a101 çalışanını şikayet etmelimiyim?

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398
merhaba arkadaşlar bu hafta a101 den plaj için bir terlik aldım hem kendime hem eşime
terlikler 9.95 ti fakat kasadaki hanım bana 16.95 olduğunu söyledi
ben tabi çok şaşırdım aktüel de öyle yazmıyor falan dedim
kadın da yok belli zamanlar indirim var gibi gösteriyormuş ta aslında olmuyormuş gibi gayet saçma bir açıklama yaptı.Ve illa benden nakit para istedi barkodu sistemde yokmuş
bende epey sinirlendim mağaza müdürünü istedim oda güya yokmuş orada
Ben baya zorluk çıkarınca kızda tamam o zaman size 9.95 olsun ama bundan önceki 3 muşteriye 16.95 e verdik dedi yüzsüzce
Şimdi sorum şu ki sizce ben bu kızı arayıp a101 e şikayet etmelimiyim?
sonuçta haksızlık yapıyor ve helal olmayan parayı cebine indiriyor.
Biliyorsunuz ki dinimizde haksızlığa susmak çok günah..
ama bir yandan da kızı işinden edip vebal alırmıyım diyorum

oda insan gibi yapsın işini. ne demek indirim var gibi duruyor ama yok? ve üstelik sisteme geçmeden satış yapıyor
resmen faiz yapıp üstünü cebe indiriyor

Bence dini yönden düşünüyosan allaha havale et geç. yada arastır oyle bişey var mı yok mu ona göre şikayet et. ama yani 7 lira içinde kendini işini tehlikeye atacagını sanmıyorum kızın

Tabiki şikayet et. Böyle saçmalık mı var ? Hak yemek bütün dinlere ve inanışlara terstir.

Dini boyutunu falan bilemem de ben olsam sırf beni aptal yerine koymaya çalıştığı için şikayet ederdim.

O nasil is ya. Size öyle olsun ne demek ?
Ucuzcu Bekirin sahibi sanki.
valla aynen öyle dedi

Bence dini yönden düşünüyosan allaha havale et geç. yada arastır oyle bişey var mı yok mu ona göre şikayet et. ama yani 7 lira içinde kendini işini tehlikeye atacagını sanmıyorum kızın

peki ama o zaman ne demeye bana 7 lira fazladan satıyor ve bakın utanmadan bunu 3 kişiye yaptım diyor. yani Allaha tabikihavale diyorum ama peki ya yaptığı haksızlık?
ve bu marketin sahiplerine yazık değilmi?

Dini boyutunu falan bilemem de ben olsam sırf beni aptal yerine koymaya çalıştığı için şikayet ederdim.
birde ben ona broşürü gösterdim hmm öylemi diyor alay eder gibi
başka bir a101 e gittim sırf bunu sormaya asla öyle bişey olamaz diyorlar

Belki o ürünü 16,95 e alan insanlar çocuklarının rıskından kestiler sen şikayet et zaten dediği doğruysa işinden olmaz.

ya tabi herkesin kalbi temiz değil için nasıl rahat edecekse öyle yap

Belki o ürünü 16,95 e alan insanlar çocuklarının rıskından kestiler sen şikayet et zaten dediği doğruysa işinden olmaz.
doğru olması mumkün değil
çünkü bu tür kurumsal yerler kendi başlarına fiyat belirleyemezler

Sorgulanacak birşey yok.
Tabii ki şikayet edin.
Vebal alırım diye insanları dolandırmasına müsaade etmek de bir vebal sebebidir.

birde ben ona broşürü gösterdim hmm öylemi diyor alay eder gibi
başka bir a101 e gittim sırf bunu sormaya asla öyle bişey olamaz diyorlar
Olamaz tabi ki, bu tip yerlerde fiyat standarttır, ona 5 sana 3 olmaz. Resmen ne kopartırsam demiş siz yemeyince de geri adım atmış.

her kişiden 7 lira alsa 10 kişiye aynını yapsa 70 lira yapar bu da iyi para :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…