• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

bugun ku menum
sabah:kk77::kk77:
DSCN2717.webp
ara:kk77::kk77:
elma
ara:kk77::kk77:
meyveli yoğurt
galeta
akşam:kk77::kk77:
DSCN2718.webp
leslie 3 mil:KK49::KK49:

[QUOTEyeşil çaya , post: 39703064, member: 378280"]sagol cnm ben pek sevmiyorum tadınıda acıktıgım zaman bastırıyor:KK66:[/QUOTE]
Bende yesil caya bandırıp bandırıp yemeye bayılıyoruumm

[QUOTEyeşil çaya , post: 39703064, member: 378280"]sagol cnm ben pek sevmiyorum tadınıda acıktıgım zaman bastırıyor:KK66:
Bende yesil caya bandırıp bandırıp yemeye bayılıyoruumm[/QUOTE]
bugun hiç iştahım yoktu nedense zorla yedim akşamı inş gece patlama yaşamam:KK53::KK53:

İnşallah :KK48: gece aç uyumayı şu 3 aydır çekiyorum alıştım artık:KK51:
iyi zayıfladın canım sen iradelisin maşallah:nazar: benimde yarın tartı günü verdim ama ne kadar çıkıcam acaba:KK66:[/QUOTE]
Ben mi iradeliyim :KK70:Ne cabuk unuttun midemi mahvedene kadar nutella yedigimi,koca tabak dolusu kısır yedigimi daha niceleri

iyi zayıfladın canım sen iradelisin maşallah:nazar: benimde yarın tartı günü verdim ama ne kadar çıkıcam acaba:KK66:
Ben mi iradeliyim :KK70:Ne cabuk unuttun midemi mahvedene kadar nutella yedigimi,koca tabak dolusu kısır yedigimi daha niceleri[/QUOTE]
o kadarda olacak canım oda olmazsa nazardan gidersin :nazar:

Ben mi iradeliyim :KK70:Ne cabuk unuttun midemi mahvedene kadar nutella yedigimi,koca tabak dolusu kısır yedigimi daha niceleri
o kadarda olacak canım oda olmazsa nazardan gidersin :nazar:[/QUOTE]
Bana diyene bak sanada Maşallah :nazar::KK19:Sen ideal kilona geldin benimde az kaldı cok şükür:KK68:

yarın kahvaltıya misafirlerim var günlükcüğüm hem kahvaltıya birşeyler hazırlıcam hem 5 çayına ama masumlarından yicem tabiki:KK66:

Back
X