bence şikayet edip hakkını aramalısın hatta (şikayetm var) sitesinden de şikayette bulun .. bugün sana yaptıklarını yarın başkasına da yaparlar
Mahalle bakkalımı orası size 9.95 olsun diyor. Şikayet edin bence de.
canım sonuç ne oldu bilmiyorum ama bence şikayet etmelisin. başkalarınında günahına girmesini önlemiş olursun ayrıca müşteriye nasıl davranması gerektiğini öğrensin terbiyesizaynen bende öyle düşündüm..
BUYRUNterliğin fotosunu koyarsanız yakındaki a101 e gidip fiyatını sorabilirim, en azından "parayı cebe indirme" konusundaki iddianızın doğruluğunu ölçmüş oluruz.
YOK DİNE BAĞLAMA DİİL DURUMYa bu kadar da dine baglamayin olayi vebal durumu mu kalmis.
Tuketici haklarina gore urunun etiket fiyati gecerlidir yani degistirmedik veya yanlis basim vs diyemezler, o onlarin sorunu.
Babam kac kere kasada yasadi bu durumu hic de susmadi.
İsinden olup olmamasi ilgilendirmez kimseyi kendi dusunsun.
diye gram ibare yok..kesin cebe atıyor..kurumsal şirketlerde pazarlık ilkesi yoktur ..
Asla öyle bi saçmalık olamaz. Orda ne yazıyorsa odur. Eğer varsa bi hata bi açıklama yazısı olmalı ellerinde. Tabi ki şikayet edin siz durumu farketmişsiniz ama bilmeyen bi garibanı da kandırabilir bu şekilde. Ayrıca bu vebal falanda değil hakkınca ekmeğini kazanmayı öğrenmeli
16,95
diye gram ibare yok..kesin cebe atıyor..kurumsal şirketlerde pazarlık ilkesi yoktur ..
şikayet et bence
açıklamaları çok saçma
insanları kandırıyo belli ki
hahaha usulune uygun olsun yalanım dedi sanırımdüşünmeyin bile şikayet edin hemen.
uyanığa bak bir de 16,95 diye fiyat belirlemiş kendince. 15 de bari 16.95 ne ahahah
zaten bu günce ürünler sürekli gelmiyor ki. geliyor bu fiyattan satılıyor ve bitiyor. kampanya olsa hadi dicem olabilir bir haftalığına fiyatı inmiştir şimdi geri yükselmiştir.
sizde alırken birşey mutlaka bakınzaten bu günce ürünler sürekli gelmiyor ki. geliyor bu fiyattan satılıyor ve bitiyor. kampanya olsa hadi dicem olabilir bir haftalığına fiyatı inmiştir şimdi geri yükselmiştir.
bu devirde kimseye güvenmiceksin arkadaş, uyuz oldum aptala bak milleti kandıracak küçücük beyniyle.
tabıkıde ett...herkes her ısı dogru duzgun yapsın ha atılır mı adam gıbı ısı dogru yapan onlarca ınsan kapıda kuyruk onlarada fırsat vermıs olmaz mıyız dını yonden bıde burası var dmımerhaba arkadaşlar bu hafta a101 den plaj için bir terlik aldım hem kendime hem eşime
terlikler 9.95 ti fakat kasadaki hanım bana 16.95 olduğunu söyledi
ben tabi çok şaşırdım aktüel de öyle yazmıyor falan dedim
kadın da yok belli zamanlar indirim var gibi gösteriyormuş ta aslında olmuyormuş gibi gayet saçma bir açıklama yaptı.Ve illa benden nakit para istedi barkodu sistemde yokmuş
bende epey sinirlendim mağaza müdürünü istedim oda güya yokmuş orada
Ben baya zorluk çıkarınca kızda tamam o zaman size 9.95 olsun ama bundan önceki 3 muşteriye 16.95 e verdik dedi yüzsüzce
Şimdi sorum şu ki sizce ben bu kızı arayıp a101 e şikayet etmelimiyim?
sonuçta haksızlık yapıyor ve helal olmayan parayı cebine indiriyor.
Biliyorsunuz ki dinimizde haksızlığa susmak çok günah..
ama bir yandan da kızı işinden edip vebal alırmıyım diyorum
tabiiki o yönden de çok haklısınıztabıkıde ett...herkes her ısı dogru duzgun yapsın ha atılır mı adam gıbı ısı dogru yapan onlarca ınsan kapıda kuyruk onlarada fırsat vermıs olmaz mıyız dını yonden bıde burası var dmı
Marketler zinciri olan bir yerde ilk kez böyle bir şey duyuyorum.
Resmen de şaşırdım.
İndirim var gibi gösterseler dahi. “hadi size 9,95tl olsun” demesi mümkün değil.
Dükkan pazarlığı gibi olmuş.
Bir şey yapmadan önce emin olmalısın. Yeni başlayan işi bilmeyen biri mi acaba?tabiiki o yönden de çok haklısınız
aynen öyle dedi zaten onu diyince davamda haklı olduğumu anladım
yok hep ordaBir şey yapmadan önce emin olmalısın. Yeni başlayan işi bilmeyen biri mi acaba?
Yani zan altında da kalma da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?