Abartıyor muyum? Eşimin sessizliği

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.562
4.577
448
Merhaba arkadaşlar. Eşimle işe 40 dakika uzaklıkta bir ilçeye gidiyoruz. Ben astımım. Kolanya vs. Dokunuyor. Maskeyle durmama rağmen dokunuyor. Eşime "rica etsen de otobüste kullanmasalar" demiştim. Ama bu gün yine kokanya kullandılar. Ben rahatsız oldum. Eşim birşey demedi kimseye. Bu gibi şeyler de erkek söyler der. Ama sessiz. Hatta başkası bağırdı. Sevmiyorum yapmayın diye. Başka şeyler de, konuşur. Bana gelince yok.

Ben desem bu sefer evde tartışırız

Abartıyor muyum?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşin dememiş insanlarla muhatap olmak istememiş olmasın ..
canım senin sorunun benzeri sigara kokusundan bende cok fena rahatsız oluyorum ..

eşin dememiş insanlarla muhatap olmak istememiş olmasın ..
canım senin sorunun benzeri sigara kokusundan bende cok fena rahatsız oluyorum ..

Başka konularda muhatap oluyor ama. Mesela yazın klima açar mısınız diyebiliyor.

Bu işe gelmeden ben yardımcı olacağım diye söylüyordu.

Aslinda söylebilirdi esiniz sonucta rahatsız oluyorsunuz

anladım canım,zor ya her ortamda :26:
durulmaz astım zor bir rahatsızlık Allah yar ve yardımcın olsun gecmis olsun

anladım canım,zor ya her ortamda :26:
durulmaz astım zor bir rahatsızlık Allah yar ve yardımcın olsun gecmis olsun

Amin teşekkür ederim

belki eşin tepki almaktan çekinmiştir,olabilir bence
ya da o an başka bir şey düşünüyor olabilir farketmemiş olabilir

Tepkiden çekinmiş olabilir.
Şahsen toplu taşımada kolonya rahatsızlığını dile getiren birine hiç şahit olmadım.
Biri böyle bişi talep etse keyfi bir istek olarak yorumlar taksiye binmesini tavsiye edebilirdim.
Bunu da öğrenmiş olduk.

bence abartmıyorsun. nyerinde olsam ben de sinir olurum. benim başımda da var bi tane bu türden

zor bir durum aslında sizin içinde ama ben olsam soylemesin derdim bu devirde çok cekiniyorum insanlara bir şey demekten..

Dengesizin teki cikar sana ne der yaninda sen varsin ezdirmek istemez Allah korusun bir şey olur sussa gururuna yediremez senin yaninda bir suru can skntsi..

O kadar tuhaf insanlar var ki ben en az derecede muhattap olmaya calisiyorum..

yahu adam söylemesine söyler
karşı taraf iyi karşılarsa ne ala ama içlerinden paldır küldür konuşan biri çıkarsa ne olacak
erkek adam nihayetinde dövse olmaz sövse olmaz

Otobüs dediğim herkez birbirini tanıyor. Toplanıp otobüs tutmuşlar. Servis gibi...

Eşimle konuştum daha önceden söyledim diyor. Ilac alınca daha çok çabuk sinirleniyorum.

Sevmiyorum bu hastalığı bıktım yaaa

Telefondan girdiğim den alıntı yapmak zor oluyor. Cevaplaniginiz için teşekkürler. .

yahu adam söylemesine söyler
karşı taraf iyi karşılarsa ne ala ama içlerinden paldır küldür konuşan biri çıkarsa ne olacak
erkek adam nihayetinde dövse olmaz sövse olmaz

Eşim git adam döv demiyorum ki. Keyiftende de demiyorum. Hastalık bu... Yanımda rica etse olacak... zaten maskeliyim hasta olduğum belli. Adam olan anlar. O kokudan otobüsteki bir adamda rahatsız oldu (kokuyu sevmedi) o kızabildi....

Tepkiden cekinmiş olabilir. Yani kolonya cok elzem değil ama senin talebinden sonra "rahatsız oluyorsan özel aracla git" diyen cıkabilir.

tam diyecektim ki toplu taşımada hangi adamı söyleyeceksin
hergün farklı insanlar olur ama tanıdık arabasıymış
eşin söylemiyorsa sen söyle sağlığından daha önemli değil
onun veya senin söylemen...

Tepkiden cekinmiş olabilir. Yani kolonya cok elzem değil ama senin talebinden sonra "rahatsız oluyorsan özel aracla git" diyen cıkabilir.

bizim şoföründe işine gelmez o. toplanıp araç tutulduğu için 2 kişi eksik olmuş olur.

birde arabayla gitsek kurtarmaz... hergün 55 km gidiş 55 km dönüş maaş dayanmaz... yollar düzgün ve trafik olmadığı için 40 dk....

daha sonra biride çıkıp kızdı... kimse birşey demedi. zaten bildiğiniz limonlu kolanya kokusu değildi. hacımis gibi bişeydi...

bu olaylardan sonra eşim şoföre dedi.... eşime evde sitem ettim. zaten ilaç kullandığımda beni tuhaf bi yaratığa çeviriyor... sinirli bi tipe dönüyorum...

Son düzenleme:

İyi de sizin diliniz yok mu? Neden eşiniz sizin adınıza konuşuyor,madem bir rahatsızlığınız var siz söyleyin. Yok yani, sinir olup kendinizi gerdiğinize değmez.

Hergün gittiğiniz servis gibi yolcusu aynı bir araç olduğuna göre eşinizden beklemeyip sizde söyleyebilirsiniz okadar çekinmeyin bence.." Bu çok kötü kokuyor ya değiştirin yada boşverin hiç dökmeyin daha iyi deyiverin " bişey olmaz..Baktınız olmuyor yeni bir koku alın bunu dökün bari diyin..bence.:)

Aslında eşiniz ne kadar söylesede insan olan anlar. Zaten insana bir kere söylenir. Eşinizin suçu yok bence..

o otobüse binerken maske takmaya devaö edeceksiniz.

Siz hastasınız ve parfüm kokusu bile sizi rahatsız eder.

bir otobüs dolusu insan kokusu bile sizi rahatsız edecektir. Kimse yaşantısını sizin için değiştiremiyor malesef ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…