• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9aylik bebişi damdan atma

Yok artık!

O çocuğu bu kadınla asla yalnız bırakmasın, konu komşuya birine bıraksın ama o kadına bırakmasın bebeğini.
Kadın çok ısrar ederse yapıcam diye gidin polise şikayet edin, küçücük bebeğin canı tehlikede sonuçta.

benim annemde sivaslı telefon edip sordum böyle birşey duydunmu diye o nasıl adet canına kast etmiş o kadın bebeğin dedi böyle bir adet hiçbiyerde duymadım bende zaten yazık sabiye :50:

benim annemde sivaslı telefon edip sordum böyle birşey duydunmu diye o nasıl adet canına kast etmiş o kadın bebeğin dedi böyle bir adet hiçbiyerde duymadım bende zaten yazık sabiye :50:
ay cnm zahmet etmissin.
O kadinin cahilligi ya baska birsey degil. Bir memlekete màl etmek de dogru degil.

5. kattan çocuk mu atılır akıl hastası mı bu kadın. Kaynanayı bebeği atacam diye aşağıya gönderin bebek yerine bebeğin ağırlığında başka bir şey atında kolu bacağı kırınca dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın...

Arkadasinin kayinvalidesi kafayi siyirmis. Kayinvalide kendisi atlasin biri tutar elbet. Hani uc kereye de gerek yok. Bir kere yapsin ugursuzluk filan kalmaz. :ssz:

Dipsiz Not: Ayrıca diş bu , istediği yerden çıkar. Bunun uğursuzlukla ne alakası var.

Son düzenleme:
ben hocaya sordum saçından bir tutam tırnağından bir parça alıdıktan sonra bunlara dua okuyup suya bırakacakmışız bebeğin uğursuzluğu gidecekmiş desen :27:

ya ben bu tarz hurafelerden çok korkarım böyle bi yalanlada kandırıp günaha girmektende ama eğer kadın bu işte ısrarcıysa ve yapacağından korkuluyorsa bu tarz ona bunu unutturacak birşey yapılabilir...

bana hiç inandırıcı gelmedi nedense yaaa
sivas da böyle bir adet yok ikincisi kadının da böyle bir şey yapacağını hiç zannetmiyorum dünyanın en cahil insanı olsa bile alttan biri tutacakmış üstelik ya tutamazsa çocuk ölür buna kimse cesaret edemez.. hiç inandırıcı değil üzgünüm iyi akşamlar..

vala arkadaşınız çocuğu artık ona bırakmasın.
ne yapacağı belli olmaz böyle birinin.

kocasının bundan haberi var mı? o ne diyor?

benim çocuğuma birisi bunu yapacak, 20 kattan onu aşağı atarım..... katın sonunda görür uğursuzluğu.. töbe töbe insanı zorla çıldırtıyorlar :47:

Allahımmmm insanların cahillikleri neler yaptırıyor yaaa.. haberlerde hergün neler görüyoruz okuyoruz sırf cahillikten herşey... bu da cahil cesareti zaten. Kim böyle birşey yapar Allahınızı severseniz yaa aklı başında bilinçli insanın yapcağı şeylermi bunlar? aman diyim göz kulak olun o bebeğe kıyamam dünyadan haberi yok o insanların eline kalmış kadersiz çocuk :( çok sinirlerim bozuldu şuan. Böyleleri neden çocuk yapar ki :47: nasıl bir anne bu !!!

Son düzenleme:
Siz Almanya da değil misiniz? arkadaşınızda orada yaşıyor olsa gerek. Almanya da sosyal hizmetlerin kuralları daha sıkı değil mi? o kadın böyle bir şeye nasıl cürret edebilir...

Kadının bu söylemlerini şikayet etseler çocuğu o kadına sittin sene emanet etmezler...

Bir Türk aile küflü ve rutubetli evde oturuyorlar diye çocuklarını sosyal hizmetler almıştı yeni bir ev bulana dek vermemişlerdi aileye...

Kizlar arkadasimin bir bebisi var 9 aylik
ve daha yeni bir tane dis cikardi üst taraftan.
Arkadasin kaynanasina gore ilk dis ustten cikinca ugursuzlukmus ivir zivir
Bebegi evin catisindan uc kere asagiya atmasi lazimmis asagidanda birisi tutacak. Boyle sacma birsey olabilirmi?
Evleri 5 katli yahu
arkadasim calisiyor bebise o zircahil bakiyor.
Okadar soylememize ragmen
yaparsa !!!!
Arkadasim yanimda
yorumlarinizi okuyacak
sevgiler
Yok artık ya.
Top mu bu, biri atacak biri tutacak.
Saçmalığın daniskası.
Eli çıkar, kolu cıkar, hiçbirşey olmasa korkar yazık ya.
Hadi biri attı, aşağıdaki tutamasa Allah korusun ne olacak hiç düşünmüşlermi bunu.
Arkadaşınıza söyleyin lütfen, asla kata ve zinhar bırakmasın çocuğunu o kadına. Böyle saçmalık olmaz ya. Yıl olmuş 2014 neler duyuyoruz. Cahilliğin böylesi.

Son düzenleme:
Bence kaynanan oğlunu cenabetken doğurmuş o yüzden uğursuzluk ondan suregelıyo. Kendini atsın damdan aşağıya Alttan biri tutabılırse tutar artık :))) sapıkmıdır nedir karıya bak . Esıne söyle yavrum

Back
X