Abartıyor Muş'um, böyle eğlence olmaz olsun Muş :( çok kötüyüm kızlar :'(

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
1 ay sonra nişanım var kızlar güzel bir yer tuttuk yemekli oyunlu pastalı bişe. Neyse babam yapıyor zaten 150 kişi gelecek nerdeyse.
Cafeye sığamaz o kadar kişi bende olmuşken devletin imkanından yararlanıyım Ordu evini tutalım dedik. Tuttuk. Her şey hazır.
Nişanlım şimdi diyor görmemiş gibi o ne öyle çok abartı ben pasta kesip senin ağzına koymam yok şunu yapmam böyle şeyler düğünde olur hiç hayal etmemiştim böyle varoş gibi bla bla.. çok masraf oluyor.
Bende babam karşılıyor bende güzel olsun heveslendim insanlar eğlensin yemek yesin yüzüklerimiz takılsın ferah olsun dedim.
Kırıyor beni artık yazdıklarına cevap bile vermedim. Hakaret derecesine getirdi. yok onu kocadan saymıyor muşum, sormamışım fikrini almamışım. Kızlar ne yapmam lazım yarında ablasıyla nişan kıyafeti bakmaya gidicez. Almak için değil fikir için. Gezicez öyle çok bunaldım ararsa açmıycam.
Yok şunu istemiyorum bunu istemiyorum. Düğünü nikahtan yapıcam tarzı bla bla..bende ne halin varsa gör dedim. Konuşmadım yazmadım daha.
Cimri birisi değil ama yani öyle değildi şimdi her şeyi kaliteyi bende bilirim ama masraf olmasın para gitmesine getiriyor. Açıkçası çok sıkıldım. Bende çalışıyorum onla aynı maaşı alıyorum iyi bir yerdeyim. Ama bu durum ne çözemedim..

Bana pek cimri Değilmiş gibi gelmedi cnm..
Senle aynı maaşı aldığına göre çalışan sosyal bi insan, hani desek ki utanıyor kalabalık vs..

Nisan konusunda hic fikrini sormadiniz mi? Dugunu biz yapiyoruz diye size hic sormasalar olur mu?

Kendi başıma hareket etmedim her şeyden haberi vardı 2 hafta sonra cıvırtmaya başladı.

Anladığım kadarıyla bu konuda fikir ayrılığınız var ve siz ona sormadan hareket ettiğiniz için kızmış, cimrilikle alakası yok. Herkes abartılı kutlamalardan kalabalıktan kılıçla pasta kesmekten hoşlanmaz, siz bu konuyu oturup evleneceğiniz kişiyle beraber planlamak yerine kafanıza göre hareket etmişsiniz gibi, açıkçası ben de bozulurdum. Bence tekrar oturup orta yolu bulmaya çalışın, geceyi biraz sadeleştirebilirsiniz, davetli sayısını azaltabilirsiniz. Emin olun az ama öz kişiyle yapılan sade davetler daha güzel oluyor. Hem de ikinizin de güzel hatırlayacağı bir gece olsun.

Ben nişanlinizin cimri oldugunu dusunmuyorum.. Bence sade ve klas bir şeyler vardi hep hayalinde.. Mesela ben de o sekilde dusunuyorum, gelinligimi bile cok sade diktirmistim. Dugun istemiyordum ama aileler istedi.. Dugunumuz de oyle pastali falan olmadi zaten, bana da basit geliyor bu tarz dugunler. Yap mis gibi nikahini, koy guzel bi muzik tamam :) bence nişaninizin konseptini nisanlinizla ortak ayarlayabilirsiniz, mesela pasta olayini bir daha dusunebilirsiniz.. Tabi sizin bileceginiz iş..

Para muhabbeti yapiyorsa bilemem tabi ama merasimlerden ben de nefret ederim..herkes adet gelenek gorenek diye ayni rituelleri yapmayi sevmez..bnm nisanlim eşim benim onayim olmadan kendi başina şoyle olacak boyle olacak diye plan yaparsa ben de kizarim.sahsen sadelik severim..milletin eglenmesinden ziyade kendi nisanimda dugunumde benim eglenmem gerktgni dusunurum.ornegin en nefret ettfm sey ayakta durup milletin uzerime taki takmasidir..sirf nisanlimn yada ailemizn gonlu olsun diye boyle biseyi asla kabul etmem.kendi nisanim ama mutsuzum o merasm sirasinda.ne gerk var..asil benim mutlulugum onemli..hee nisanliniz sizin gonlunuz olsun diye bunlara okey diyebilir sevmedigi halde ama sizin bunlari zorla yaptrma luksnuz yoktur adam sevmiyorsa siz de onun bu dusuncesine saygi duymalisiniz..ama dedgm gbi maddiyati sorun ediyorsa orasi ayri.o baska bi sorun.ben haytmda bi kere oluyo hersey geleneklere uygun olsun kafasni sevmiyorum.nisanlinz da o dusuncedeyse bence saygi duymalisinz ortak bi nokta bulunmali.

Sizin hayaliniz buysa bu kadar basit bir şekilde elestirmekte çok haksız.

Pasta vermek zorunda değil ağzınıza. Düşündüğü detay çok gereksiz.

Imkan varsa neden nişan yapılmasın ki ? Ister evde ister sarayda yapar insan.

Illa düğünde olur diye diretmenin ne manası var ?

Durumları sizden kötü mu , kompleks yapmış gibi .. Varoş diye eleştiri yapan insanlara çok sinirleniyorum. Eğlencenin varoslugumu olurmuş ?

Aslinda nisanliniz hakli bu tarz eglenceleri abartmaya hic gerek yok, dugun icinde gecerli. Hem cimrilikten oldugunu sanmiyorum sonucta para nisanlinizin cebinden cikmiyor ki. O kadar paraya dugun falan yapcaginiza daha ise yarayan seylerde kullanabilirsiniz.

Bizim durum daha iyi..

Siz bir genç kizsiniz asıl nişanlinizin sizi duşunmesi gerekir hayatta 1 kez yaşaniyor ve sizin istediginiz gibi olmali..hele ki masraflari babaniz karşiliyorsa hic birsey demeye hakki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…