• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

akşam yemegin . 1tabak s pirasa yemeği salata ara 1 portakal of telden yazdıklarımı sil emiyor um hepsi bir birine girdi 0ww i

Son düzenleme:
:kk77::kk77::KK12::kk77::kk77::kk77::kk77::KK12::KK12::kk77::kk77:günaydın canım gunlugun sabah kahvaltı mi yaptım 2dilim kızarmış ekmek 2üçgen peynir 3zeytin maydanoz

bugün yine aşkım la dışarda olacağız günlük cü m bilgisayar gelirse resimleri atarım bugün gelse bari sen olunca güzel motive oluyorumoluyorum

bugün yine aşkım la dışarda olacağız günlük cü m bilgisayar gelirse resimleri atarım bugün gelse bari sen olunca güzel motive oluyorumoluyorum

günaydın canııım, aslında tlf resimleri daha rahat atarsın, bi denesen, :KK14:

ben 2-3 hafta yokum ,bu zaman zarfında inşallah ikimizde kilo vermiş oluruz,:KK54:

sen artıdayım yazmışsın ama bildirimini göremedim, ama üzülme canım, vücut belli bir kiloda dirençli oluyor, sen sağlıklı beslenerek bir şekilde kırarsın direncini:KK39:, çoook öpüyorum sevgiler canım...:KK15::KK36:

günaydın canııım, aslında tlf resimleri daha rahat atarsın, bi denesen, :KK14:

ben 2-3 hafta yokum ,bu zaman zarfında inşallah ikimizde kilo vermiş oluruz,:KK54:

sen artıdayım yazmışsın ama bildirimini göremedim, ama üzülme canım, vücut belli bir kiloda dirençli oluyor, sen sağlıklı beslenerek bir şekilde kırarsın direncini:KK39:, çoook öpüyorum sevgiler canım...:KK15::KK36:
yazılar i zor yazıyorum canım resim işine hiç bula s mayin tatil deyim diye bozma diyeti 3hafta da en az 2.5 kilo vermeden gelme

merhaba canım:KK25:sende gayet güzel kilo vermişsin ,devamı diğer haftalara olsun inşallah:KK6::rolleyes:

bugun 2 aylık sabır sonrası kendıme ödül verdım günlükcüm aksam sosyete mantısı yedım hemde 2tane ama pişman degılım hakettım ben:KK52::KK52:

bugunku menum
sabah:kk77::kk77: DSCN2531.webp
öğle:kk77::kk77: DSCN2532.webp
ara:kk77::kk77: 1incir
akkşam:kk77::kk77: DSCN2533.webp
2.5lite su 2fıncan bıtkı çayı turk kahvesı:KK50::KK50:

günaydın cnm günlüğüm güzel günler olsun inş kahvaltımı yaptım biraz dolanıyım buralarda:KK68::KK68:

Back
X