abartıyor muyum sizce?

Gecmis olsun simdi nasılsın düzelecek birsey mi

Esine şok oldum gerçekten. huy değil bu adice davranislar bence
Çok teşekkür ederim üç kez ameliyat oldum bi sene fizik tedavi sürdü şimdi gayet normal ve sağlıklıyım çok şükür.

Kadınların çoğunun yaşadığı sorun. Birazdan gelir hiçbirşey yok gibi davranır. Sanki ben durduk yere surat asıyormuşum gibi hissettirir. Hep aynı şeyler

Dimi. Ama yukarda bi arkadaş yazmış ya misilleme yapacaksın diye onu deniycem lafımı çarpıp çıkıcam evden hasta hasta yalnız kalsın bakalım ne olcak Mış.
İçim el vermese de yapıcam
Yapıcam inşallah
Yaparım sanırım
Yok kesin yapıcam

Allah sabir versin, bu kadar nankör adam ailr babasi olmamali ya

vay be nasil adammis? su an benim esimde ilerde boyle olurmu diye dusundum ve cok.korktum......adam basbaya arkadaslarina.oncelik.vermis ve siz.kesinlikle.haklisiniz onceligi siz.olmaliydiniz
eskidendemi.boyleydi
yani ben olsam.haftada bi arkdaslariyla.cikmasina izin vermezdm.gerci esim ayda. bi gider ondada bi saat durur gelir dayanamaz . insallah degismez ya.Bu kocaya iyi.bi ders vermeniz.lazim uzun sure konusmayin en iyisi

Malesef haklısınız(

Haklısınız tabi ki. Bazıları kendi dışında hasta olanların hastalığını hastalıktan saymiyor...

Tecrübeli evli olarak tavsiyem kısasa kısastır. Benimki biraz üşüse hastalanıcam diye yorgan döşek yatar ama ben hasta olunca yemek yok mu diye sorardı. Sonunda gene hasta olup kendini ölüm döşeğinde sandığındaki bi akşam bana üstümü iyi ört terliyeyim yarım saat sonra beni kaldır dedi. Ben de gidip tv de film izledim değil uyandırıp yerini kurutmak iplemeden bile. Bana küstü bende ay ben seni unuttum tüh dedim. Bir ay konuşmadı küstü. Hiç izlemedim. Sonraki hastalıklarında da hiç bakmadım ve ne ekersen onu biçersin dedim. Hasta olduğumda hiç minnet etmem hasta olduğunda da bakmam. (Tabi bunlar grip gibi vakalarda geçerli)
Size nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın.

Eşiniz çok düşüncesiz davranmış erkekler böyle olur deyip kestirip atmayın ama şu an için uzatmayın unutmuş gibi yapın. gün olur devran döner çok sürmez onun da size ihtiyacı olur mutlaka.o zaman bunu hatirlatirsiniz.

İnsanın içinde o vicdan merhamet şefkat yoksa olmuyor galiba. Öğretilmiş davranış olarak kocasını sonradan düzelten ve yola getiren tecrübeli hanım var mıdır? Buyrun sohpete

tabiki abartmıyorsunuz eşiniz bencillik etmiş.çocuğunuz olmasa bile o halde bırakıp gidilmez.

arkadaşlar , dün mecbur kalmayınca konuşmadım eşimle.
"Ne yaptım ben sana , ortada bir şey yokken sorun çıkartmaya çalışıyorsun .Haftada bir arkadaşlarımla buluşuyorum onu da burnumdan getirdin.Tek arabayla gittik. herkes otururken benim karım hasta gidelim mi diyecektim " diyor bana.
Bir süre konuşmak istemiyorum gerçekten.

Problem zaten sizi o halde bırakıp gitmesiyken neden geri dönemediğini mi açıklamaya çelışıyor? Gerek yokmuş açıklamaya, sorunu anlamamış çünkü.

Kusura bakmada eşim çok terbiyesiz ve saygısız. kendisi hasta olsa başından ayrılmanızı istemez. amannn erkeklerin geneli böyle değil mi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…