98 kilodan 64 e dusme hikayem, 6 ay icinde ve sarkma olmadan

titanunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
70
19
0
35
Ankara
Kizlar oncelikle bu hamilelikten sonra zayiflama hikayem belirteyim.
98 kiloyla doguma girdim. Dogumda 8 kilo falan gitmistir sanirim.
Neyse efendim eve geldim sisko bir kadin olarak. Ve simdi 64 kiloyum ve bebegim alti aylik. Zayiflamak isteyenlere kendi zayiflama yontemlerini anlatayim:
1. Duzensiz olarak spor yaptim. Yani bir yaptim, bir hafta biraktim, 15 gun yaptim 1 ay elimi spora surmedim. Fakat aklima geldikce yapmaya calistim. Sporun elini birakmayin kisaca
2. Gunde 3 litre su ictim.
3. Gunde bir tane maden suyu ictim.
4. Gunde 2 adet yesil cay ictim.
5. Midemi asla bos birakmadim, meyve sebze yogurt gibi seylerle surekli ara ogunler yaptim.
6. Ekmegi biraktim. Fakat pasta, borekten vazgecmedim, gorursem yerim affetmem.
7. Sabah kalkar kalkmaz 3 adet kayisi yedim ve ustune bir bardak su ictim. 15 dakika sonra kahvaltiya basladim. Bu kiloyu engelliyor.
8. Her yemekten sonra bir tabak yogurt yedim. Bu yaglari yakiyor. Dolayisiyla gece yemelerinden ve baklavalardan vazgecmek zorunda degilsiniz yeter ki ne yerseniz yiyin ustune yogurt yiyin.

Bir de lavabo ihtiyaciniz gelince hemen kosun lavaboya. Asla asla bekletmeyin. İnsanlar biraz da bu yuzden kilo aliyor

Tebrik ederim cnım keşke fotoğrafta koysaydın bende rejimdeyim şuan ama çok zor veriyorum kiloları hemde tatlı yemeden hiç ( kaçamaklar dışında) şuana kdr 3 kilo verebilmişim sadece 10 günde 3 kilo az değilmiya 85-86 kilo arasındydım 83 üm şimdi

kendıne haksızlık etme arkadasım, gayet ıyı 10 gunde 3 kılo. masaAllah de, totoşunu kaşı :)

konu sahıbı arkadasım tebrıkler bende dogumdan sonra 20 kılo verdım, sonra aldım gene 3-4 kılo. 10 kılo fazlam var suan. pts tekrar baslıyorum ınsaAllah :)

öncelıkle tebrik ediyorum spor olarak neler yaptınız merak ettim bide pasta börek yiyerek nasıl kilo verdiniz yani doyana kadarmı

öncelıkle tebrik ediyorum spor olarak neler yaptınız merak ettim bide pasta börek yiyerek nasıl kilo verdiniz yani doyana kadarmı

Pasta boregi onume ne kadar koyulursa yedim genelde, bilirsiniz gunler, misafirlikler, ramazan sofralari, bayramlar.. yemezsek olmuyor illa yediriyorlar.
Evde de dogumdan dolayi tatlilar vs eksik olmuyordu. Malum herkes elinde biseyle geliyor bebek gormeye. Bir yaz mevsimi de gecirdim, e dondurmalar falan da oluyordu evde surekli. Canim isteyince yiyordum, cunku kendini mahrum edince uzuluyorsun ve diyetler kisa suruyor. Benim tavsiyem gozunuze hos gelen her seyden en az bir lokma alin, caninizi cektirip bikkinlik vermeyin kendinize.
Tabi ne yerseniz yiyin, ardindan yarim tabak yogurt yiyceksiniz. Ama beklemeden.
Yani soyle, baklavayi yedim yaninda kola icerek tabi bitince hemen soframa onceden koydugum yarim tabak yogurdumu yedim. Yani baklava ustune yogurt yemek mide bulandirici aslinda iyyy ama napalim ya yardan gecicez ya serden
Spor olarak plates yaptim, ebru salli birinci cd
Bazen kosu bandi
is yerim de 3. Katta merdiveni tercih ettim genelde.
bir de bulasik yikarken falan ayaklarimi hareket ettirdim firsatlari degerlendirin yani

10 gunde 3 kilo super bence. Kilo verirken bazen duraklama donemine de giriyoruz, oyle olursan da hic canini sikma aynen devam. Ekmegi biraktin mi canim, onu biraksan daha iyi olur

Bir de arkadaslar spordan sonra en az 1 saat bise yemeyin, ekstra kilo yapiyor, adeta kilo alma sporuna donusuyor. Yani spordan sonra insan cok acikiyor ya tutcaksiniz. Yok eger ben yerim diosaniz, hic spor yapmayin en azindan kilo almazsiniz.
insanlar bu hataya cok dusuyor. Birkac yil once 2-3 kilo fazlam vardi spora basladim tabi cikar cikmaz yemek yiyordum birkac kilo daha eklendi tabi. Sonra bir doktor arkadasim soyledi, meger kilo almak isteyenler spordan sonra yermis, zayiflamak isteyenler yemek isini daha onceden halledermis

Merhabalar, siteye yeni üye oldum. İlk cevap yazdığım başlık da bu oldu. :)

Konu o kadar hoşuma gitti ki, nasıl kolay geliyor şuan kilo vermek anlatamam. Titanunu çok teşekkür ederim. Benim kilo vermem için gereken motivasyon sanırım sizdeymiş. Önerileriniz o kadar iyi ve mantıklı ki! Hemen yarın ben de başlayıp, uygulayacağım.

Bir dönem gitmiş olduğum diyetisyenim de sizin söylediğinizi söylemişti bana. Sabah uyanır uyanmaz 3 kayısı, üzerine 1 bardak su. :)

Sizi tebrik ediyorum içtenlikle. İyi ki varsın KK, iyi ki varsınız Titanunu. :)

Emzirme doneminde mi yesil cay ictin ,merak ettim . Bende dogum yaptim bebegim 7 aylik ve 6 kilo kaldi dogumda onlari vermek istiyorum ama bi turlu gitmiyor 😢

Oncelikle sizi tebrik ederim. Bi kac soru sormak iistiyorum.
Kullandiginiz yogurt light yogurtmuydu yoksa. fark etmedimi
Ogle ve aksam yemeklerinde sebze mi yoksa et agirlikli mi beslendiniz
Tatli ve hamur isini hangi araliklarla tukettiniz
Tesekkurler

Merhaba. Öncelikle tebrik ederim. Şu an benim de kilom 87. 70'e düşmeye çalışıyorum. Ama bir türlü çikolata yeme isteğimi bastıramıyorum. Sizin yaptığınız gibi çikolata yedikten sonra yoğurt yersem faydası olur mu?

titanunu tebrik ederim
Lütfen biraz daha ayrıntı verebilirmisin yogurtla ilgili.. nereden öğrendin mesela??
internetten yoğurtla ilgili araştırdığımda pek bişey bulamadım.

öncelikle tebrik ederim. kilo verirken bir zaman sonra metabolizma alışıyor ve duraksama oluyor siz bu dönemi nasıl ve ne yaparak atlattınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…