• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaa yok daha

İyi de halını sizden habersiz alıp ne yapsın evine serse fark edersin değiştirildiğini fark edeceğini de bilmiyor mu sonuçta insan halısını tanımaz mı bile bile değiştirir mi hiç insan saçma yani. Sor anne bu halı benim halım değil nereden geldi sen bunu koyup benimkini mi aldın diye ama çok enteresan küçük bir eşya değil ki. Aldıysa da uyar. O senin beğenip aldığın halın sonuçta da mantıksız çok.

İyi de halını sizden habersiz alıp ne yapsın evine serse fark edersin değiştirildiğini fark edeceğini de bilmiyor mu sonuçta insan halısını tanımaz mı bile bile değiştirir mi hiç insan saçma yani. Sor anne bu halı benim halım değil nereden geldi sen bunu koyup benimkini mi aldın diye ama çok enteresan küçük bir eşya değil ki. Aldıysa da uyar. O senin beğenip aldığın halın sonuçta da mantıksız çok.

Kaynanasi almis yetmemis konu sahibinin gorusmedigi gorumcesine yollamis...

konu sahibi gece yarısı kaynanayı arıyor ne şekilde soruyorsa artık kaynana kendisinin aldığını söylüyor.bir de ne ara kadın oğluna söylediyse kız kardeşine halıyı gönderdiğini de söylemiş.
aaa bu durumda kocanın halının evden gittiğinden haberi var demek ki:KK57:

konu sahibi gece yarısı kaynanayı arıyor ne şekilde soruyorsa artık kaynana kendisinin aldığını söylüyor.bir de ne ara kadın oğluna söylediyse kız kardeşine halıyı gönderdiğini de söylemiş.

Kocasi incinmesin diye ona bile soramiyordu adamin yaptigina bak.

Kocası arıyor annesini halının görümceye gittiğini öğreniyor. Yani öncesinde haberi yok.

Nasil sessiz kalabiliyorsunuz esiniz ve siz? Bu yapilan resmen hirsizlik. Hirsizin ev sahibini bastirmasini mi bekleyeceksiniz? O hali size gelmeli, mutlaka gelmeli. Boyle bir terbiyesizlik olabilir mi ya? Cok sasirdim. Sizin ve esinizin o haliyi istememenize de sasirdim.

Back
X