-_-

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Bugun arkadaşim sevgilim falan tanisti.Hep beraber oturuyoz.Benimkinde farkettigim korku var evlilige sicak bakmiyo.Benim cok konusmamdan sikayetci.Simdi dukkan falan acicak.Hayati duzene giricek yani.Acaba o zaman bu dusuncelerden kurtulurmu.İnsan sonucta sevdigiyle yuva kurmak ister.Seviyo eminim de evlilik konusu acilinca zaman diyo

Acik net adamin kafasinda evlilik fikri yok seninle ,simdiden zaman diyor ,
Sonra ayrilma zamani gelince zaman dedim denedim olmadi der ,
Eglenmeyi sizinle olmayi seviyor diye evlenmeyi de isteyecek degil

Çok sağlıksız bir ilişkiyi kulağından tutmuş evliliğe sürüklüyorsun şuursuzca.

Ben de bu eşinden - sevgilisinden yakınıp kötü özelliklerini sayıp sayıp sonra "seviyor biliyorum" , "sevgisinden eminim" diyen insanları anlamıyorum. Biraz bu forumda takılınca hiçbir erkeğin sevgisine güvenilmemesi gerektiği yerleşiyor insanın zihnine oysa.

Evlilik korkusu yoktur "seninle evlenmeyi düşünnüyorum." vardır. Öldürsen fikri değişmez, zaman geçiriyor seninle. Cidden evlilik fikrin varsa evlenebileceğin birini bul.

İstemiyorsa istemiyordur. Böyle üstüne giderseniz ayrılırsınız. Zorla güzellik olmaz, olursa da zaten güzel olmaz.

Eğer evlenmeyi çok istiyorsan, niyetini söyle. O da sana ne düşündüğünü net olarak söylesin. Bir karar verin. Evlenmeyi düşünmüyorsa da boşuna onu sık boğaz etme.

Back
X