Bu arada eski konularinizi okudum. Cok da olgun biri degilsiniz. Artik biraz oz elestiri yapmanin zamani gelmis bence. Isterseniz oradaki kisilerle zamanl iletisiminizi duzeltebilirsiniz. Kendi eviniz icin bile yapmadiginiz ozeni ben isinizde de gosterebileceginizi sanmiyorum. Cunku sorumsuz olmak sizin yapiniz olmus bence. Kusura bakmayin boyle dedigim icin ama aslinda hatalarinizi bile bilirken kendinizi duzeltme yoluna hic gitmemissiniz. Ev de yigin olmus bulasiklar, temizlik ve yemek yapmama, netten hic tanimadigin esinle hic kimseye haber vermeden evlenme.... bunlar pek akli selim insanlarin yapacagi seyler degil. Eger is hayatinizda da boyleyseniz insanlarin size tavir alnalari normal bence.
Sirf maasi ve isi iyi diye sevmediginiz esinizle bir bycuk ay icinde kimseye haber vermeden evlenmek buyuk cesaret.... o cesareti gosterebiliyorsaniz sevmediginiz isinizden ayrilma cesaretini de gosterebilirsiniz. Sevdiginiz bir is bulabilirsiniz ama anladigim kadariyla siz ne us yapabilirsiniz ne de calisabilirsiniz. Boyle elestirdigim icin kusura bakmayin ama bazen tokat gibi sozler insani kendine getirebiliyor. Azicik hatayi kendinizde arayin artik.