O zaman kişiyi azaltıp daha sade bir yer tercih edin. Hem tum sülalesi gelsin hem orada olmaz burada olmaz deme lüksü yok.[/QUOTE
yahu ağza pasta koyma ister olur ister olmazCanim sen zaten fikrini onun almamismiydin
Kendisini belliki önemsiz hissetmis. Hassas meseleler bunlar bence birbirinizle konusmalisiniz(erkekler belli bi zamandan sonra sIkIliyorlar ince detaylara girilince). Yemekli bir nisan olmak zorunda degil. Burda pide dagitilir mesela saatlerce insanlar hazir bulunacak onu anlarim. Bende agiza pasta verme olayina karsiyim veya bardaktan icirmeye. hani neyse pastayi yedirirsinde o bardak asla asla olmaz banada tuhaf geliyor görgü meselesi galiba
Düğünü otelde yapacak öyle söylüyor ama bilmiyorum tabi banada öyle geldi anlamadım..hatta o gün ablası nişan böyleyse düğün nasıl olur diyordu.Onun düğün için yapacağı şeyi geçiyor sanırım sizin nişaneziklik yapmış olan bu. Yoksa düğüm yapmicakta altta kalacağı için mi?!
Gerçekten mi ? Neden bu kanıya vardınızSedef insanlar sana 3679754 kez yazdı nişanlından bir yol olmaz başını zorla yakıcaksın diye. Bana sorarsan nişanı dilediğince yap ama mümkünse başka bir damatla.
Şimdi düzeldi ama çemkirince ne istersen o olacak diyor bu adam nasıl 31 yaşında anlamıyorum neyse..Sedef insanlar sana 3679754 kez yazdı nişanlından bir yol olmaz başını zorla yakıcaksın diye. Bana sorarsan nişanı dilediğince yap ama mümkünse başka bir damatla.
Düğünü otelde yapacak öyle söylüyor ama bilmiyorum tabi banada öyle geldi anlamadım..hatta o gün ablası nişan böyleyse düğün nasıl olur diyordu.
Gerçekten mi ? Neden bu kanıya vardınız
Aaaaaaa gerçekten miŞayafatlı nişan yapınca heeee demiş bizim düğünü daha şatafatlı uapmamız gerekecek aksi halde aileme laf gelir diyor şimdi.
Bohça konusunda yaşamıştık biz bunu gelen nohçalar çok kötüydü ben en kaliteli şeyleri alıp koydum atıyorum onlar 3tane dandik kullanılmış eşarp koydularsa ben bir tane koydum ama 150-200liralık ipek bi eşarp kpydum mesela ama niyetim güzel olmasıydı sonra bana "bizi ezmek için yaptı" dediler. Fikir olsun
Aaaaaaa gerçekten miinanamıyorum peki eşin bu durumda ezilmedi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?