A.Ş.K. Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Eylül ayında Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak olan 'A.Ş.K.' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu.

Hazal Kaya'nın başrolünde oynayacağı, Gold Film Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği 'A.Ş.K.' dizinin başrol erkek oyuncuları da belirlendi. Dizide Hazal Kaya'ya başrolde erkek oyuncular olarak Kaan Urgancıoğlu ve Hakan Kurtaş eşlik edecek. Aslıhan Gürbüz'ün de rol alacağı dizide Servet Pandur, Sevtap Özaltun, Nihal Koldaş ve Gökay Müftüoğlu önemli rolleri üstlenecek.

Dizide 'Azra' rolünde Hazal Kaya ile 'Kerem' rolünde Hakan Kurttaş arasında aşk yaşanacak. A.Ş.K.'ta Aslıhan Gürbüz 'Şebnem' karakterini, Kaan Urgancıoğlu ise Azra'nın daha sonra aşık olacağı 'Can' karakterini canlandıracak.

Ömür Atay'ın yönetmen olduğu dizinin senaryosunu ise ve Serdar Soydan ve Nuran Evren Şit yazıyor. Dizi yeni sezonda Eylül ayının sonlarına doğru Kanal D'de ekrana gelecek.

dizinin karakterleri falan açıklanmış bir bakayım dedim. dizi bildiğin Pembe dizi "Rubi" fakır kız, fakir oğlan aşkı hasta arkadaş onu yükselmek için kullanan gözü yüksekte fakir kız. yuh diyorum yani artık basit aşk hikayelerine bile beceremeyip yabancı dizilerden kopyalıyor senaristlerimiz

"Paranın satın alamayacağı şey nedir?" diye sorsak insanlara... Kimi mutluluk, kimi sağlık, kimiyse aşk cevabını verir. Aşk... O her şeyden güçlü ve değerlidir. Paradan bile.
Ne kadar zengin olursa olsun, kimse aşkı satın alamaz.
Öyle mi acaba?

Azra (Hazal Kaya) ve Kerem'in (Hakan Kurtaş) ellerinde de sadece aşk vardı. Her şeyden değerli ama beş para etmeyen aşk! Birbirlerini delice seviyorlardı. Spor Akademisi'nde tanışmış, o günden beri hiç ayrılmamışlardı. Peki, aşk yeter miydi? Azra, ailesine güç bela bakabiliyor, Kerem uzun zamandır iş arıyordu. Yani aşk dışında iyi giden bir şey yoktu hayatlarında. Ve her şey daha da kötüye gidecekti.

Derken hayatlarına Şebnem girdi. Tenis dersi sırasında fenalaşana kadar Azra'nın zengin öğrencilerinden biri. Hastaydı Şebnem; ölecekti. Zengin bir ailede doğmuş, istediği her şey onun olmuştu. Paranın satın alabileceği her şey. Aslına bakılırsa mutlu değildi. Sağlıklı olduğu zamanları hatırlamıyordu bile. Dahası sevilmemiş, belki de yeterince sevmemişti. Aşka doymadan, aşka kanmadan ölmek istemiyordu Şebnem. Korkuyordu.

Azra'ya açtı içini. Küçük bir kız çocuğu gibi... O güne kadar başına gelen en iyi ve en kötü şeydi Azra. Hem melek, hem şeytan; hem dost, hem de düşmandı. Hayallerini gerçekleştirmeye, kendisini ve aşkını, yani Kerem'i kurtarmaya çalışırken Şebnem'i kullanacaktı. Ancak aşkını kurtarmak için aşkını feda edebilir miydi insan? Böyle bir şeyi göze alabilir miydi?

Hazal Kaya ve Hakan Kurtaş, yaşadıkları tutkulu aşk ve aldıkları kararlar ile izleyiciye, tüm hayatını sorgulatacak.

Aşkınız için ne kadar ileri gidebilirsiniz?

"A.Ş.K" Eylül'de Kanal D'de!
dha.com.tr

bu ne allah askina

Son düzenleme:
Aslı tandoğan değilmi bu Şebnem karakteri?Değişmiş galiba..

Aslıhan Gürbüz yazıyordu ilk şebnem karakteride o yüzden şaşırdım bende canım.
topik ilk açıldığındada öyle yazılmış değiştirdiler demek..

Pardon canım evet oyleydi

Bu ask Azra.Şebnem.Kerem den geliyo heralde. Arada nokta varya ne alaka diyordum bende.

Cok güzel yapımlar geliyo hangi birini izlicez bakalım gecen sezondan da var.. Benim favorilerim; Kayıp, Fatih Harbiye ve Yadigar olucak sanırım. Bu diziye ısınamadım gibi

Banada Kayıp önden gidecek gibi görünüyor
Fragmanı bile çok kaliteli geldi
Zaten her sezon başı onlarca dizi başlıyor teker teker bitiyor hepsi..

Tamam Aşkı Memnu falan güzeldi ama illallah dedirttiniz zengin dizilerinden. Zengin olma hayalleri kuran fakir genc kızlar ve onların aşklarından bıktık.

Fragmanı ne kadar itici. Oyuncular da öyle.
Görüntü de bir tuhaf zaten.
Ten renkleri, göz renkleri garipleşmiş.
Nasıl bir sistemde çekilmişse artık... Oldukça yapay.

A.Ş.K Dizisi tam olarak ne zaman başlıyor? ben anlamadım açıkçası bir çarşamba dediler bir salı dediler büyük bir merak ile aşk dizisi fragmanını bekliyorum ama yok kesin bir şey. anlamadım gitti...

bu dizinin tutucanı sanmıyorum
ayrıca başroldeki kız çok itici değil mi ya
hazal değil de diğer kız

Aslı Tandoğan'ı çok severdim ama bu diziye uymamış gibi :/

Fragman desen bir garipti.

Basroldeki erkek oyuncu cok tipsiz bence olmamis.. bakalim diziyi bi izleyim..

Basroldeki erkek oyuncu cok tipsiz bence olmamis.. bakalim diziyi bi izleyim..

aynen çok itice geldi banada
ekrandan içeri girip o saçlarını düzeltesim geldi
daha yapılı birini koysalar daha iyi olurmuş bence..

Su alyazmalimdaki erkek oyuncu vardi buna benzio ama bundan daha tipli o olabilirdi

Bende bi tuhaflık var galiba hiç tv izlemeyen biri olarak dün dur bi izleyeyim şu diziyi diye oturuverince tv karşısına baya sardı dizi beni. Yani artık kafam o kadar karman çormandı ki konu falan öyle insanı yormayacak kadar düzdü tam akşam işten eve gel koltuğuna yayıl dinlenmek için aç izle dizilerinden biri gibi geldi bi ben mi beğendim ya bak şimdi bi tuhaf hissettim kendimi :18: Ama kesinlikle yukarıdaki yoruma katılıyorum ne o başroldeki adamın saçları arkadaş göz zevkimi bozdu sen hazalla aslı gibi iki fıstığı koy diziye üstüne öyle tipsiz bi herif al üstüne saçlarını horoz ibiği gibi yapsın önden o ne İMAJ hadi ordan hiç sevmedim onu haklısınız

nebahat çehre de hiç beğenilmemiş botokstan dolayı suratını oynatamıyomuş diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…