abartiyomuyum

Eskiden beri sorunlarınız mı var görümceyle
Varsa hiç muhatap olma bence

Aslinda yok ama varda. Ailesiyle sorun oldu herkes cephe aldi. Bende dusundumki bi arayim kendimi ifade ediyim diye dusundum. Benle konusma o meseleleri dedi neyse mesele tek bu degil. Bastan beri herseyi bilmediginiz icin bende yarim yarkm gelip anlatmaya calistigim icin olmuyo.

Aslinda yok ama varda. Ailesiyle sorun oldu herkes cephe aldi. Bende dusundumki bi arayim kendimi ifade ediyim diye dusundum. Benle konusma o meseleleri dedi neyse mesele tek bu degil. Bastan beri herseyi bilmediginiz icin bende yarim yarkm gelip anlatmaya calistigim icin olmuyo.
Tam anlat kimse tutmuyo seni
Aslında yok ama varda ne demek
Var mı yok mu bi karar ver
Bence bu yüzden de anlaşamıyosun kimseyle
Yazmak kadar kolayı ve güzeli yok, konuşmak daha zordur

benim de eşime soruyorlar, benim ailemde bana sorar.biz ikimiz uygunsak alırız. Bu konuda keşke alınganlık etmeseydınız. haaa sana sorulmadan kocan gelin edin dediyse çemkireceğin kişi kocan olmalıydı. Ha görümcende çok iyi niyetli, lafını sözünü bilen biri değil anlaşılan.

Boşanma konuları niçin dillendirilmiş bu kadar bilmiyorum, belli ki ilişkinizde yıpranan bazı noktalar var.
Bu halinizi bilen anne - baba ve ablalar, yerine göre daha hassas ve yaşlarının ağırlığına yakışır şekilde davranabilmeli.

Ablanın mesajından sonra, geri arayarak "Niye ben yokum gibi davranıyorsunuz" konuşması yapmanız çok yersiz olmuş.
Bu durumdan rahatsızsanız, eşinizi yönlendirmeniz gerekiyor "Hanıma sorayım" vurgusunu yapabilmeli o eş.
Zaten sizin bu çıkışınıza, ablanın terslemesi de gayet olası, ancak bir abla davranışı da göremedim "Orası kardeşimizin, yani bizim evimiz" ne demek? Gülünesi bi taarruz konuşması kusura bakmayın.

Hele akşamına sizi eşinize şikayet etmesi ve eşinizin de bunu size yetiştirmesi daha bi saçma.
Eşinizin kulağını bi bükün, sizin ağırlığınızı hissettirecek kişi o. Ayrıca öyle yerli yersiz arayarak yüzgöz olmamanızı tavsiye ederim.

Sırf eşim çalışıyor ben çalışamıyorum diye dediğini biliyorum

Demişsiniz

Bu ülkede herkes mi çalışıyor bu abla ne iş yapıyor bakan mv falan mı

Anneleri Prof mu

Sen esasen coca cola nın ceo su idin de eşim bana baksın diye mi işten ayrıldın

Kimse eşi çalışmıyor diye kardeşine sana gelelim deyip gelini yok saymaz ki bu ülkede

Arada laf sokarlar o çalışsın sen ye vs derler ama bu olmaz

Onyargi yok ona eminim. Ben yasadiklarimi bilirim. Sadece abartiyomuyum diye dusundum. Zaten problemler var aramizda ailesiyle bende arayip konusmak istedim buyrun gelin dedim hatta. Cevapta misafir degiliz oldu. Zaten sana gelmek istemiyoruz oldu. Bazi seyler konusmadan cozulemez diye dusundjm ama konusamiyoruzda
Sana gelmiyolarsa hicbir hazirlik yapma. Temizlikte yapma. Ben yapmam sahsen. Kocan dusunsun

Ablasını aramana ne gerek var dı ki? tabi sana haber verseler müsait olup olmadığını sorsalar daha iyi olurdu ama eşine söylemişler sana iletir zaten diye düşünmüş olabilirler. Sen de arayıp sorunca ablası hesap soruyormuş gibi onları istemiyormuşsun gibi anlayıp ters yapmış olabilir keşke hiç telefon etmeyip geldiklerinde şaka yollu söyleseydin abla beni neden aramıyosun sen bakim falan diye. Ailesi yüzünden de eşinle aranı bozma eğer başka skntınız yoksa böyle şeyleri görmezden gel ailesinin eşini doldurmasına fırsat verme mutluluğuna bak.

