abartıyor muyum sizce?

kirmizilihatun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
734
567
323
Eşim haftada bir gün arkadaşlarıyla dışarıda toplanıp yemek yiyorlar.
Dün grip oldum ve çok rahatsızdım.
2 tane çocuğumuz var. Biri 14 aylık , diğeri 9 yaşında.
işten geldim. Hasta olduğumu çocuklarla ilgilenemeyeceğimi dinlenmek istediğimi söyledim.
Bu hafta gitmesen olur mu dedim.
bana ne ya,,giderim ben bana da bulaştırırsın dedi.
çocuklardan dolayı bırakın dinlenmeyi oturamadım bile.
Saat 22.30 a kadar bekledim hasta olduğum için belki erken gelir diye.
23.20 de mesaj attım. " bari bugün erken gel,biliyorsun hasta olduğumu .ne biçim insansın.nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsun "dedim. cevap yok ve saat 12.30 da geldi.
çok kırıldım ve kendimi değersiz hissettim. hasta olduğu zaman etrafında pervane oluyorum nane limon kaynatıyorum o ise bana bulaştırma dedi gitti. çok ağladım.bugün iki kere aradı açmadım. whatsaapdan yazmış aradım açmadın nasıl oldun diye. cevap vermedim.
Benim eşim mi böyle acaba diyorum sadece..rahatsız olduğumda hiç ilgilenmez. hep iyi olcaksın.
evlilik bu değil ki

haklısınız bence.

evlilik karşılıklı destek işi. bi taraf diğer taraftan hep alıp vermezse denge bozuluyor.

eşinizi çok bencil buldum. bir de hastalık psikolojisi bu insan birini istiyor yanında.

bir daha hastalanırsa siz de çocukları ona bırakıp arkadaşlarınızla çıkın.

biraz empati yapmış olur.

sanki aranizda uslup sorunu var gibi geldi bana..birbirinize verdiginiz cevaplar karsilikli kirici gibi geldi bana..hadi o gitmis sizde ne bicim insansin felan..bilemiyorum bana tuhaf geliyor..biraz tatli dil sanki karsilikli..

abartmıyorsunuz. erkeklerin geneli bu şekilde.
bende ben hastayken ava gitmek istemişti.
sadece istemekle kaldı gidemedi. ağzıma ne geliyorsa saydım.
ama geçen gün ishal oldu 1 hafta hastanede kaldı.
hep üstünü değiştirdim hatırlamak dahi istemiyorum
kimde dönüp bakmadı. ne varsa sende var allah razı olsun demişti.
bende hep başına kakıyorum o olayı. hatta bu akşam biraz daha kakayım.

Onun hasta olmasını bekle.
Ve o gün çocukları ona bırakıp veya çocukları da alıp çık gez.
Kusura bakma bize bulaşır falan de.
Böylesi bundan anlar ancak.
Gece de yanına yatmasaydı madem, bulaşır maazallah

İptal edemeyeceği bir durum değil , her hafta rutine bağlamış arkadaş yemeği .
O yüzden gitmemesini beklemek çok doğal .

Kaldı ki hem gitmiş , hem kalp kırarak gitmiş .

Abarttığın bir durum yok . Ya da var pardon ; çok ağladım kısmı .

Ağlamak sana külfet .

Çocuklarla uğraşmayı eline yüzüne bulaştıran beceriksiz bir adam olabilir , ama köşe yastığı gibi orada otursa da ..oturması gerektiğini bilmesi gerekti .

Bence konuşun . Sakince . Ne oldu gittim de , halledemedin mi diye düşünecek muhtemelen ? Ama evet evlilik bu değil.

Abartmıyorsunuz, sadece çok yorgun olmanız, ekstrem bir gün geçirip stresli olmanız bile planını ertelemesine sebep olabilmeliydi. Üzüldüm zor anınızda yalnız bırakıldığınız için. Ne kadar kırıldığınızı ve değersiz hissettiğinizi anlatsanız işe yarar mı bilemiyorum fakat o hastayken birkaç saat bile çocuklarla yalnız bırakmanız empati kurması açısından kafi olacaktır.

sanki aranizda uslup sorunu var gibi geldi bana..birbirinize verdiginiz cevaplar karsilikli kirici gibi geldi bana..hadi o gitmis sizde ne bicim insansin felan..bilemiyorum bana tuhaf geliyor..biraz tatli dil sanki karsilikli..

o mesajı yazdığımda ağlıyordum zaten.tatlı dille yazamazdım.içimden daha kötüleri geçiyordu ama o kadar yazdam yine

bende buna kırılıyorum zaten. 12 yıllık evliyiz.
nasıl bu kadar merhametsiz olabiliyor.
böyle yapan insanın beni sevdiğini düşünmüyorum artık.

Peki arkadaşlar buna çözüm üretebiliyormuyuz
Yani belli ki çoğumuz bu durumdan muzdaribiz. (Ki benimki bayaa abartı!! 8 senelik evliliğimizde bi hizmetini görmedim üç sene önce felç geçirdim ameliyat oldum kımıldayanıyorum annem gelene kadar çocuk ağlamaktan helak olucak altını değişirmişsin dedim Yok dedi onu bırak bi bardak su istedim getirmedi o derece yani)
Bu huylarını nasıl düzelticez fikirleriniz varmı acaba merak ettim.

Arkadaşlara katılıyorum, böylesi anca kısastan anlar...yakın bir zamanda siz iyleşirsiniz ve o grip daha ağır bi versiyonla ona bulaşır umarım.

böyle bir insanın arkadaşları ile buluştuktan sanra gidebileceği bir evi olmamalı
değersiz görülen şey kaybedilmeye mahkumdur

üstte belirttiğim gibi böylelerinin ailelri olmamalı hak etmiyorlar

geçen hafta benim de boynum tutuldu adam bir afra tafra, nefret ediyor ben hastalandıgımda, resmen sinirleniyor falan ne kadar sorunlu bir davranış. biz de kıyamet koptu tabii.

bu hafta grip oldum pek şefkatli hayret dedim, kavga işe yaramış ama mesela tam geçmedi gribim diyorki yok yok iyisin iyileştin. bir kere de regl oluyordum karnım agrıyordu, "çok abartıyorsun resmen rol yapıyorsun" gibi şeyler söyledi cidden hastalandıgımda sinirlenen ve karakteri değişen bir eşim var. sebebini inanın ben de bilmiyorum.

o mesajı yazdığımda ağlıyordum zaten.tatlı dille yazamazdım.içimden daha kötüleri geçiyordu ama o kadar yazdam yine

Sakin olmana gerek yokmus zaten haketmis bence. Esin fazlaca anlayışsız ve düşüncesiz ama aldatmayla alakali bir durum yok ortada bence.

Gecmis olsun simdi nasılsın düzelecek birsey mi

Esine şok oldum gerçekten. huy değil bu adice davranislar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…