9aylik bebişi damdan atma

Almanyada1turkkizi

AyLiN
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
696
192
23
Almanya
Kizlar arkadasimin bir bebisi var 9 aylik
ve daha yeni bir tane dis cikardi üst taraftan.
Arkadasin kaynanasina gore ilk dis ustten cikinca ugursuzlukmus ivir zivir
Bebegi evin catisindan uc kere asagiya atmasi lazimmis asagidanda birisi tutacak. Boyle sacma birsey olabilirmi?
Evleri 5 katli yahu
arkadasim calisiyor bebise o zircahil bakiyor.
Okadar soylememize ragmen
yaparsa !!!!
Arkadasim yanimda
yorumlarinizi okuyacak
sevgiler

Yalnız bırakmayın o kadınla masumu.
Ne yapacağı belli olmaz.
Başka akrabaları yok mu yanında dursun? Hoş onlar da aynı kafadadır ya.
Kesinlikle müsade etmesin arkadaşınız.
Çocuğun canı sözkonusu. Cahillerle uğraşılmaz.

Son düzenleme:
Ay allah korusun gitsin kaynanasi kendini atsin belliki asil ugursuz o. asla firsat vermesin oyle batil inancmi olurmu gunahh o bebiseeee bunu yapan daha neler yapar yaa. Bir kere firsat verirse yuz bulur. kesinlikle izin vermemelii.

El insaf diyorum.Kacinci cagdayiz allah askina batıl inanc bunlar.Sakın sakın denemesinler.Bebek ölse napcaklar zaten ugursuzdu kurtulduk mu diyecekler ?

Bu eski batil bir gelenek anladigim kadariyla eski yer evlerinin damini bahsetmislerdir 5 katli apartmanin tepesinden atmak nedir? Nasıl tutacaklarmış hangi açıyla nereye dusecekmis kestirmisler mi gözlerine.hay allahim!

Son düzenleme:
neeee okuduğum seye ınanamıyorum suan!

herkes zır delı olmuş artık..

arkadaşına soyle bebegını kimseye bırakmasın..cehalet mı,canılık mı..şuursuzluk mu,akıl hastalığı mı anlıyamıyorum

Bu ne yahu şaka mı ?

Saçma saçma konuşma desin arkadaşınız . Damdan üç kere atacakmış ...Hey Allahım ya !

35 yaşındayım . la duydum , attı tuttu duydum , ilk çıkan dişi dama atma duydum da çocuğu damdan atma duymadım hiç

Gitsin kendi doğurup atsin ya...

Allah korusun ya tutamazlarsa kolu bacagindan yakalarlarsa bişi olursa...

Millet öpmeye kiyamaz bunlar damdan atacak...

Ben şahsen o insanin eline bebek vermezdim...

Yuuh artııık yuuuhhh

Açık açık laf soksun arkadaşınız eşine söylesin korkuyorum yanlız bırakmaya ya yaparsa diye

Hayatımda böyle saçma bişey duymadım yaaa

bende ıyı nıyetle baslıgı yanlış yazdı herhalde dıye düşünüyorum konuyu okurken..
sanıyorumkı dişini dama atcaklar,onu anlatıyor..
ağzım acık kaldı!
aklı selim bı kocası yokmu bu arkadaşının..

Bu konuya yoruma gerek yok. O kadına bırakmasın çocuğu. Yanına dahi yaklaştırmasın.

bu nedir ya hu inanılır gibi değil şaka dimi buinsan bir bebeği sırf üstten diş çıkardı diye damdan aşağıya atar mı ya ee sonucunda ne olacak ölürse zaten uğursuzdu öldü ölmezse uğursuzluktan kurtardık bebeği diye sevinecekler mi anlamış değilim

offf bu zamanda böyle cahil kadınlara dayanamıyorum yaaa sinirden çatlıcam şimdi.o kadının ilk dişi neresinden çıkmış merak ettim.benimde 11 aylık oğlum var valla kendi çocuğuma yapılacak gibi hissettim ve çok gerildim.valla sizin lafınızı dinlermi bilemem ( dinlemez gibim geliyor ) ama yazık valla.çocukları kucağımızda havaya kaldırırken bile benim oğlum hala aynısını yapıyor korkudan ellerini yumruk yapıp sıkarlar kendilerini.o bebişi düşünemiyorum.eğer dinlemezde yaparsa bence arkadaşında kaynanasını atsın çatıdan ama aşağıda onu tutan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…