Ilk konumda herseyi bastan anlatmistim. Sonraki konulari pat cat anlatmaya calistim. Ailesiyle gorusmuyoruz. Yani konusmuoruz gorusmuyoruz tasindigimiz icin kizginlar bize. Ve beni istemedigi msjindan cok belliydi. Bi arkadasta dedikk aranizda konusulmadik seyler var birbirinizden kacarak olmaz. Ara sor problemin ne oldugunu dedi. Oylelikle aradim

Sırf eşim çalışıyor ben çalışamıyorum diye dediğini biliyorum

Demişsiniz

Bu ülkede herkes mi çalışıyor bu abla ne iş yapıyor bakan mv falan mı

Anneleri Prof mu

Sen esasen coca cola nın ceo su idin de eşim bana baksın diye mi işten ayrıldın

Kimse eşi çalışmıyor diye kardeşine sana gelelim deyip gelini yok saymaz ki bu ülkede

Arada laf sokarlar o çalışsın sen ye vs derler ama bu olmaz
Bence de konu shaibi çalışsa bile bu görümce yine ona sormaz
Çalışmak ile ilgisi yok
Şahsi problemleri var her ikisinin
Herkes gardını almış, biri bişey deyince öteki alasını diyor

Ayrilik konusu cok oldu oncelerde sonradan hic acmadim konusunu ama esim mutsuz bunu dillendirincece ozaman akla bi care gelio. Gel gitlerj oluyo. Cok sorunlar yasadik. En son kaynim bana vurmaya kalkti seni gebertirim diye ablasi bunu bile normal karsiladi. Bilmiyorum bu aileyle yapabikirmiyim diye dusunuyorum. Kendim dusunmemm lazim

Sırf kardeşime mesajla gelicez dedim diye bana telefon edip hesap soran geline bende alttan almam.
Görümcenizin tavırları çirkin ama belkide bu noktaya getirilmiş olabilir diye düşündüm okurken.
Biraz özeleştiri yapmayı öğrenin bence.

Ilk konumda herseyi bastan anlatmistim. Sonraki konulari pat cat anlatmaya calistim. Ailesiyle gorusmuyoruz. Yani konusmuoruz gorusmuyoruz tasindigimiz icin kizginlar bize. Ve beni istemedigi msjindan cok belliydi. Bi arkadasta dedikk aranizda konusulmadik seyler var birbirinizden kacarak olmaz. Ara sor problemin ne oldugunu dedi. Oylelikle aradim
Ailesiyle görüşmüyosunuz konuşmuyosunuz
Ama ablası bi mesaj attı diye dur bakalım önce ben varım diyorsunuz
Ara bulmak böyle olmaz, eşine buyur edelim deseydin ocevaplasaydı
Gelince de güzel ağırlasaydın hah derlerdi gelin bir adım attı, bizde atalım belki
Yok hala kötü davranırlarsa da o onların suçu olurdu
Burda kusura bakma aramak var aramak var, tepkili bi arama olmuş

Eeee yani misafir olarak geleceklermiş peki hazırlığı ve ikramıda eşiniz mi yapacakmış....Belliki görümce de sırf üste çıkmak sinirinizi bozmak istemiş ama şahsen bende arayıp neden beni yok sayıyorsunuz demem görümceme,bu eşinizin sizi öne sürmesiyle tatlıya bağlanabilirdi..tabi mesala tepkisini görmek ve ne diyeceğini duymak için az sabır gerekirdi...

Bence de konu shaibi çalışsa bile bu görümce yine ona sormaz
Çalışmak ile ilgisi yok
Şahsi problemleri var her ikisinin
Herkes gardını almış, biri bişey deyince öteki alasını diyor

Alasini diyor derken? Ailedeki mentalite o. Bunu bilorum ogullari calisiyo ben yiyorum diye bakiyolar. Bu normal gelio bana onlarn kafa yapisi bu.

