mail attım umarım ilgilenirler
Bende bu tarz markette çalıştım kesinlikle böyle birşey yok ona başka buna başka verirse kasada açık çıkar. Bence şikayet edin öyle sandığınız gibi işten atmazlar sadece uyarı alır ve bir daha bunu yapamazmerhaba arkadaşlar bu hafta a101 den plaj için bir terlik aldım hem kendime hem eşime
terlikler 9.95 ti fakat kasadaki hanım bana 16.95 olduğunu söyledi
ben tabi çok şaşırdım aktüel de öyle yazmıyor falan dedim
kadın da yok belli zamanlar indirim var gibi gösteriyormuş ta aslında olmuyormuş gibi gayet saçma bir açıklama yaptı.Ve illa benden nakit para istedi barkodu sistemde yokmuş
bende epey sinirlendim mağaza müdürünü istedim oda güya yokmuş orada
Ben baya zorluk çıkarınca kızda tamam o zaman size 9.95 olsun ama bundan önceki 3 muşteriye 16.95 e verdik dedi yüzsüzce
Şimdi sorum şu ki sizce ben bu kızı arayıp a101 e şikayet etmelimiyim?
sonuçta haksızlık yapıyor ve helal olmayan parayı cebine indiriyor.
Biliyorsunuz ki dinimizde haksızlığa susmak çok günah..
ama bir yandan da kızı işinden edip vebal alırmıyım diyorum
birşeye hakettiğinden fazla para vermek bana da çok dokunuyo
konuyla pek alakalı sayılmaz ama üç gün önce bi büfeden fiyatını sorup vdka aldım,27 tl dedi
yanına bir litrelik meyvesuyu iki de minicik coco star aldım 35 tl dedi adam.
ne alaka yani...
bi de yanımda erkek arkadaşım vardı,hem hesabı ödeyip hem paradan tartışma çıkartmam ayıp olur diye sustum,ama çok sinir bozucu..
aynı gün taksimde alalade sıradan bi lokantaya gittim,8 tllik menemen aldım
daha fazla para harcamamak için içecek bile almadım ki masama 0.20 litrelik şaşal sulardan koydular.Ona 1,5 tl demişler, yüzde yirmi de bahşiş eklemişler kafalarına göre 12 tl aldılar benden.İtiraz edince de suyu bahşişi falan söylediler
bu arada aynı günün akşamı kınaya gidecektim , sırf kapısında 15 tl topuz yazıyo diye yani ekonomik diye hiç bilmediğim bi kuaföre gittim,20 tl verdim 5 tlniz var mı diye sordular.Bende sandım ki 10 tl kağıt parası var o yüzden istiyo
demez mi "ama topuz 25 tl" diye.Kapıda 15 yazıyo dedim o başka topuz dedi,başka topuz nasılsa..adama tarif bile etmedim kafanıza göre yapın birşey dedim. "neyse bu seferlik yirmi alayım" dedi kadın,bende itiraz etmedim
yazınca farkettim ne çok kazıklanmışım bir günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?