Tebrik ederim
cnım keşke fotoğrafta koysaydın bende rejimdeyim şuan ama çok zor
veriyorum kiloları hemde tatlı yemeden hiç ( kaçamaklar dışında) şuana
kdr 3 kilo verebilmişim sadece 10 günde 3 kilo az değilmiya 85-86 kilo
arasındydım 83 üm şimdi
Kizlar oncelikle bu hamilelikten sonra zayiflama hikayem belirteyim.
98 kiloyla doguma girdim. Dogumda 8 kilo falan gitmistir sanirim.
Neyse efendim eve geldim sisko bir kadin olarak. Ve simdi 64 kiloyum ve bebegim alti aylik. Zayiflamak isteyenlere kendi zayiflama yontemlerini anlatayim:
1. Duzensiz olarak spor yaptim. Yani bir yaptim, bir hafta biraktim, 15 gun yaptim 1 ay elimi spora surmedim. Fakat aklima geldikce yapmaya calistim. Sporun elini birakmayin kisaca
2. Gunde 3 litre su ictim.
3. Gunde bir tane maden suyu ictim.
4. Gunde 2 adet yesil cay ictim.
5. Midemi asla bos birakmadim, meyve sebze yogurt gibi seylerle surekli ara ogunler yaptim.
6. Ekmegi biraktim. Fakat pasta, borekten vazgecmedim, gorursem yerim affetmem.
7. Sabah kalkar kalkmaz 3 adet kayisi yedim ve ustune bir bardak su ictim. 15 dakika sonra kahvaltiya basladim. Bu kiloyu engelliyor.
8. Her yemekten sonra bir tabak yogurt yedim. Bu yaglari yakiyor. Dolayisiyla gece yemelerinden ve baklavalardan vazgecmek zorunda degilsiniz yeter ki ne yerseniz yiyin ustune yogurt yiyin.
öncelıkle tebrik ediyorum spor olarak neler yaptınız merak ettim bide pasta börek yiyerek nasıl kilo verdiniz yani doyana kadarmı
Tebrik ederim cnım keşke fotoğrafta koysaydın bende rejimdeyim şuan ama çok zor veriyorum kiloları hemde tatlı yemeden hiç ( kaçamaklar dışında) şuana kdr 3 kilo verebilmişim sadece 10 günde 3 kilo az değilmiya 85-86 kilo arasındydım 83 üm şimdi
Kizlar oncelikle bu hamilelikten sonra zayiflama hikayem belirteyim.
98 kiloyla doguma girdim. Dogumda 8 kilo falan gitmistir sanirim.
Neyse efendim eve geldim sisko bir kadin olarak. Ve simdi 64 kiloyum ve bebegim alti aylik. Zayiflamak isteyenlere kendi zayiflama yontemlerini anlatayim:
1. Duzensiz olarak spor yaptim. Yani bir yaptim, bir hafta biraktim, 15 gun yaptim 1 ay elimi spora surmedim. Fakat aklima geldikce yapmaya calistim. Sporun elini birakmayin kisaca
2. Gunde 3 litre su ictim.
3. Gunde bir tane maden suyu ictim.
4. Gunde 2 adet yesil cay ictim.
5. Midemi asla bos birakmadim, meyve sebze yogurt gibi seylerle surekli ara ogunler yaptim.
6. Ekmegi biraktim. Fakat pasta, borekten vazgecmedim, gorursem yerim affetmem.
7. Sabah kalkar kalkmaz 3 adet kayisi yedim ve ustune bir bardak su ictim. 15 dakika sonra kahvaltiya basladim. Bu kiloyu engelliyor.
8. Her yemekten sonra bir tabak yogurt yedim. Bu yaglari yakiyor. Dolayisiyla gece yemelerinden ve baklavalardan vazgecmek zorunda degilsiniz yeter ki ne yerseniz yiyin ustune yogurt yiyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?