Alasini diyor derken? Ailedeki mentalite o. Bunu bilorum ogullari calisiyo ben yiyorum diye bakiyolar. Bu normal gelio bana onlarn kafa yapisi bu.
Net yazmışım
Herkes gardını almış
Biri bişey derse ( mesela sen küt diye bende burdayım diye araya girmişsin )
Diğeri alasını diyor ( mesela görümce sana gelmiyoruz kardeşime geliyoruz vs. demiş )

Zaten beni istemedigini soyledi ozaman gelmesinede gerek yok. Ben onlara karsi artik iyi niyetli olamadigim dogru. Okadar iyi olsa abla olsa baska sekildede davranabilirdi yok ne alakasi var yanlis anlamissin ne buyutuyon diyebilirdi. Onun yerine sana gelmiyoz zaten dogru anlamissin diye konusunca ne biliyiM

en son bosanmaya karar vermistim ama hazir olmadigimi fark ettim ve bu sefer evliligime sahip cikacam diye dusundum oylede yaptim.
Herneyse. Ablasi msj cekti esime sana gelmek istiyoruz ne zaman evdesin diye. Bende tuttum ablasini aradim hani misafirlige gelmek istiyomussunuz niye ben yokum gibi davraniyosunuz dedim. Kotu niyetim yoktu misafir derken gercekten. Bana dediki keimelerine dikkat et biz misafir degiloz orasi bizim evimiz dedi. Sirf esim calisiyor ben calismiyorum diye dedigini biliyorum. Halbuki olan parami esime verdim bittiginden haberi yok. Yok benim evim dedigimde israr etti orasi kardesimizin yani bizim evimiz biz misafir degiliz diye. Bi abla olarak farkli davranmasini beklerdim acikcasi zaten okadar sorun oldu bana dedigi laf sen kavga etmek icin aramissin. Sonraki gun msjlastik cok sinirlerimi bozdu uok oyle demek istemedim tabiiki kavga etmek icin degildi dedi. Aksaminda esimi telde konusunca kavga icin aradigimi soylemis. Fitne cikarmaya calismis benkm gozumde. Hani neden diyosun kari kocasinin arasi acilir diye dusunur insan. Ben arayip hic karsilikli konusmadik diye belki bazi seyler daha netlesir diye aradim. Bana dedigi sey benle ilgili konu varsa soyle ailemle sorunlqrini onlarla hallet. Cok sasirdim cunku abla bildim belki beni dinlerse anlar falan diye. Herneyse bi adim ilerleyemedik yine ve ben artik bunaldim. Ailesiyle gorusmemek hosuma gitmiyo ama gorusuncede olmuyo anlasamiyorum.

zaten en son yine bi ay oldu olmadi esim mutsuzlugumdan evliligin memnuniyet vermediginden bahsetti boyle konustu dedim artik yeter bosanalim yine yok dedi. Adam yok deyince bende bosanalim diye tutturmadim. Ama guvenimde kalmadi hicbirseye karsi.

Perdelrim bi ay once falan takildi laminatin bi kosesi hala yapilacak. Burda bi gelecek istemedigini dusunmeye basladim. Boyle iste cok kafam karisik karisik karisik yazdim. Elestirige acigim onyargiya degil. Herseyden biraz yzmay calistim ne biliyim

Görümcenizi aramanız saçma olmuş. Bence abartmışsınız. Boşu boşuna dert etmişsiniz üstüne sorun çıkmış çok gereksiz şeyler.

Ayrilik konusu cok oldu oncelerde sonradan hic acmadim konusunu ama esim mutsuz bunu dillendirincece ozaman akla bi care gelio. Gel gitlerj oluyo. Cok sorunlar yasadik. En son kaynim bana vurmaya kalkti seni gebertirim diye ablasi bunu bile normal karsiladi. Bilmiyorum bu aileyle yapabikirmiyim diye dusunuyorum. Kendim dusunmemm lazim
Kaynın seni dövmeye mi kalktı :KK57: eşin ne yapıyodu, görümceden önce eşine kızman lazım
Bi de net ol
Şiddete başvuran kaynım ve ona çanak tutan görümcemle görüşmeyeceğim de o zaman eşine
Ablası sana mesaj atsa sorun yokmuş gibi davranma yani
Mesaja gelene kadar ne sorunlarınız olmuş

orası görümcenin evise çık git şu kocana da bir yol ver artık ablasıyla ailesiyle mutlu mesut yaşasınlar orda.

Iste problemler oldu o yuzden guvenmiyorm ailesine. Bide uste cikmalari beni deli ediyo. Gorusmedigimiz icinde esim mutsuz oluyo bence ve ailesi bak bizi istemiyo diye uste cikiyolar. Beni esim anladigini soyluyo ama anlamaklada olmuyo. O yuzden bu aileyle yapabilirmiyim diye dusunuyorum

Back
X