• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

dün çok güzel bir gündü günlükcüm sabah eşim evi toplamıs temızlemıs sonra dısarı cıktık aksam platesımı yaptım baya rahatladım:KK68::KK68:

öğle yemegim:kk77::kk77: DSCN2292.webp

Ay bugun doktura gittim kac saat sira bekledim bunaldim o kadar sikayet saydim doktur bana karsidan bakti yerinden bile kalkmadi:110::KK57:
Bende dedim hani doktorcum bebis istiyorum herhengi bir sikintim varmi neler kullanmam gerekir gecen ay regl duzensuzligim oldu:110:
Al bu dogum kontrol ilacini kullan 6ay sonra gel dedi:KK57:
Cok kizdim almadim ilaci insan bi tahlil yapar bi ultrasonla bakar duzensizlik neden oluyor die hiccc :KK57:
Israrla cikarken bu ilac bana dokunmasin tahlil falan olmadi dedim yok bisey die azarladi beni:KK57:

Ay bugun doktura gittim kac saat sira bekledim bunaldim o kadar sikayet saydim doktur bana karsidan bakti yerinden bile kalkmadi:110::KK57:
Bende dedim hani doktorcum bebis istiyorum herhengi bir sikintim varmi neler kullanmam gerekir gecen ay regl duzensuzligim oldu:110:
Al bu dogum kontrol ilacini kullan 6ay sonra gel dedi:KK57:
Cok kizdim almadim ilaci insan bi tahlil yapar bi ultrasonla bakar duzensizlik neden oluyor die hiccc :KK57:
Israrla cikarken bu ilac bana dokunmasin tahlil falan olmadi dedim yok bisey die azarladi beni:KK57:
bakmadan nasıl ilaç veriyor anlamadım bence baska bır doktora görün adet düzensizliğinin nedeni neymiş öğren öyle ilaca basla üstelik sen bebiş istiyosun garıp geldı:KK57:

evet sporumu yaptım süslendim püslendim bıraz dısarda bısıklet sürdüm geldim:KK49::KK49:

günaydın cnm günlüğüm bugun zor uyandım ama yinede ben zayıflamalıyım diye kalktım
sabah:kk77::kk77:
domates
maydanoz
3 zeytın
peynır
1 dılım ekmek
salamı yemedım paketı yenı açtım ama bır koku vardı
neskafe
öğle:kk77::kk77:
2 dlım sucukla yumurta
salatalık
maydanoz
1 dlm ekmek
ara:kk77::kk77:
elma
aksam bugun dısarı cıkıyoruz aksamı gelınce yazarım:KK51::KK51:
2.5 lt su 2 bardak bıtkı çayı
40dk plates:KK49::KK49:

gerçekten mi? ay ben ne üşengeç oldummmm.. evde bile yapmıyorum bu ara.. sen bisiklet sürdün dışarda… harikaaasın canım :KK68:
teşk cnm bisiklet sürmek çok rahtlatıyor temiz havada sende yürüyüş yapıyorsun sanırım günlüğünde görmüştüm:KK49::KK49:

canım kocacımla elele temız havada gezdik bugun yürüşümü yaptım tempolu degıldı ama olsun salıncakdada sallandım çok güzel bir gündü yine aksamda platesımı yaptımmı bugunude kapattık demektır:KK68::KK68::KK68:

teşk cnm bisiklet sürmek çok rahtlatıyor temiz havada sende yürüyüş yapıyorsun sanırım günlüğünde görmüştüm:KK49::KK49:
ben 1 ayı geçti yapmıyorum üşengeçlikten :( başlarım yakında ;)

canım kocacımla elele temız havada gezdik bugun yürüşümü yaptım tempolu degıldı ama olsun salıncakdada sallandım çok güzel bir gündü yine aksamda platesımı yaptımmı bugunude kapattık demektır:KK68::KK68::KK68:
harika bir gün olmuş,ne güzel :KK68:

cnm günlüğüm yarın yıne nıyetlıyım topladım 60tane tutarsam borçlarım bitiyor emzırırken ve hamıleyken tutamamıstım bıtırmem lazım onları haftada 2gun tutmayı planlıyorum:KK52::KK52:

cnm günlüğüm nasılsın ben cok kötüyüm reglım gelecek göğüslerim şiş karnım agrıyor kemıklerım agrıyor:KK61::KK61:

merhaba canım gayet iyi gidiyor kilo vermen, kilolarımız benzeşiyor ama benden 10-12 cm uzunsun :)) komşuyuz, arada uğrarım.. sevgiler...

Back
X