• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

yarın benim de yapmam lazım.. işler güçler beni bekler :KK43: burası da bugün çok güzeldiii… güneşli...:KK68:
kadın olmak çok zor yaz temizliği kış temizliği günlük temizlik haftalıkk temizlik hep temizlik ayyy:mad::mad::mad:
burada öyleydi cnm güneş huzur veriyor insana bana hep aşkı hatırlatıyor nedense:KK68::KK68::KK68:

Kızlar artık bende sizlerleyim :) 1.48 boyunda 61.5 kiloyum şimdi resim paylaşacağım umarım zayıf halimle de paylaşmak nasip olur :)

ZARJa0.jpg

BRg4dj.jpg
hoşgeldin cnm sporla ve saglıklı bır diyetle güzelsin ama çok daha güzel olacaksın :KK73::KK73:

Kesinlikle. Hepimiz yapcaz birlikte inşallah.
Sen neler yapıyorsun zayıflamak için :)
ben 3öğün beslenıyorum cnm saglıklı şeyler yıyerek aç kalmıyorum 2tanede aram var ayrıca plates yapıyorum birde bu hafta sirkeli su içiyorum yag yakıyormuş ama dogrulugundan emın degılım günde 2 bardak yeşil çay içiyorum ve en önemlisi su 2.5 a tamamlıyorum su içmessek eriyen yagları atamayız:KK66:

ben 3öğün beslenıyorum cnm saglıklı şeyler yıyerek aç kalmıyorum 2tanede aram var ayrıca plates yapıyorum birde bu hafta sirkeli su içiyorum yag yakıyormuş ama dogrulugundan emın degılım günde 2 bardak yeşil çay içiyorum ve en önemlisi su 2.5 a tamamlıyorum su içmessek eriyen yagları atamayız:KK66:
Sirkeli su midene zarar vermesin canım dikkat et ben de aynen senin gibi yapıyorum tek eksiğim su :)

Sirkeli su midene zarar vermesin canım dikkat et ben de aynen senin gibi yapıyorum tek eksiğim su :)
balla karıştırıp içiyorum yeni başladım faydaları çokmuş şimdilik birşey olmadı:KK53::KK53:
suyu ihmal etme cnm su hatta kalk şimdi bir bardak su iç benım için:KK50:

balla karıştırıp içiyorum yeni başladım faydaları çokmuş şimdilik birşey olmadı:KK53::KK53:
suyu ihmal etme cnm su hatta kalk şimdi bir bardak su iç benım için:KK50:
İnşallah faydası olur canım :) olursa haber ver de biz de başlayalım
Hemen içiyorum canım:KK19:

günaydın cnm günlüğüm bugun kahvaltıyı 9da yapabıldım uyuyakalmışım bugun camları silecektim dışarda yagmur kkar ne ararsan var:KK53::KK53:

kaçak seni 2 gün geldin 3.ye kaçtın:stop::stop:
evet kaçak yaptım ayy bende bir 57 görsem allah deyme keyfı e sabah tartıldım 60.5 çıktım bugun 6 pataes kızartma 1 zeytin 1 tatlı kaşıgı tahın pekmez ve cay ara öğün türk kahvesi 1 tane lokum

inaşallahh çarşamba bildirim yapicam 57.9 görücemmm

Back
X