teşekkür ederim nevresteeEllerine sağlık canımYarışmada başarılar dilerim
teşekkür ederim lisabellaDeğişik vede aşk dolu bir börek olmuş .Ellerine sağlık vede bol şansların olsun
saol muhatcımVay be cok hoş görünüyor. Canim bunu normal milfoyle yapsak olur mu (seyyan duymasin)
ilk kez yaptımCanımmmmm çok ama çok güzel görünüyor herşey ellerine emeğine sağlık :)
Özellikle hazır milföy kullanmayıp evde milföy hamuru yapman artı puan zaten.
Fikir alışverişi yaptık evet ama bu tamamen senin başarın.
Çok temiz çalışmışsın.Hazırlık aşamasını da sunumunu da çok çok beğendim.
Yarışma da başarılar canım seviyorum seni
teşekkür ederim lisabella
sen misafir ol gel bana börekler açarım sana dedin ama ben senden önce davrandım
hııı bu durumda kabahatli yine biz olduk öylemiiHiç sorma canım ben böreği açana kadar yarışma bitecekAma sorun bende değilki sorun gelmeyen misafirde
saol muhatcım
normalde tarifte hazır milföy hamuruyla yapılıyordu ama ben yarışmada el emeğim olsun istedim E_M_A nın yardımıylada böyle bişey cıkardım ortaya umarım gerçekten begenmişsinidir
canım oluyo tabiki ama sana bi tavsiyem daha eger hazır milföyle yapacaksan bile hani onlara şekil vermek için biraz çözünmesini bekliyoruz ya işte öyle bekle çözüldükten sonra yaptınmı tekrar dolaba koy börek soğuk olucak fırın sıcak olucak yoksa açılırCok hoşuma gitti bugün nikah günümüz suan kvdeyim. Eve vakitlice gidersem yaparım.hele hazır hamurla oluyosa kesin yaparım
ilk kez yaptımzaten hamuru ama inan yumusacık olmuş milföy hamuru gibide değil farklı bişey olmuş..
canım benim başarım olabilir ama genel fikirlerde sende vardın hakkını yiyemem sponsor seni yapıcaktım ama kız kardeşim sırf resim cekmek için geldi annemden öyle olunca hadi dedim o olsun sponsor
beğenmene cok sevindimm
çok teşekkür ederimmmçok beğendimsunum ayrıca çok güzel
başarılar dilerim
o benden meraklıydı abla bak ben giremem siteyebilmiyorum ama mutlaka öğret nasıl girildiğini görcem yazılan yorumları diyoİlk kez yapmışsın ama gayet başarılı :)
Resim çekmekte marifet ister iyi yapmışsın kardeşini sponsor yapmakla hayatım
çok teşekkür ederimmmsaolun
o benden meraklıydı abla bak ben giremem siteyebilmiyorum ama mutlaka öğret nasıl girildiğini görcem yazılan yorumları diyo
aslında ben ona sarı kızım diyorumöyle yazacaktım ama sanki inek ismi gibi oldugu için küçük dostumda diyorum onu yazdım
15 canım ama nazlı kızımızdır o bizim çok hastalıklarla ugraşıp bu yaşa getirdik hala küçücük bizim gözümüzdeYesinler senin sarı kızını :)
Kaç yaşında küçük dostun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?