Burdayım canim artık yalnız yazmaktan bıktım yazılırsa cevap veriyorumMuruvet abla cankiz siz nerelerdesiniz? ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım canim artık yalnız yazmaktan bıktım yazılırsa cevap veriyorumMuruvet abla cankiz siz nerelerdesiniz? ?
Canim asla yalnis anlamam sen rahat ol yalnis yapiysak bunu bize demelisiz ki bizde faydalanakCanım kahvaltı biraz fazla olmus hani zaten yumurta peynir dolu dolu bi kahvaltıymis yulaf süt musli yemeseydin. Hem ekmekte varmış. Yanlış anlama fikrim bu yani
Burdayım canim yazıyorum bendeİyi geceler canlar. Bugün misafirim vardı çok yoğundum ve çok yedim. Yarın toparlamaya çalışı cam. Muruvet abla yazıyozda cvp vermiyor sun nerelerdesin ne yapıyorsun
Nasıl gidiyor kilo verimiBurdayım canim yazıyorum bende
Takılıyorum canim ya seri halde gitmiyor 76 yim regl oldum bugün tüm hafta çok yedim hiç doymuyorum ekmek arası çok yedim tatlı yedim:) bugün regl olunca durdu yememNasıl gidiyor kilo verimi
Abla şu ceviz suyunu dene bende regl olacam ama istah tatlı isteği sıfır üstelik te kilo verdiriyor yardımcı oluyorTakılıyorum canim ya seri halde gitmiyor 76 yim regl oldum bugün tüm hafta çok yedim hiç doymuyorum ekmek arası çok yedim tatlı yedim:) bugün regl olunca durdu yemem
Nasıl ceviz suyu tarifini ver bakalimAbla şu ceviz suyunu dene bende regl olacam ama istah tatlı isteği sıfır üstelik te kilo verdiriyor yardımcı oluyor
Akşamdan bir bardak suya bir ceviz içi koy sabah o cevizi ye suyunu iç bi yarım saat bi saat sonra kahvaltını yapNasıl ceviz suyu tarifini ver bakalim
Tamam cnm yaparimAkşamdan bir bardak suya bir ceviz içi koy sabah o cevizi ye suyunu iç bi yarım saat bi saat sonra kahvaltını yap
Bravo hedefine 3 kg kaldı tebrik ederim seni canimHuuuuuu nerdesiniz bugün tartı günümdü 73.7 oldum yuppiiiii
Bravo hedefine 3 kg kaldı tebrik ederim seni canim
cok teşekkür ederim kızlarVallahi tebrikler canim super gidyorsun harika insallah bizlerde seni kendimize ornek aliriz![]()