Doğum günü çocuğunuzun arkadaşının yani kararı verecek olan çocuğunuz. sorun gitmek isterse gidersinizMerhaba,oğlumun sınıfında bir ögrencinin yaşgünü olacakmis,velisi gruptan herkesi davet etti.Sinifin bircogu katilacakmis.Tamami degil.Kadini hic sevmem abartili,millete hava atmak icin yapmayacagi şey yok.Ben katilmayi hic istemiyorum ama oglumun da sinifin cogunlugu katilirsa mutsuz olmasindan endiseliyim.Biz yasgunlerini okula pasta gonderip gayet siradan kutluyoruz evde de minik bir parti veriyoruz oyle cok abartili ne yapabilirim ne de oyle genis bir cevremiz var .Ne dersiniz götürmesem eksik mi kalir
Öncelikle çocuğunuza sorun bence. Orda olacak olan akranlarından rahatsız olmuyorsa götürürsünüz. Ebeveynlerin davranışlarını çocuklara yüklemeyin. Belki o çocuk da aşırı bir şey değil rahat rahat oyun oynayıp eğlenebileceği bir şey istediği halde annesi düğünvari birşey yapmıştır.Merhaba,oğlumun sınıfında bir ögrencinin yaşgünü olacakmis,velisi gruptan herkesi davet etti.Sinifin bircogu katilacakmis.Tamami degil.Kadini hic sevmem abartili,millete hava atmak icin yapmayacagi şey yok.Ben katilmayi hic istemiyorum ama oglumun da sinifin cogunlugu katilirsa mutsuz olmasindan endiseliyim.Biz yasgunlerini okula pasta gonderip gayet siradan kutluyoruz evde de minik bir parti veriyoruz oyle cok abartili ne yapabilirim ne de oyle genis bir cevremiz var .Ne dersiniz götürmesem eksik mi kalir
çocuğun doğum günü partisi sizin için değil çocuklar için yapıldığına göre çocuk gitmek istiyorsa gidersiniz. abartıymış gösterişmiş siz istemezseniz yapmayın ama o çocuğun ailesi durumu elvermiş öyle uygun görmüş onu yapmış. çocuğu götürün bırakın sonra gidin alınMerhaba,oğlumun sınıfında bir ögrencinin yaşgünü olacakmis,velisi gruptan herkesi davet etti.Sinifin bircogu katilacakmis.Tamami degil.Kadini hic sevmem abartili,millete hava atmak icin yapmayacagi şey yok.Ben katilmayi hic istemiyorum ama oglumun da sinifin cogunlugu katilirsa mutsuz olmasindan endiseliyim.Biz yasgunlerini okula pasta gonderip gayet siradan kutluyoruz evde de minik bir parti veriyoruz oyle cok abartili ne yapabilirim ne de oyle genis bir cevremiz var .Ne dersiniz götürmesem eksik mi kalir
Eğlenir tabi ki neden eğlenmesin. Çocukların egoları yoktur, ayh kadına bak ne biçim de abartmış diye düşünmez.cocuk cok eglenebilir de,
benim oglum gitti bu tarz bir partiye, uzerinden haftalar gecti, hala muhabbeti donuyor.
Bu problemleri aşmak ve kaynaşmak için davet ettiğini düşünüyorsanız geri çevirmeyin, ancak bazen insanların sizi küçük düşürmek istediğini sezersiniz. Öyle bir durum varsa ortada uzak durmanızı tavsiye edebilirim kendi kanaatimce.Ya bu cocukla cok sorun yasadi zamaninda ve veliyle pek birbirimizi sevmeyiz ondan ben de kararsizim
Tüm sinifi davet etti veli grubunda.Selamlasiyoruz elbette Haklisiniz cocuk isterse katilmak dogru olacaktirBu problemleri aşmak ve kaynaşmak için davet ettiğini düşünüyorsanız geri çevirmeyin, ancak bazen insanların sizi küçük düşürmek istediğini sezersiniz. Öyle bir durum varsa ortada uzak durmanızı tavsiye edebilirim kendi kanaatimce.
Niye çocuğu yönlendirsin ki? Çok yanlış bir yaklaşım bu. Gitmek istediği halde annesi istemiyor diye annesini üzmemek için istemiyorum diyecek çocuk. İçinde kalacak sonra. Ya da ertesi gün okulda arkadaşlarından nasıl eğlendiklerini dinleyip üzülecek.Çocuğunuzla konusun. Ne diyecek bakalım?
Tamamen kararı ona bırakmak değil ama biraz gitmek istemediğinize dair minik ipuçları vererek sorun. Eğer hevesi varsa götürün.
Çocuğunuza sordunuz mu ?Ya bu cocukla cok sorun yasadi zamaninda ve veliyle pek birbirimizi sevmeyiz ondan ben de kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?