a101 çalışanını şikayet etmelimiyim?

Kurumsal firma oldugu icin mutlaka kasalari izleyen kameralar vardir. Fisinizle birlikte magaza mudurune basvurdugunuz takdirde mutlaka fisinizdeki saat ve tarihe gore kameradan kasiyeri takip ederler baska kimleri bu sekilde dolandirmaya calismis hepsi cikar ortaya..bende benzer magazalardan birinde kasiyerlik yapmistim.. Bizdede kasiyerlerden biri musterilerin, fis almamasini firsata cevirip urunu kasadan gecirir gibi yapip gecirmiyomus musteriden aldigi parayida cebe atiyomus.sikayet uzerine takibe alinip isine son verildi..siz siz olun hanimlar hr alisveristen sonra mutlaka fisinizi alin

Bunu hep yapıyorlar ben lcwda da karşılaştım hakmarda da para üstü vermiyorlar. O da utanmıyorda ben mi utanıcam. 9.90 yazıyor 10lira alıyorlar e bekle ki para üstü versinler. Bende istiyorum. Hele hakmarda yaşadığım tam sinir bozucuydu bi de utanmadan diyor ki 5kuruş yok on kuruş var mi dedim var dedi verdim 25kuruş aldım aldım otuz kuruşumu insanları enayi yerine koymaya çalışıyorlar.

Zaten su a101 calisanlarindaki havayı anlamıyorum bizim burdakilerede deli oluyorum kac defa yanlış para ustu verdiklerine şahit oldum bide bi tanesi yeni girmişti adama yanlış para verince adamda siz yenisiniz galiba dedi yokk amca ben 1 aydır çalışıyorum deyip tersliyorlar sanarsin yıllarca üni okumuş master doktora yapmış bende şikayet etmek istemiyorum çoğu zaman ama bigunde sabir taşar yani

Bence kesinlikle söylemelisiniz. A101 zaten çok degisik yaşadığım şehirde de pek çok şubesinde çok sıkıntılı elemanları..

Bende bu tarz markette çalıştım kesinlikle böyle birşey yok ona başka buna başka verirse kasada açık çıkar. Bence şikayet edin öyle sandığınız gibi işten atmazlar sadece uyarı alır ve bir daha bunu yapamaz

Hemen o kızı şikayet et,hemen bir işler çeviriyor aklınca yosma.
Ah ah insanlar değil 7 lira 1-2 lira için kendilerini ne hallere sokuyorlar..
Ayrıca bu başlık bana da ders oldu,A101 e gidince en ufak birşeyden kıllanıcm artık

Bencede sikayet et! En azindan hakki olan bir insan calisir orda. Okadar genc kizlarimiz var is ariyan.

birşeye hakettiğinden fazla para vermek bana da çok dokunuyo
konuyla pek alakalı sayılmaz ama üç gün önce bi büfeden fiyatını sorup vdka aldım,27 tl dedi
yanına bir litrelik meyvesuyu iki de minicik coco star aldım 35 tl dedi adam.
ne alaka yani...
bi de yanımda erkek arkadaşım vardı,hem hesabı ödeyip hem paradan tartışma çıkartmam ayıp olur diye sustum,ama çok sinir bozucu..
aynı gün taksimde alalade sıradan bi lokantaya gittim,8 tllik menemen aldım
daha fazla para harcamamak için içecek bile almadım ki masama 0.20 litrelik şaşal sulardan koydular.Ona 1,5 tl demişler, yüzde yirmi de bahşiş eklemişler kafalarına göre 12 tl aldılar benden.İtiraz edince de suyu bahşişi falan söylediler
bu arada aynı günün akşamı kınaya gidecektim , sırf kapısında 15 tl topuz yazıyo diye yani ekonomik diye hiç bilmediğim bi kuaföre gittim,20 tl verdim 5 tlniz var mı diye sordular.Bende sandım ki 10 tl kağıt parası var o yüzden istiyo
demez mi "ama topuz 25 tl" diye.Kapıda 15 yazıyo dedim o başka topuz dedi,başka topuz nasılsa..adama tarif bile etmedim kafanıza göre yapın birşey dedim. "neyse bu seferlik yirmi alayım" dedi kadın,bende itiraz etmedim
yazınca farkettim ne çok kazıklanmışım bir günde

size öyle olsun '' demesı kadar saçma bişi duymadım. sankı babasının yerı. o tür yerlerde 5 kurusun bıle hesabı yapılır.
kız para yürütüyor olmasın kamera falan da olması lazım, cesaret işi de...
o tur yerlerde çalısaşnlar çok arsız
bayramda iyi haşladım bir kasiyeri..herkes haddını bılecek.

Kızı şikayet edebileceğin bir durum yokki. Kızın suçu ne? Aktüeli o mu yapıyor hayır, barkodu o mu çıkarıyor hayır. Sistemsel sorunlar bunlar. Ha gördüğünüz fiyattan alma konusunda haklısınız. Ama yukardakiler zaten söyler önce pahalı olandan vermeye çalış veremiyorsan son çare o şekilde ver diye. Kızın vebaline girmeyin kız ordaki farkı cebine atmıyor. Yukardan ne denirse onu yapıyor.

eğer insirtte 9.90 yazıyorsa o fiyata vermek zornda kanun böyle.etiket neyse fiyat odur.ama a101 in bu tarz durumlarını teyzemden de duymuştum.rafta başka bir fiyat kasada başka bir fiyat diye

Beş on lira gibi duruyor ama böyle böyle deliniyor bütçelerimiz!

aktüel ürünler bimde diye biliyorum..
ama bahsettiğiniz olay çok çirkin ben olsaydım kesinlikle o dakika şikayet ederdim..
onlar işini düşünmüyorsa saygı duymayıp çalıp çırpıyorlarsa ben hiç düşünemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…