Abla derken 29 yaşındayım daha:)) özel. bişey yapmadım diyetisyene gitmedim. herseyden yedim saate porsiyona dikkat ederek ve yürüyüş + bölgesel hareketler yaparak bu duruma geldim çok sukur

Abla derken 29 yaşındayım daha:)) özel. bişey yapmadım diyetisyene gitmedim. herseyden yedim saate porsiyona dikkat ederek ve yürüyüş + bölgesel hareketler yaparak bu duruma geldim çok sukur
Cnm k.bakma vallahi bnm eşekliğim,yaşına bakmak niye aklıma gelmediyse özür dilerim.Çok yakışmış gerçekten 30 kilo vermiş olarak kndimi düşünüyorum da gurur verici olmalı...

Slm kızlar ne vefalı çıktık yaw topik sahibesi yokken bile ugrayip yazdık cankizzz bu kez gebertirim seni zayiflamadan buradan ayrılmak yok yemenin sonu yok zayiflamayip ne yapıcaz birlikte basaricaz bizde fazla öteye gitmedik zaten ne idim 90 mı şimdide 84 çok bişey değişmemiş hadi dön sen yarisalim gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…