- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
sanki aranizda uslup sorunu var gibi geldi bana..birbirinize verdiginiz cevaplar karsilikli kirici gibi geldi bana..hadi o gitmis sizde ne bicim insansin felan..bilemiyorum bana tuhaf geliyor..biraz tatli dil sanki karsilikli..
böyle bir insanın arkadaşları ile buluştuktan sanra gidebileceği bir evi olmamalı
değersiz görülen şey kaybedilmeye mahkumdur
Peki arkadaşlar buna çözüm üretebiliyormuyuz
Yani belli ki çoğumuz bu durumdan muzdaribiz. (Ki benimki bayaa abartı!! 8 senelik evliliğimizde bi hizmetini görmedim üç sene önce felç geçirdim ameliyat oldum kımıldayanıyorum annem gelene kadar çocuk ağlamaktan helak olucak altını değişirmişsin dedim Yok dedi onu bırak bi bardak su istedim getirmedi o derece yani)
Bu huylarını nasıl düzelticez fikirleriniz varmı acaba merak ettim.
o mesajı yazdığımda ağlıyordum zaten.tatlı dille yazamazdım.içimden daha kötüleri geçiyordu ama o kadar yazdam yine
Peki arkadaşlar buna çözüm üretebiliyormuyuz
Yani belli ki çoğumuz bu durumdan muzdaribiz. (Ki benimki bayaa abartı!! 8 senelik evliliğimizde bi hizmetini görmedim üç sene önce felç geçirdim ameliyat oldum kımıldayanıyorum annem gelene kadar çocuk ağlamaktan helak olucak altını değişirmişsin dedim Yok dedi onu bırak bi bardak su istedim getirmedi o derece yani)
Bu huylarını nasıl düzelticez fikirleriniz varmı acaba merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?