• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9aylik bebişi damdan atma

Almanyada yasiyorsunuz sanirim, diyelumki yapti ve allah korudu bisey olmadi, ama cocuk ellerinden alinir anne baba her nekadar bizim haberimiz yoktu desede... Sakin ha birakmayin o kadina, siz musaitsrniz siz bakin, korkmayin bakabilirsiniz o canini elinde olmasindanda tecrübesiz olsanizda sizin yaninizda olmasi daha saglikli... On dakka bile ona birakmazdim cocugumu gerekirse isten cikarim yine böyle bi cahile cocuk emanet etmem...

Almanyada yasiyorsunuz sanirim, diyelumki yapti ve allah korudu bisey olmadi, ama cocuk ellerinden alinir anne baba her nekadar bizim haberimiz yoktu desede... Sakin ha birakmayin o kadina, siz musaitsrniz siz bakin, korkmayin bakabilirsiniz o canini elinde olmasindanda tecrübesiz olsanizda sizin yaninizda olmasi daha saglikli... On dakka bile ona birakmazdim cocugumu gerekirse isten cikarim yine böyle bi cahile cocuk emanet etmem...

Ben bakicam canim süre mecbur.

bu cahil kadına çocuğumu bırakacağıma işimi bırakırım daha iyi böyle düşünen insan uygulamayada kalkışır aman diyimm

Kendide kocasida karsi cikiyorlarda
Bu kadin bakiyor bebise tum gùn.
Bakici bulamadilar.
Onlar evde yokken yapmasindan korkuyorlar

Gerekirse evden adımımı atmam ama o kadına bırakmam bebeģimi sana ihtiyacımız yok derim :34: ayrıca bu kafayla çocuğuma saçma sapan bir dünya şey öğretir acil bakıcı bulun derim:47:

yok artık inanamıyorum yaa :53::53:
arkadasınızın esi ne diyomus bu duruma annesiyle o konussun bari bu sacmalıgı böyle bir sey düsünen insan yaparda allah korusun :50:

Hasta kadın resmen:53:
Ona çocuk mu emanet edilir
Siz bakacakmışsınız sanırım bir süre.ne iyi olur.Bebegin anneside gerekirse istifa etsin, evladına kendi baksın
Hayatimda ilk defa duyuyorum böyle birşey
Bence onu aşağı atmalı, kimsede aşağıdan tutmamalı.rahat mı ne:19:

Kendide kocasida karsi cikiyorlarda
Bu kadin bakiyor bebise tum gùn.
Bakici bulamadilar.
Onlar evde yokken yapmasindan korkuyorlar

Krese yollama olanaklari yokmu?

Nasil bakici bulamadilar? Ya en kötü bakici bile bu kadindan daha iyidir! Böylesi cahil bir kadin o yavrucaka ne verebilir? Bakmak sadece yemek,içmekten ibaret degildirki.

Kizlar arkadasimin bir bebisi var 9 aylik
ve daha yeni bir tane dis cikardi üst taraftan.
Arkadasin kaynanasina gore ilk dis ustten cikinca ugursuzlukmus ivir zivir
Bebegi evin catisindan uc kere asagiya atmasi lazimmis asagidanda birisi tutacak. Boyle sacma birsey olabilirmi?
Evleri 5 katli yahu
arkadasim calisiyor bebise o zircahil bakiyor.
Okadar soylememize ragmen
yaparsa !!!!
Arkadasim yanimda
yorumlarinizi okuyacak
sevgiler

:53::53::53::53: ayyyyyyyyyyyy aman allahım, o bebişin bütün kaburgaları içine batar, kemikleri kırılır!!!! Başkası aşağıdan tutsa ne olacak, tutmasalar çok acı çekmez en azından yavrum... kocası ne diyor arkadaşınızın, kocasına söylesin, ya da bırakmıycak çocuğu, cahilliğin dik alası bu, allah akıl fikir versin bu insanlara....

Tövbe yarabbim yaaa daha neler duyacagiz.. bugüne bugün böyle bisey olur mu? Bence o kadinin kendisi ugursuzluk kendini atsin o damdan asagiya... Bebegi ona birakmayin bidaha yoksa cocugunuzdan olursunuz

Böyle aptal saptal bir laf duymadım.Kendisini bırak atmayı,sallandırsalar ruhunu teslim eder be.Siz bakacağınızı yazmışsınız,çok iyi.Merak etmeyin bal gibi de bakarsınız.Bu XXL cahil çocuğa bir şey yapar falan,Almanlar o konuda çok serttir,çat diye alınır çocuk.Allah korusun.

Arkadaşınız hemen çocuğunu alsın o kadından.
Evet böyle insanlar harbiden 3 kere havaya atılıp 2 kere tutulmuş kesinlikle.

Back
X