Abartıyor Muş'um, böyle eğlence olmaz olsun Muş :( çok kötüyüm kızlar :'(

Canim sen zaten fikrini onun almamismiydin
Kendisini belliki önemsiz hissetmis. Hassas meseleler bunlar bence birbirinizle konusmalisiniz(erkekler belli bi zamandan sonra sIkIliyorlar ince detaylara girilince). Yemekli bir nisan olmak zorunda degil. Burda pide dagitilir mesela saatlerce insanlar hazir bulunacak onu anlarim. Bende agiza pasta verme olayina karsiyim veya bardaktan icirmeye. hani neyse pastayi yedirirsinde o bardak asla asla olmaz banada tuhaf geliyor görgü meselesi galiba

en son ne zaman bir nişana gidip oyandım ımm bilmiyorum . ay ama sizinki gibi bir şeyi bir iki yıl önce görmüştüm doğruuu ama ondada oynamamıştım ama yapıyorlar. mesela bencede hani pasta yedirmek fazla hani ordu evi çok abartı değil ama pasta yedirmek düğüne dahil olsun biraz biraz azaltın düğünede yapılacak şeyler kalsın :)

Nişanı düğün gibi yapmak son zamanlarda çok moda oldu ne gerek var kafasindayim ben de siz abarttikca nisanliniz da ters tepki oluşmuş bir de bu işler karsiliklidir. Babanız nasılsa karşılayacak diyip müstakbel Eşinizin fikirlerine önem vermiyormuşsunuz gibi görünüyor. Bunlar evlilik öncesi stresler gelip geçer karşılıklı anlaşmaya bakın.

O zaman kişiyi azaltıp daha sade bir yer tercih edin. Hem tum sülalesi gelsin hem orada olmaz burada olmaz deme lüksü yok.[/QUOTE
yahu ağza pasta koyma ister olur ister olmaz zaten öyle banal şeylerle bi derdim yok durumumuz iyi eve tıkışmak istemiyoruz olay bu pastayı yer yemez çokta umrumda değil açıkçası. Çok kişi gelecek ve gelmişken yemekli olsun istedik tam 4 bin tuttu her şey. Yemeği eğlencesi ortamı. Dışarda kuru pastalı bir yer zaten 4 binden aşağı değil. İmkanı değerlendirdik. Olay bu aslında

Yahu ağza pasta koyma ister olur ister olmaz zaten öyle banal şeylerle bi derdim yok durumumuz iyi eve tıkışmak istemiyoruz olay bu pastayı yer yemez çokta umrumda değil açıkçası. Çok kişi gelecek ve gelmişken yemekli olsun istedik tam 4 bin tuttu her şey. Yemeği eğlencesi ortamı. Dışarda kuru pastalı bir yer zaten 4 binden aşağı değil. İmkanı değerlendirdik. Olay bu aslında

Muş virali gibi olmuş. O değil de nişandan haberi yok muydu damadın? Sanki dış kapının mandalı da sen babanla birlikte nişanı organize etmişsin gibi izlenim veriyorsun. Keşke en baştan damatla birlikte ne yapacağınıza net olarak karar verseydiniz. İkiniz de hatalısınız, trip atmak için fikir beyan etmek için biraz geç kalmış, sen de omunla konuşup ortak noktayı bulmak için çok geç kalmışsın.

Nisanlinizla aynı fikirdeyim. Ne nisanda ne dugunde akrobatik hareketlerle pasta yemedim. Nisani evde aile arasında , dugunu de nikah sonrası yemekle hallettim. Aramızda sorun olmadı çünkü eşim de benimle aynı dusunuyordu. Sizin durumunuzda da haklı haksız aramaya gerek yok. Sadece farklı dusunuyorsunuz. Nisanin masrafını siz karşılıyor olsanız dahi ikinizin nisani oldugundan evet onun da fikrini almak, ortak noktada buluşmak zorundasınız.

Düğün masraflarını o karşılayacak ise "ben oduyorum benim istediğim gibi olacak" dediğinde "piki kocacim" diyecekseniz kendi istediğiniz gibi yapın nisani tabi.

Müstakbel nişanlınız istemiyorsa zorlamaya gerek yok bence.haftasonu nişanımız vardı herşeye onla karar verdik mesela ikimizinde içine sindi bir ortak nokta bulmak lazım

Bu tür seramoniler abartıldıkça, daha da komik bir hal alıyor benim için.
Abartı nişan kıyafetleri, salon , pasta vs.

Nişan olayına başlı başına karşıyım, evde aile arası sade bir yüzük takma töreninden ibaret benim için.

Sade ve klas düğünlerin hastasıyımdır ama, keyifle giderim bayılırım sade ve şık olan herşeye.

