ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Yaa bi yuru git nasil insansin.!! Benim icim yaniyo ne yapacagimi sasirmisim defol burdan! Laf olsun diye yazma!!Bize soracağına acile git
Sismis birazda kizarmis sustu suan ama ara ara agliyo off dayanamiyorum felegim sastiAz kızarma şişme çocukta huysuzluk normaldir soğuk uygulama yeterlidir ama çok şiştiyse götürün hemen acile
Yaa bi yuru git nasil insansin.!! Benim icim yaniyo ne yapacagimi sasirmisim defol burdan! Laf olsun diye yazma!!
Yaa bi yuru git nasil insansin.!! Benim icim yaniyo ne yapacagimi sasirmisim defol burdan! Laf olsun diye yazma!!
Ara ara ağlaması normal bugün böyle olması normal. Yarım fitil verebilirsiniz sakinleştirir geceyide rahat geçirir bacağı iki katı kadar şişmedi heralde az şişlik normal korkmayın buz koyun üzerineSismis birazda kizarmis sustu suan ama ara ara agliyo off dayanamiyorum felegim sasti
Sismis birazda kizarmis sustu suan ama ara ara agliyo off dayanamiyorum felegim sasti
Tamam kimse yazmasin. Cigeri yanmis annede uslup bekliyorsunuz.Mune kapatir misiniz konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?