• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Gunaydin guzeler bu haftaniz oyle guzel gun olsun ki hayatiniz dahada guzeleşsin.
Bende regilim bugun tam kurtararirim sporfu diyetdi derkec henuz tartiya cikmadim odem var bi onu atayim son uc gundu sporda yapmadim zaten onuda yapayim bu hafta insallah bu direncli kilolardan azda olsa kurtulurum sanirim simdilik bu kadar.
Bugun kiraz sapi maydonuz misir pusgur cayimi iceyim bi bakayim noluur yarina kadar odem gidyormu

Selam kizlar bugün cevizli sarımsaklı küre başladım bilirsiniz 2 tane cevizi ve 1 dış sarımsağı 1 bardak suya isliyosunuz akşamdan sabah aç karnına cevizi yiyip sarımsağıda suyuyla yutuyorsunuz inşallah ise yarar

Back
X