Sade basit ama şık olanı seçin, ben nişanlına katılıyorum ağızdan ağıza pasta yemeyin mümkünse.

Kişi sayınızda abartı , o küser bu darılır diye bir şey yok , ben kimi yanımda istiyorsam o var.

Benim düğünüm bile 110 kişilikti.
Ne yaparsınız yapın ama her türlü abartıdan uzak durun derim ben.

Onun düğün için yapacağı şeyi geçiyor sanırım sizin nişan eziklik yapmış olan bu. Yoksa düğüm yapmicakta altta kalacağı için mi?!

Onun düğün için yapacağı şeyi geçiyor sanırım sizin nişan eziklik yapmış olan bu. Yoksa düğüm yapmicakta altta kalacağı için mi?!
Düğünü otelde yapacak öyle söylüyor ama bilmiyorum tabi banada öyle geldi anlamadım..hatta o gün ablası nişan böyleyse düğün nasıl olur diyordu.

Sedef insanlar sana 3679754 kez yazdı nişanlından bir yol olmaz başını zorla yakıcaksın diye. Bana sorarsan nişanı dilediğince yap ama mümkünse başka bir damatla.

Sedef insanlar sana 3679754 kez yazdı nişanlından bir yol olmaz başını zorla yakıcaksın diye. Bana sorarsan nişanı dilediğince yap ama mümkünse başka bir damatla.
Şimdi düzeldi ama çemkirince ne istersen o olacak diyor bu adam nasıl 31 yaşında anlamıyorum neyse..

Düğünü otelde yapacak öyle söylüyor ama bilmiyorum tabi banada öyle geldi anlamadım..hatta o gün ablası nişan böyleyse düğün nasıl olur diyordu.

Şayafatlı nişan yapınca heeee demiş bizim düğünü daha şatafatlı uapmamız gerekecek aksi halde aileme laf gelir diyor şimdi.
Bohça konusunda yaşamıştık biz bunu gelen nohçalar çok kötüydü ben en kaliteli şeyleri alıp koydum atıyorum onlar 3tane dandik kullanılmış eşarp koydularsa ben bir tane koydum ama 150-200liralık ipek bi eşarp kpydum mesela ama niyetim güzel olmasıydı sonra bana "bizi ezmek için yaptı" dediler. Fikir olsun

Gerçekten mi ? Neden bu kanıya vardınız

Bunu senin taaa ilk konuna yazmamış mıydım? Sen ailenden huzursuz olduğun için evlenmek istemiyor muydun?

Bu konudaki tutumlarıyla alakası yok ama genel anlamda şımarık, toy bulduydum. Sen ailenden uzaklaşmak için bu çocukla evlenme başını yakıcaksın dediydim bunu hatırladım.

Aaaaaaa gerçekten mi inanamıyorum peki eşin bu durumda ezilmedi mi ?

Aaaaaaa gerçekten mi inanamıyorum peki eşin bu durumda ezilmedi mi ?

Eşim onların getirdiği bohçalarda ne kötü şeyler oldupunu bilmiyor hala söylemedim. Ama bizim götürdüklerimizi görünce oda bizimkilerden daha iyisi olsun diye baya uğraşmışsın demişti. Bemde azolsun öz olsun diye düşündüm 10tanr eşarbı napacak insanlar 1 olsun güzel olsun fena mı etmişim dedim.

Ama ailesi ezildiyse de oh olsun. Bohça bohça diye tutturdular. 30 kişi bir araya gelip 4 kişiye bohça yaptılar biz 3kişi 22 kişiye bohça yaptık herkese yapılırmış üstlerine düşen hiçbieşyide yapmadılar. Yani nişanını nasl istiyrosan öyle yap somra pişman oluyor insan ben evde yaptım onlarda düğün yapmayacaktı zaten istesenizde yapamam dedi annesi gücüm yok dedi somra kına zamanı annesi "knayıda evde yapmayı düşünmüyırsun dimi" deyip güldü alay eder gibi hep sustum yok kınamı yapıcaz dedim sonra baktım 3 oldu 4 oldu bende dayanamadım dedim ki "yok düğün yapamadığınız için bari kınam güzel olsun dedik babam kınam için büyük bi salon tutacak bir tanr kızım var düğünü olmuyor bari kınasını yapayım dedi bana" dedim sustu ağzını açmadı birdaha.
Senin içine sinmesi mühim isteklerine sahip çık hemen sönmesin hevesin ben hep aman bişey olmaz dedim sonra pişman oldum. Herşeye orta yol bulmaya çalışınca kıymetin kalmıyor saygı duymuyorlar sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…