A.Ş.K koysakmı koymasakmı diye E_M_A ile kulaklarını çınlattık bayaBeğenmezmiyim canım,zaten içinde AŞK olan herşey güzel benim için;
Biliyorsun AŞK'lı sunumlar bende hazırlamıştım:)
Çokta hijyen çalışmışsın,en dikkat ettiğim şey hijyen...
Sunumda güzel,tarif ilginç..
Hoşuma gitti yani,denemeye değer
A.Ş.K koysakmı koymasakmı diye E_M_A ile kulaklarını çınlattık baya
sonra da işin espirisi milföyle salamın aşk ı yazarız dedik
çok ama çok teşekkür ederim elimden geldiğince iyi bişeyler yapmaya çalıştım beğendiyseniz ne mutlu bana
milföy hamurunu evde ilk kez yaptım ama inanırmısın süper olmuş kat kat yumusacık artık ne oldugunu bilmediğim milföylerden alacagıma bundan yaparım diye düşünüyorum öneririm
öyle valla cok yardımcı oldu saolsunÖylemii:))
Esra benim bitanemdir,dostumdur
Birlikte fikir alışverişi yapmanız ayrıca çok hoş
Bende aldım milföyün tarifini,bendede var biraz daha farklısı ve dediğin gibi yumuşacık oluyor,ama senin tarifide kesinlikle uygulayacağım yoksa rahat edemem
Tekrar başarılar dilerim canım
teşekkürler güldenim
ya simdi tabi damak zevki salam için bişi diyemem ama burdan hamurun yapımı öğrenildikten sonra içine farklı seylerde koyulupta yapıladabilir diye düşünüyorum
begenmene sevindim
canım valla ne yalan söyliyim ben ilk kez yaptım milföy hamurunu..hamurun yapımı tarifi önemli tabii bilmeyenler için..
delüüüü ben milföyümü kendim yapıyorum zaten hemde yıllardır
ne zaman işten ayrıldım ev hatunu oldum işte o gün mutfağa el attım tam manasıyla...
çalışan hatunsun sen mutfağa zaman ayırman zor oluyordur o yüzden bence başarılı bir sunum yapmışsın
teşekkürler esma01 beğenmenize sevindimHarika görünüyor elinize sağlık
saol bidenem beğenmene sevindim teşekkür ederimanam nafisim kiz daha su saat oldu anca girebildim inan..cok gyzel olmus cnm boregin eline saglik emegine saglik.benim salam sosis gibi seylerle cok aram yok ama sevene mutlaka tadi cok guzel gelecektir..
Öylemii:))
Esra benim bitanemdir,dostumdur
Birlikte fikir alışverişi yapmanız ayrıca çok hoş
Bende aldım milföyün tarifini,bendede var biraz daha farklısı ve dediğin gibi yumuşacık oluyor,ama senin tarifide kesinlikle uygulayacağım yoksa rahat edemem
Tekrar başarılar dilerim canım
öyle valla cok yardımcı oldu saolsun
artık bu hamurla bu tarif dısındada bişeyler yaparım bende
Sende benim bitanemsin seni seviyorum dostum
N
aman aman pekte mütevaziSende benim bitanemsin seni seviyorum dostum
Ne yardımı canım herşey senin başarın :)
saol canım beğenmene sevindim sevgili rakibeemmEllerinize sağlık, aşk kokan böreğiniz enfes görünüyor, yarışmada başarılar diliyorum
yaaaa ben borekler katogorisini gorunce cok sevinmistim yeni biseyler ogrenir de yaparim diye ama hicbiriniz de kolay bise yapmamissiniz ki hep acmali emekli seyler :-(
teşekkür ederim canım.. beğenmenize sevindimne güzel sunumlar olmuş canım. ellerine sağlık, bol şans
dur ben şimdi başımı kaşıyayım sen gerçekte neremi kaşıdıgımı anlarsın:44:hemen totonu kaşı bebeğim çünkü ben şok geçirdimo nasıl bi tarif o nasıl bi sunum harika fevkeladenin fevkinde olmuş bu börek afrodizyak etkissi yapabilir konuya komşuya yapılmaz bu
çok başarılı şiir gb insan yemeye kıyamaz sunum hele bittim biberdende çiçek hiç aklıma gelmezdi bende patatesden civciv yapıp yıllarıdr şaşırtıyorum milletibunları görseler
saygıyla egiliyorum önünde banada yap bu börekten bana gelirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?