- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
Kızın mı olacak? Ay ne guzellBen sırf o istiyor diye tamam diyorum. Onu kisitlayip engellemek istemedigim icin. Her defasinda da istegimi guzelce anlattim Anlar belki diye ama anlamak yerine beni çileden çıkardı su an konusmuyorum.
Sen erkek cocuk doguramassin olsa olsa senin kızın olur diyen cahil bi annenin büyüttüğü biriyle evliyim maalesef, ona rağmen çok şükür ki eşim kadinlarin el üstünde tutulmasi gerektiğini soyler yaparda zaten. Ama arada o geçmişten gelen annenin buyuturken yaptığı yanlislarin izlerini gorebiliyorum.
Bana gecen hafta ici davet edelim dedi. Bende hafta ici okul var temizlik ve yemek yapamam haftasonu cagiririz dedim. O yüzden cagiralim dedim yine yok dese bu hafta icine kalacakti çünkü
Maalesef ailem burda yok hafta sonuna denk gelseydi zaten dediğin gibi arkadasimi cagirirdim, normalde yapacağım bi is icin onu beklemem. Ben planimi yaparim sadece otobusle gitmek gözümde büyüdü o yüzden ondan boyle bise rica ettim. Su an zaten gerekeni yapıyorum konusmuyorum. Oda sen haklisin demeye başladı