- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
Boyum 1.67 kilom 53 canım herkes normal diyo ama 5 kilo daha alsam kendimi daha iyi hissedicem :)hemen hemen sen kaç kılosun cnm boyun kaç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum 1.67 kilom 53 canım herkes normal diyo ama 5 kilo daha alsam kendimi daha iyi hissedicem :)hemen hemen sen kaç kılosun cnm boyun kaç![]()
olur vallahıİkinizde 3'er kilo yollayın ordan. Bu dertten kurtarayım sizi![]()
aman ne güzel işte napcan kıloyuBoyum 1.67 kilom 53 canım herkes normal diyo ama 5 kilo daha alsam kendimi daha iyi hissedicem :)
Anlaştıkolur vallahı
kalçamdan verıym accık
göbüşüm yok![]()
Alırsam daha güzel olcak ama canımaman ne güzel işte napcan kıloyu![]()
kendini nasıl iyi hissedıyorsan o kıloda ol cnm bayılıyorum ayrıca kıskanıyorum kılo almaya çalışanlaraAlırsam daha güzel olcak ama canım![]()
Zayıflık o kadar da iyi bişey değil canım balık etli insanları da ben kıskanıyorumkendini nasıl iyi hissedıyorsan o kıloda ol cnm bayılıyorum ayrıca kıskanıyorum kılo almaya çalışanlara![]()
o zaman senıde kılo alma kampına alalım cnm neler yıyorsun gün içinde iştahlımısın zorlamı yıyorsunZayıflık o kadar da iyi bişey değil canım balık etli insanları da ben kıskanıyorum![]()
İştahlıyım aslında canım çok yağlı şeyler yiyemiyorum midemi bulandırıyo. Bi lokma yesem akşama kadar tok tutar. Yesem alırım yiyemiyorum bitsede gitsek modundayımo zaman senıde kılo alma kampına alalım cnm neler yıyorsun gün içinde iştahlımısın zorlamı yıyorsun![]()
o zaman ilk şart yemeği seveceksin cnm sen sevdiğn yemeklerden yesen bol çikolatalı kekler ay cnm çekti bakİştahlıyım aslında canım çok yağlı şeyler yiyemiyorum midemi bulandırıyo. Bi lokma yesem akşama kadar tok tutar. Yesem alırım yiyemiyorum bitsede gitsek modundayım![]()
Çikolata dışında başka ne kilo aldırıyoo zaman ilk şart yemeği seveceksin cnm sen sevdiğn yemeklerden yesen bol çikolatalı kekler ay cnm çekti bak![]()
valla ben ne yesem aldırıyor cnmÇikolata dışında başka ne kilo aldırıyo![]()
Aa haklısın yemek düşünmemen lazım seninvalla ben ne yesem aldırıyor cnm
hamurişi ye mantı ye burda okugum kadarıyla bol tahın pekmez yıyorlar ya karnımı acıktırdın ama olmazkı ben dıyeteyım![]()
ye cnm ye göbiş yapmada kılo almak içinde çok yiyince düzensiz oldugu için bellı bölgelerde kılo birikimi olabılıyormuşAa haklısın yemek düşünmemen lazım seninBen ne bulsam yicem
![]()
Dikkat ederim canım bide bu aralar sorunlarım var o yüzden iştahım da yok iyice zayıfladımye cnm ye göbiş yapmada kılo almak içinde çok yiyince düzensiz oldugu için bellı bölgelerde kılo birikimi olabılıyormuş![]()
tmm cnm umarım sorunların çözülür ve istediğin kıloya gelırsınDikkat ederim canım bide bu aralar sorunlarım var o yüzden iştahım da yok iyice zayıfladım
İnşallah canım. Ben sende o azmi görüyorum sende istediğin kiloya geleceksintmm cnm umarım sorunların çözülür ve istediğin kıloya gelırsın![]()