Abartıyor Muş'um, böyle eğlence olmaz olsun Muş :( çok kötüyüm kızlar :'(

Şimdide diyor ki olan olmuş biten bitmiş bu saatten sonra eyvallah artık ne diyeyim diyor..

Siz bir genç kizsiniz asıl nişanlinizin sizi duşunmesi gerekir hayatta 1 kez yaşaniyor ve sizin istediginiz gibi olmali..hele ki masraflari babaniz karşiliyorsa hic birsey demeye hakki yok.
İşte anlamıyorum ve beni çok geriyor..

Pasta yok sadece dağıtılır dedim bu saatte sonra bişe diyemem her şeye eyvallah diyor. Şimdide döndü..

Onun fikri evde olmasi konu sahibinin fikri bir mekanda 150 kisiyi eve nasıl sığdırsinlar... ortak nokta derken birlikte karar verilebilir ama kiz tarafı nişan yapıyor kendilerininde çağirdigi kişiler olmus ust üst üste oturamazlar ya, benimki aile arasında oldu evde oldu daha once illaki konuşulmustur...

Nisanliniz o nisanda bi obje degil..nisanin asli unsuru oznesi o adam.sirf baban karsiliyo diye her istedgni yapmasi kadr sacma bisey olamaz..kendni onun yerine koy dugunu onlar karsiliyor ve sevmedgn bi adetleri var sirf onlar karsliyor ve bi kere oluyor delikanli diye yapmak ister misin?tabi ki adamin da soz hakki olacak hic bi soz hakki olamaz ne demk. o nisaninizin bi susu oyuncagi degil.biraz empati

Bu konular kişiyle alakalı saygı duyulması lazım ben nikahdan evlenmeyi çok istedim düğünlerden hiç hoşlanmıyorum ama eşim çok istedi düğün olsun bir kere olucak içimde kalmasın dedi bende istemesemde hak verdim ayak uydurdu keşke nisanlinizda anlayışlı olsaydı siz böyle olsun istiyorsunuz bir kere olucak abartmak isterseniz abartirsiniz

150 kişi nasıl sığsın cafeye Allah aşkına ayrıca onu çağırmasan öbürü küser bizim akrabalar öyle hep gelmek isterler önemserler beni.. Onun aileside kalabalık zaten normal orta yol buydu ve konuşuldu. Pasta kesmeyelim dedim dağıtılır dedim. (Ki bildiğim nişanda pasta kesiliyor)

Aslında ben de sevmem abartiyi hatta nisanlini anlayabiliyorum.o tarz ortam beni de sıkar aile ortamı tercihimdir.ama işte şu erkeklerden ''hayatım senin istediğin olsun yeter ki canını sıkma düğün hazırlığında ''tarzı konuşacak bir tip çıkmaz mı.bu hayal artık da keske sen ona sorarak karar alsaydin.gerci o zaman da onun istediği olmuş olacaktı senin hevesin kirilacakti

Ucunda ölüm yok sonuçta sevmiyorsa ufak bir fedakarlik yapsin.. yeri geldiginde sizde yaparsiniz. Tatli bir dille anlatin bence hayalinizi isteginizi.

Sanki nisanliniz biraz figuran gibi kalmis, siz babam yapiyor diye kendi isteklerinizde diretmissiniz biraz.
Sonucta adamin haberi olsa da iyi kotu taniyorsunuzdur nisanlinizi, ne sever ne sevmez bilirsiniz.

150 kisi dugun gibi nisan yerine en yakin akrabalarla daha kucuk olcekli yapabilirmissiniz.

Ben de hic sevmem mesela oyle kocaman nisanlari.

k
Kesmek istiyorsanız kesin yedirmek sart degil ya eger istemiyorsa onu kesin dağıtılsın ..

O zaman kişiyi azaltıp daha sade bir yer tercih edin. Hem tum sülalesi gelsin hem orada olmaz burada olmaz deme lüksü yok.

Cimrilikle bi ilgisi olduğunu sanmiyorum. Ben de hoşlanmiyorum.
Haliyle bu durumu tek yaşamayacağiniz için onun fikirlerine de saygi duymaniz gerekiyor.

Herşeyden haberi varmış.
Kendi dönmüş ayrıca varoş kelimesi hiç hoş bi kelime değil
Simdi de geri donuyo olan oldu diye.
Bi eziklik mi hissetti acaba böyle nisani bile yemekli yapıyorlar diye.
O imkanlari dugunde sağlayamam falan diye

Adam dusunuyor. Nisani bile onlar oyle yapiyorsa dugune kimbilir neler isterler diye. O yuzdne nisani ufak yapinki onlarda dugunu abartmasinlar.

Iyyy iyyy...

Hicte abartili degil. Benim nisani ben evde istedim aile arasi olsun dedim ama annem kocamin ailesinin buyuk nisan yapmak istedigini konusmalarindan anlams. Herseyi eve gore ayarlamistik. Annem dediki. Belliki erkek tarafi buyuk istiyor (sagolsunlar hic buyuk yapin evde yapmayin vs. Hic birsey demediler karismadilar). Son gun nisan gunu abim gitti zar zor orkestra buldu. Sandaliyeler ayarlandi attik kapi onune sandaliyeleri filan gittim farkli bir nisan elbisesi aldim disariya uygun. Onlarda sevindi memnun kaldi ve de sasirdilar.

Bazen bencil olmamak gerek. Bu mutlu gunleri zehir eden insanlardan nefret ediyorum. Erkek olsun kadin olsun fark etmez. Iki tarafta birbirine zehir etmemeli.
Ikinizin ozel gunu ne var agiz tadi ile ortak akrarlarla yapilsa
Bence tamamen masraftan dolayi.
dugunde beklentiniz cok olmasin diye...

Sade bir nikah düşündüğünden bu nişan fikri ona fazla gelmiş bence düğün için yüksek beklentiye girersin diye korkuyordur belki.Kendi düğünüm geldi de aklıma eşimin daha yeri görmeden oranın tutulması gidip gördüğümüzdeki bende ki şok offf cidden hatırlamak istemiyorum oldu mu oldu düğün ama keşke orta yol bulunsa iki kişininde fikirleri ortak birşeyde buluşsa hayırlısı olsun inşallah öyle veya böyle nasipse yaşıyorsun sende adama pasta yedirmeyi ver şart mı pasta mutfakta kesilsin ikram edilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…