• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

günaydın cnm günlüğüm dün yine cok güzel bir gündü keyıflı huzurlu ee bırazda yagmurlu:KK68::KK68:

temizlikte bitti öğle yemegımıde yedım şimdi 40 dk plates ve duş:KK76::KK76::KK76::KK76:

cnm ben sana diyorum sabah kalkar kalkmaz bır bardak su iç sonra yesıllıklı bır kahvaltı sabah kahvaltı yapmazsan zayıflayamazsın hatta vucut kıtlık var dıye yag depolamaya baslar tecrubeyle sabıttır bır hafta dene ba nasıl kılo verceksın:KK52::KK52:
tamam canım sabh kahvaltıların başladım fakat ben su 3 gündür kaçırdım 61.5 çıktım ama kabızım ve adetim

tamam canım sabh kahvaltıların başladım fakat ben su 3 gündür kaçırdım 61.5 çıktım ama kabızım ve adetim
kabızlık için pırasa ıspanak tüket bayagı fayda ediyor kaçırdıgın bellı ugramıyorsun buralara:KK56::KK56:

bugunku menum
sabah:kk77::kk77: DSCN2421.webp
öğle:kk77::kk77: DSCN2422.webp
yogurlu karnıbahar haslama
ara:kk77::kk77:muz
aksam:kk77::kk77: DSCN2423.webp
sade etlı 1kasık pirinçli dolma
2.5ltre su 2 bıtkıcayı:KK50::KK50:
40dk plates:KK49::KK49:

slm cnm günlüğüm bugun hiç keyfım yok karnım agrıyor aksam gırerım artık temızlık var bugun görş:KK55::KK55:

bugunde bıttı çok şükür kızımla kocişe pideler yaptım ama ben yemedım:KK49::KK49::KK49:

Back
X