abajura kumaş kaplamak

sevcangoksel

Allahım sana emanetiz
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
6.096
14
158
42
Tekirdağ
Bayanlar English Home tül perde ve fon perde kumaşlarda %50 indirim yapmış ve yarın son gün
çok güzel kumaşlar var
bana "evinize perde diktirmek ister misiniz" dediler ama ben daha evime yeni taşındığım için bütün perdelerim yeni
benim de aklıma bi fikir geldi
beğendiğim kumaşlardan yarım metre- 1 metre alıp abajur başlığı ve yastık kılıfları yapmak
ve çocukların odasının avizeleri de küçük abajur şeklinde, onları da mavi kumaş üstünde beyaz puantiyeleri olan kumaşla kaplamak
aranızda abajura kumaş kaplayan oldu mu?
yapabilir miyim acaba?

canım bu biraz tehliklei bi iş...çünkü abajur ve avize tarzı eşyalara elekriğin lambanın ısısına dayanıklı ekipmanlar kullanılır üretilirken..
öyle rastgele kumaşlarla riske atmayın allah muhafaza elektrikle deney olmaz olmaz..ufak bi ısıda kumaş eriyeblir ısıdan yanabilir...
bence yastık falan kaplayın başka aksesuarlarda kullanın ama abajur ve avize tarzında sakın kullanmayın...
mesela bu topikte görmüştüm bi arkadaşımız english homeden aldığı perde kumaşından artan kumaş parçalarını değerlendirmek için küçük çerçevenin içini kaplamış ve çok güzel tablolar yapmıştı...
duvar saatinin içinide kaplamış ve çok cici bi saat olmuştu böyle pembe çiçekli kumaşlarla...

ben kızımın yatak odası perdesinden yarım metre fazla almıştım tanıdık avizeciye götürüp sarkıt avize ikitanaede abajur yaptı kendim yamaya cesaret edeme.......

teşekkür ederim cevaplarınız için

English home dan çocukların odasına beğendiğim kumaşı sipariş verdim,10 gün sonra gelicekmiş
en az 1 metre veriliyomuş, siz yarım metreden 2 abajur birde avize çıkarmışsınız, bana 1 metre kumaş fazla fazla artıcak
kalan kumaşla da kırlentler yaparım, salona abajur birde beyaz çerçevenin içine kumaş kesip koyarım, hoş olur gibi geliyo

toile de joy kumaştan kalmamış ondan alamadım

bakalım istediklerimi yapabilirsem resimlerini koyarım

Back
X