Mesafenizi korursunuz hiçbir şey olmaz kafanızda büyütmeyinBu hoca beni hatırlar mı ya da hatırlasa ne olacak
Çokta zaman geçti hatırlamaz belki de bilmiyorum ama yine de istemiyorum o hocayla çalışmakKansızın tekiyse kaldığı yerden devam etmeye çalışacaktır. Bekleyelim görelim.
Sanırım en doğrusu buMesafenizi korursunuz hiçbir şey olmaz kafanızda büyütmeyin
Bir yıl önce yaptıklarımızı bile sorguluyoruz. Siz yıllar öncesinden bahsediyorsunuz kendinize boş yere kızmayınSanırım en doğrusu bu
Bir de o zamanlar nasıl böyle düşünebildim hissedebildim diye kendime kızıyorum sanırımm onun da etkisi var
Haklısınız aslındaBir yıl önce yaptıklarımızı bile sorguluyoruz. Siz yıllar öncesinden bahsediyorsunuz kendinize boş yere kızmayın
Ya ben de normalde diğer üyeler gibi abartmayın yazardım bu duruma ama içimden şu an böyle geldi.Çokta zaman geçti hatırlamaz belki de bilmiyorum ama yine de istemiyorum o hocayla çalışmak
Umarım öyle olur :)Hatırlayacağını hiç sanmam. Ben düşünürüm bazen hocaların adını hatırlasam soyadını çıkaramam. Kaç öğrenci geçmiştir aradan, çok zor bence sizi tanıması
Boş yere huzursuz etmeyin kendinizi. Kafanıza takıcağınız bi durum göremedim ben sonucta duygusal bişeyler paylasmamıssınız ki 10 sene diyorsunuz gayet normal o zamanlar birini beğenip ilgi duymanız. Gelip geçici şeyler bunlar ki aşk evliliği yaptığınıza göre ne güzel geçmişSelamlar herkese
Benimki çok büyük bir dert değil ama aklıma takıldı ve sizlere danışmak istedim
Yaklaşık 10 sene önce Ünv den mezun oldum , Ünv de okurken beğendiğim ilgi duyduğum bir dr.asistan vardı o da benimle ilgileniyor gibiydi hafif ama zaten flörtöz bir yapısı vardı ama sevgili olma şu bu vs bir durum olmadı kesinlikle sadece bir elektrik vardı diyelim
neyse okul bitti unuttum gitti aradan yıllar geçti evlendim aşk evliliği yaptım , işe başladım , iş değiştirdim vs vs en son yüksek lisansa başladım mezun olduğum okulda bu süre zarfında hiç karşılaşmamıştım bu hocayla aradan 10 sene geçti doc olmuş
Şimdi tez yazmaya başlayacağım tez hocam şansıma bu adam düştü
Bu hoca beni hatırlar mı ya da hatırlasa ne olacak sanki ama yani şahsen tuhaf bir tesadüf oldu , ben bu hocayla tez yazmak istemiyorum
Sizce ne yapmalıyım?
Yoksa kafamda abartıyor muyum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?