• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

canımm güzelsin gerçekten ama mutlu olcan bir kiloda olmak istiorsun boyun kaçtı senin bende 60 .4 çıktım :KK43: hastayım diet yapamiom yatiorum ama bir iyleşim bomba gibi gelecegim inşallah bende bir resim çekip atarım kızlar benim basenlerim var kalçam okdar yok ama basen maşşlah :(

canımm güzelsin gerçekten ama mutlu olcan bir kiloda olmak istiorsun boyun kaçtı senin bende 60 .4 çıktım :KK43: hastayım diet yapamiom yatiorum ama bir iyleşim bomba gibi gelecegim inşallah bende bir resim çekip atarım kızlar benim basenlerim var kalçam okdar yok ama basen maşşlah :KK43:
teşekkür ederim cnm hemen iyileşte gel basenler için spor yapabilirsin:KK66:

bugunku menum
sabah:kk77::kk77:
DSCN2628.webp
öğle:kk77::kk77:
DSCN2629.webp
ara:kk77::kk77:
mandalina
aksam:kk77::kk77:
DSCN2630.webp
2.5litre su 2 bardak yeşilçay:KK50::KK50:
40dk plates:KK49::KK49:

Günaydın. .
Dün yoğunum gelemedim. Ama çok sağlıklı beslendim. 30 tane mekik çektim.
Bu günde sabah oglumla birlikte kahvaltı yaptık. Klasik bir kahvaltı peynir zeytin domates salatalık 1 dilim kepek ekmegi.
Öğlene yogurtlu kereviz hazırladım. Aksama kuru fasulye ve pilav yapıcam ama pilav yemeyi 2 kaşık fasulye yiyeceğim yoğurtla.
Mekiği Çekicek inşallah. Ve hava güzel giderse oglunda yürüyüşe çıkacak.

Günaydın. .
Dün yoğunum gelemedim. Ama çok sağlıklı beslendim. 30 tane mekik çektim.
Bu günde sabah oglumla birlikte kahvaltı yaptık. Klasik bir kahvaltı peynir zeytin domates salatalık 1 dilim kepek ekmegi.
Öğlene yogurtlu kereviz hazırladım. Aksama kuru fasulye ve pilav yapıcam ama pilav yemeyi 2 kaşık fasulye yiyeceğim yoğurtla.
Mekiği Çekicek inşallah. Ve hava güzel giderse oglunda yürüyüşe çıkacak.
slm cnm menun gayet saglıklı gözüküyor su içmeyi ihmal etme mekik ve yürüyüş süper:KK66:
dün kilo bildirimi yaptım sende suankı boy ve kılonu hesapla haftaya ne kadar vermşsin görelim:KK66:

slm cnm günlüğüm bugun oruç tutuyorum akşam ne yicegim belli degıl hava güzele benziyor yürüyüşe çıkabilirim:KK66:

afiyet olsun cnm öğle yokmu:KK59::KK59:
zaten geç kahvaltı yapioruz sabahta erkenciydim hemen yiyemem kalktımda kahve içtim bilmiormki duruma göre kuru yemiş atıştırabilirim biz zaten 5 6 arası yiyoruz akşam yemegini

zaten geç kahvaltı yapioruz sabahta erkenciydim hemen yiyemem kalktımda kahve içtim bilmiormki duruma göre kuru yemiş atıştırabilirim biz zaten 5 6 arası yiyoruz akşam yemegini
sen bilirsin cnm ama sabah kahvaltı yapmazsan zor kılo verirsin :KK51::KK51:

Back
X