- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Aslında daha mantıklı en azından sabah akşam giriş çıkış saati belli.Valla temizlige gitmek bile daha iyi. Gunluk 120-130 tl.
Bir tanidigim vardi. Kadin haftanin 5 gunu doluydu. Hergun baska eve gidiyordu.
Oyle cok birikim yapti ki. Once bilezikler aldi. Birkac sene sonra satip ev aldi.
Bende A101 in malum kuruluşa ait olduğunu duymuştum. Yanı olabilir başka yerlerde çalışmak sıkıntı olabilir .Işte fazla açıklayamadım siyasi sebeplerden ötürü sanirim başka yere giremiyorlarmiş.bana da saçma geldi öyle olsa kimse çalışmaz orada.
Evet inanın ben de o konuda çok kızdım kendime.internetten araştırdığım kadarı ile biliyorum şartları.baliklama daldım yani.Görüşmede neden sormadınız? İşe kabul edilmişsiniz ama daha şartlarını bilmiyorsunuz. Sorsanıza.
Bilemiyorum ki.Bende A101 in malum kuruluşa ait olduğunu duymuştum. Yanı olabilir başka yerlerde çalışmak sıkıntı olabilir .
Belki el değiştirmiştir ama bu kadar olaydan sonra hala onların değildir umarım.Bilemiyorum ki.
Insallah.Belki el değiştirmiştir ama bu kadar olaydan sonra hala onların değildir umarım.
Katılıyorum ben 150 lira veriyorum günlük hemde yol masrafı yemek masrafı filan hep bende . Kadın bir ayda 3 bin lira para kazanıyor. Ama pazar günleri dışında bütün günleri dolu.Valla temizlige gitmek bile daha iyi. Gunluk 120-130 tl.
Bir tanidigim vardi. Kadin haftanin 5 gunu doluydu. Hergun baska eve gidiyordu.
Oyle cok birikim yapti ki. Once bilezikler aldi. Birkac sene sonra satip ev aldi.
Ay aslında supermis.Katılıyorum ben 150 lira veriyorum günlük hemde yol masrafı yemek masrafı filan hep bende . Kadın bir ayda 3 bin lira para kazanıyor. Ama pazar günleri dışında bütün günleri dolu.
Ay aslında supermis.
Düşünebilirim bunu.sigortayi ne yapabiliriz peki?
Tek bir yere bağlı çalışmıyor ki haftanın 1 günü bana geliyor sadece diğer günler başka evlere gidiyor .Ay aslında supermis.
Düşünebilirim bunu.sigortayi ne yapabiliriz peki?
Arayıp sorun çekinmeyin. Kendileri hiç bahsetmedi mi görüşme sırasında çalışma saatlerinden?Evet inanın ben de o konuda çok kızdım kendime.internetten araştırdığım kadarı ile biliyorum şartları.baliklama daldım yani.
Benzetmediler hiç.sadece internetten araştırdım. Bir de kağıtlarda 1647 maaş yazıyordu.asgari ücrete zam gelince o da artar mi ki?Arayıp sorun çekinmeyin. Kendileri hiç bahsetmedi mi görüşme sırasında çalışma saatlerinden?
Amin inşallah.Devlet en düşük kıyma satışını A101’e vermiş sizde malum tarafa mı ait diyorsunuz!
Çalışma şartlarını bilmiyorum ama hayırlı olsun
Sizin sorular gittikçe değişiyor. Bu ise hiç gönlünüz yok belli. HayirlisiPara kazanmak ıcin uygun mu marketçilik evli bir kadın ıcin?değilse başka ne tür işler yapabilirim ki?
Evet haklısınız gerci marketlerde pek değişiklik olmuyor genelde 8 saat diyorlar ama o 10 11 12 saati buluyor kasayı kapat falan derken.evli bir insan ıcin uygun mu ki ne yapayım mecbur kaldim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?