• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

aynen cnm bırazdan ne buldum içicem geçen pikniğe gitmiştik kesin orda kaptım şifayı :KK51::KK51:
yada SİMSİMSten bulastı bana:KK53::KK53:
sana o kadar dedim "hastayım ,öpme bulaşır" diyee.. "bişey olmaz" demiştin :KK45:geçmiş olsun canım benim,seninki tez geçsin.. :KK15:

slm cnm günlüğüm bugun oruçtum akkksam makkarna ıstedı cnm makarna yedım saat 12 den 4 kkadarda yavas tempoda yurudum
akksamkkı menum
DSCN2576.webp
şimdiden 4 bardakk su içtim yatana kadar 2.5 olur
arada 1 elma yerım:KK52::KK52:

günaydın cnm gunluğüm dün çok güzeldi yine kocacımla gezdık hava mis gibiydi hala ayaklarım agrıyor yürümekten ama ıyı oldu birde elbise aldım kendıme 38beden hatta beli bol oldu çok sevındım :KK68::KK68:
ha birde boyumu ölçtürdüm 1.72çıktı zayıfladıkca boyuma mı verıyorum ne:KK53::KK53:

günaydın cnm gunluğüm dün çok güzeldi yine kocacımla gezdık hava mis gibiydi hala ayaklarım agrıyor yürümekten ama ıyı oldu birde elbise aldım kendıme 38beden hatta beli bol oldu çok sevındım :KK68::KK68:
ha birde boyumu ölçtürdüm 1.72çıktı zayıfladıkca boyuma mı verıyorum ne:KK53::KK53:
hehe boyun uzuyor bence süt,yogurt yedikçe :-) oh harika ne güzel gezmişsiniz :nazar: elbiseni de güle güle güzel günlerde giy canım benim :KK36:

evet evı ancak temızleyebıldım öğlen aksamkı kalan makarnayla üzerıne mantar yaptım cokmu kalorılı oldukı pişman oldum sonra 4kaşık makarna 3 kasıkk mantar salata ayran ama salatanın yarısını yıyemedım ayranıda içmedim kalorılerını düşünmekten yıyemedım neyse bırazdan plates yapıcam bırde bugun jıllıan level 1 den baslıcam bakalım:KK51::KK51:

Back
X