Kızlar bu konuyu bi kez daha açtım ama sanırım yanlış yere açmışım
eylül ayında ilk kez tüp bebe deneyimim oldu fakat negatif sonuçlandı..
uzun süre tadvi düşünmüyorum fakat merak ettiğim bişey var
aynı merkezde 2.kez tüp bebe yaptırdığınızda size indirim yaptılar mı..:uhm:
bi arkadaşım 2.yi ücretsiz yaptırdığını söylemişti ama sanırım merkezden merkeze değişiyor..:uhm:
sizler neler yaşadınız bilgilendirilelim bilgilenelim turkbayragi
Canım işallah ikinci denemen son olur ve bebişine kavuşursun merkezden merkeze değişiyor gercekten bende aynı merkeze 3 kez denedim ilki 3250 ikinci 2750 üçüncü 2500 ödedim bol şans
Merkezle görüşmedim henüz ne göresim var ne gidesim hevesim kalmadı :çok üzgünüm: Allahım dermansız dert vermesin bunada şükür .. cevap için sağol tatlımcanım bu merkezden merkeze değişen bişey. benim merkezimde 3. yü ücretsiz yaptıklarını söyledi..bence merkezini ara ve bu konuyu sor onlara
deep seni hatırlıyorum canım aynı zamanlardaydı tedavilerimiz.. düşük olayına çok üzüldüm .. kaybetmek daha zor olsa gerek :teselli: kasım çok erken gibi geldi bana.. ben 1 yıl kadar düşünmüyorum zaten düşünsem bile maddi olarak bu imkansız malesef :a015: doktorum aralıkta gel demişti ben maddi açıda imkansız olduğunu belirttim ama illa gel dedi CADIARZU kendimde o gücü bulamıyorum :çok üzgünüm:saboli canım bende eylülde yaptırdım benimki tuttu 2-3 hafta sonra düştü 2.ye başlıycam ben devlet hastanesinde yaptırmıştım devlet karşıladı 2.yide orda yaptıracam gene karşılanırmı karşılanmazmı bilmiyorum çünkü yeni bi yasa çıkmış devlet senede 1 tüp bebeği karşılıyomuş ama karşılamazsa genede parayla orda yaptıracam bazı merkezlerde 2.tüp bebekte indirim olduğunu duymuştum onu merkezinle görüş farklı olabilir.Bide canım sen 2.yi ne zaman deneyeceksin doktorun bişey söyledimi şu zaman gel diye ben kasım adetiyle başlayım 2.ye diye düşünüyorum ama çokmu erken olur diye terettütte kalıyorum kafam karışık benimki uzun protokol oluyo zaten transfer 1,5 ayı alıyo
inşallahhh ikincide nazlı meleğine kavuşursun canım....
saboli canım bende eylülde yaptırdım benimki tuttu 2-3 hafta sonra düştü 2.ye başlıycam ben devlet hastanesinde yaptırmıştım devlet karşıladı 2.yide orda yaptıracam gene karşılanırmı karşılanmazmı bilmiyorum çünkü yeni bi yasa çıkmış devlet senede 1 tüp bebeği karşılıyomuş ama karşılamazsa genede parayla orda yaptıracam bazı merkezlerde 2.tüp bebekte indirim olduğunu duymuştum onu merkezinle görüş farklı olabilir.Bide canım sen 2.yi ne zaman deneyeceksin doktorun bişey söyledimi şu zaman gel diye ben kasım adetiyle başlayım 2.ye diye düşünüyorum ama çokmu erken olur diye terettütte kalıyorum kafam karışık benimki uzun protokol oluyo zaten transfer 1,5 ayı alıyo
Haklısın canım söylediklerinde..Saboli canım inşallah 2.ye gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsın. Maddi manevi zor bir süreç bunu hepimiz çok iyi biliyoruz ama canım bence fazla ara verme maddi olarak kendini toparladığın an git ben 3 kez aşılama yaptırdım aşılamadan sonra 2 sene ara verdim şimdi çok pişmanım niye bu kadar ara verdim diye ben 1 sene ara vereceğim diye düşünürken başka şeyler çıktı 2 seneyi geçtik hatta.Ne kadar ara verirsen ver bişey değişmiyo başka sorunlar çıkıyo ne kafanı toparlıyosun ne kendini sadece değişen yaşın oluyo bide senden sonra evlenenlerin çoluk çoçuğa karışması oluyo iyice moralin bozuluyo bence canım yaşın geçmeden en kısa zamanda yaptır olmazsa 3.de ara verirsin 1 sene.Tabi bu benim fikrim gene de en iyisini sen bilirsin.Bu arada tüp bebek raporu çıkartamıyomusunuz bide onu dene bana vermezler derken rapor ben çıkarttım devlette yaptırdım onuda bi araştır istersen
bende eylülde negatif sonuç aldımm..benimde ilk denememdii..bende ilk kanda pozitifi gördüm,sonra değerim az yükseldi,ve sonra değer hepten düştü.....ben ilk denediğim yere gitmiycem...başka merkez araştırıpp kurban dan sonra nasip olursa 2.denememizi yapmayı düşünüyoruz.....merkezlerde 2.denemede indirim oluyo diyolar bende bunu duymuştum canımm..hakkında hayırlısı olsun.....
inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun arkadaşım.........ben 3 denememide aynı merkezde yaptırdım.......1 . deneme 3700,2.deneme 3000,3.deneme ücretsiz.......bunu yapan acıbadem hastanesi........
allahim hakkinizda hayirlisini versin kizlar
ama bence her merkeze sorun bunu siz sorunca muhakkak indirim yapacaklardir
birde herkes kalan ilacini merkezlere birakiyor
ilacimi alamiyorum falan deseniz onlar vermezlermi yada onlara birakilan ilaclari ne yapiyorlar merak ettim dogrusu
Kızlar cevaplar için sağoluncanım ben her iki denememde de rapor kullandım ilki 2500$ dı ilaçlar hariç,devlet 1.250 tl sini geri verdi,ikincisini başka yerde yaptım 1750 tl ama ben rapordan dolayı sadece 800 ödedim ilaçlar hariç.
ilk denememde tuttu ama 6,5 aylık erken doğdu yaşamadı,şimdi 8 haftalık yine hamileyim hakkımızda hayırlısı canım :)
Hilalcim ben tedaviye başlamıştım o zaman çıktı eylül ayı gibi doktorlar söyledi senede 1 tüp bebek hakkınız var diye yasa kesinleştimi bilmiyorum ama öyle bişeyler var.Sen 2.yi raporla ilk defa deneyeceksin inşallah onda tutar da sonrakini düşünmezsin senin 2.yi karşılar devlet çünkü sen devlette ilk defa yaptırıyosun yasa kesinleşmiş olsa bile ilkini paranla yaptırdığın için 1 sene beklemene gerek yok 2.için inşallah 3.denemeye gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?