• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

evet cnm gunlukcum evımı temızledım öğle yemegımı yedım bırazdan platesle zumba yapmayı planlıyorum :KK76::KK76:

inşallah diyecem amma

son kilolar zor gidiyor

aman zor gitsinde bida gelmesinnnn
öyle cnm napalım artık en azından saglıklı beslenmeye alıstım öncede 2 ögun yıyordum öglene adar uyuyodum şimdi sabah kahvaltımı yaparak baslıyorum gune:D

bugunku menum
sabah:kk77::kk77:
DSCN2569.webp
öğle:kk77::kk77:
DSCN2571.webp
ara:kk77::kk77:
1 elma
ara:kk77::kk77:
leblebi
akşam:kk77::kk77:
DSCN2572.webp
2.5litre su 2 bardak bitki çayı:KK50::KK50:
30dk plates 30 dk zumba:nazar::nazar:

[QUOTEçok geurbetolanst: 38980633, member: 378280"]sagol cnm teskler sende bır ıyıles menulerını beklıyoruz:KK66:[/QUOTE]
Aynen cok geçmiş olsn canm

[QUOgerçekten mit, post: 38980689, member: 378280"]ben cnm ev simidi bende yapamk mini boylarda yaptım daha az kalorılı:-):-)[/QUOTE]
Aaa gercekten mi? Hiç ev simti gibi durmuyor tarifini verebilirmisin bnde yapiim

tabı verıyım cnm
hamuru..1bardak süt
1 bardak ılık su
yarım bardak sıvıyağ
maya
tuz un 2 kaşık şeker
bunu yap simit şeklını ver sonra pekmezle suyu karıştırıp ona batırıp heryerını susama bula aynı dışarı simiti gibi oluyor bız çokk seviyoruz

Teşekkürler cbet, post: 38980826, member: 378280"]tabı verıyım cnm
hamuru..1bardak süt
1 bardak ılık su
yarım bardak sıvıyağ
maya
tuz un 2 kaşık şeker
bunu yap simit şeklını ver sonra pekmezle suyu karıştırıp ona batırıp heryerını susama bula aynı dışarı simiti gibi oluyor bız çokk seviyoruz[/QUOTE]
Tesekkurler canım denicem en kısa zamanda

Back
X