- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 18
- 39
Kiz olsun beraber veririz.Bu topik beni bekliyor galiba :) çok kilo aldiiim coook. Sizi yakalamak epey zor olcak hanimlar. Ama olsun siz vermeye devam edin inşallah yaza fit girin :)
Canim naslsin ben ayni kiloda ayni seyde bazen cildirmak uzre oluyorum amma pess edmiyorum vicudum bana direnc gosteriyor ne yapsam kilom kipirdamir .Amin cnm herkese hayırlı kandiller dilerim.
7. Ay bitmek üzere yavaş yavaş gün saymaya başlıyoruz. İnşallah doğumdan sonra toparlanma sürecim hızlı olurda sahalara hemen dönerim :)Kiz olsun beraber veririz.
Ya cokdandi yazmiyon merak ettdim naslsin ne durumdasin hamileliyinnkacinci ayindasin .olsun canim hamilelikde alinan kilolar daha sonra tez verilir sen beebisin saligina bak gerisin bos ver
Çok sıcaklara kalmadan doğuracağın için şanslısın canım sağlıcakla al kucağına7. Ay bitmek üzere yavaş yavaş gün saymaya başlıyoruz. İnşallah doğumdan sonra toparlanma sürecim hızlı olurda sahalara hemen dönerim :)
teyzemde de topuk dikeni var, devamli nike air ayakkabi alir, ona cok iyi geliyormus, sen de dene istersenBu kacinci actigim konu ben bile unuttum
Istedigim zaman kilo veriyorum
ama cabuk pes ediyorumm
ayaklarim agriyor diyordum hep
veeee hem sag hem sol tarafta topuk diken oldugu ortaya ciktiii
Doktorum kilodann dediii
coook canim aciyorr yürüyemiyorumm
acida ceksem artik biraz hareket etmek zorundayimm
yarin basliyorum 25 yasindayimm
ama ben kendimi 50 yasinda hissediyorumm resmen kilodan ruhum yaslandii yaa
isteyenlerr benimle birlikte basliyabilir
Bu yazı çok eski sanırım çünküteyzemde de topuk dikeni var, devamli nike air ayakkabi alir, ona cok iyi geliyormus, sen de dene istersen
Hayırlı ramazanlarHayirli Ramazanlar herkese mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?