valla aynen öyle dediO nasil is ya. Size öyle olsun ne demek ?
Ucuzcu Bekirin sahibi sanki.
Bence dini yönden düşünüyosan allaha havale et geç. yada arastır oyle bişey var mı yok mu ona göre şikayet et. ama yani 7 lira içinde kendini işini tehlikeye atacagını sanmıyorum kızın
birde ben ona broşürü gösterdim hmm öylemi diyor alay eder gibiDini boyutunu falan bilemem de ben olsam sırf beni aptal yerine koymaya çalıştığı için şikayet ederdim.
ya tabi herkesin kalbi temiz değil için nasıl rahat edecekse öyle yapvalla aynen öyle dedi
peki ama o zaman ne demeye bana 7 lira fazladan satıyor ve bakın utanmadan bunu 3 kişiye yaptım diyor. yani Allaha tabikihavale diyorum ama peki ya yaptığı haksızlık?
ve bu marketin sahiplerine yazık değilmi?
Bir yanım şikayet et diyor bir yanımda etme diyor offya tabi herkesin kalbi temiz değil için nasıl rahat edecekse öyle yap
e öyleyse kız uyanıklık etmeye çalışmış bu işe hakkıyla ihtiyacı olan cok insan var şikayet et bencebirde ben ona broşürü gösterdim hmm öylemi diyor alay eder gibi
başka bir a101 e gittim sırf bunu sormaya asla öyle bişey olamaz diyorlar
doğru olması mumkün değilBelki o ürünü 16,95 e alan insanlar çocuklarının rıskından kestiler sen şikayet et zaten dediği doğruysa işinden olmaz.
aynen bende öyle düşündüm..Sorgulanacak birşey yok.
Tabii ki şikayet edin.
Vebal alırım diye insanları dolandırmasına müsaade etmek de bir vebal sebebidir.
Olamaz tabi ki, bu tip yerlerde fiyat standarttır, ona 5 sana 3 olmaz. Resmen ne kopartırsam demiş siz yemeyince de geri adım atmış.birde ben ona broşürü gösterdim hmm öylemi diyor alay eder gibi
başka bir a101 e gittim sırf bunu sormaya asla öyle bişey olamaz diyorlar
o zaman şikayet etmek gerekir bence her üründe bunu yapar yolunu bulur sonuçta. yazıkdoğru olması mumkün değil
çünkü bu tür kurumsal yerler kendi başlarına fiyat belirleyemezler
Bence dini yönden düşünüyosan allaha havale et geç. yada arastır oyle bişey var mı yok mu ona göre şikayet et. ama yani 7 lira içinde kendini işini tehlikeye atacagını sanmıyorum kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?