• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A101 BİM ŞOK MAKBUL

papatyalokum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Bunlardan birinde çalışan var mı daha önce hiç market sektöründe çalışmadım hangisinin şartları daha iyi acaba

Market sektöründe çalıştım. Genel olarak market sektörü çok zor bi sektör hiç boşta kalmanıza izin vermezler 10 saat çalışıyorsanız 9 saat ayaktasınız kasa reyon arası mekik dokursunuz ürünler gelir palet palet dizmek bazen o ürünleri çekmekte size aittir bu markalar yerine Migros, carrefoursanın şartları bir nebze daha iyidir hem maddi yonden hemde sosyal haklarınızdan yararlanırsınız.
Yada çalışmak istiyorsanız nacizane tavsiyem inditex grubu ve hm bu mağazalarda girmeye çalışabilirsiniz daha iyi şartlarınız olur market sektöründen çok daha iyidir.

Market sektöründe çalıştım. Genel olarak market sektörü çok zor bi sektör hiç boşta kalmanıza izin vermezler 10 saat çalışıyorsanız 9 saat ayaktasınız kasa reyon arası mekik dokursunuz ürünler gelir palet palet dizmek bazen o ürünleri çekmekte size aittir bu markalar yerine Migros, carrefoursanın şartları bir nebze daha iyidir hem maddi yonden hemde sosyal haklarınızdan yararlanırsınız.
Yada çalışmak istiyorsanız nacizane tavsiyem inditex grubu ve hm bu mağazalarda girmeye çalışabilirsiniz daha iyi şartlarınız olur market sektöründen çok daha iyidir.
Teşekkür ederim

Market sektöründe daha önce çalışmadıysan ilk başta tempo biraz yorucu gelebilir, sadece kasada durmuyorsun; reyon diziyorsun, temizlik de senin işin oluyor. BİM'de düzen iyi ama tempo baya yüksek, A101'de şube çok fazla olduğu için evine yakın bir yer bulman kolay ama bazı şubelerde personel az tutulduğundan iş yükü artabiliyor. Şok ve Makbul'de ise çoğu şey mağaza müdürünün tavrına bağlı oluyor açıkçası. Görüşmeye gidince mesai saatlerini ve yoğunluğu net sormanı tavsiye ederim. Bu arada bu yazıda BİM'in güncel maaşlarına dair kasiyer/depo/müdür rakamları da var, ona bakabilirsin.

Back
X