Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir Can'ımı sıkan bir durumu sizinle paylaşmak istedim acaba siz olsanız aynı şeyleri mi düşünürsünüz diye?durum şu
Eşimin iş arkadaşı bayan eşimle kanka muhabbeti yapıyor. Bu kişi bir de nişanlı güya. Eşime yaklaşık her gün bir şekilde işyeri dedikoduları Hakkı'nda mesaj atıyor eşim bazen kısa cevaplarla kestiriyor bazen dedikoduya devam. Bu durumu normal bulamıyorum bir türlü mesajları eşimden gizli okuyorum eşime hiç birşey demedim çünkü dersem saklayabilir sonuçta bir kız evli bir erkeğe neden böyle mesaj atıp durur ki gitsin kız arkadaşıyla dedikodu yapsınsizce bu durumu kafama takmakta haklı mıyım yoksa durum normal mi
Kiza bir sey diyemezsin ki is eşine kalıyor canim onu uyarmalisin samimiyet konusundaKızı bizzat tanıdım Nasıl biri diye şımarığın teki nişanlısı da zengin diye muhtemelen nişanlandı bu durumda ne yapsam bilemedim
Haklısın Can'ım. Eşimle konuşma zamanın geldi demekki bu kadar takipten sonra. Rahatsızlığımı o da bilsin . Teşekkür ederimKiza bir sey diyemezsin ki is eşine kalıyor canim onu uyarmalisin samimiyet konusunda
He tanisikligin varsa sen cevap ver mesaja Şakayla karışık ne istiyorsun sen benim kocamdan akşam akşam falan de.Kızı bizzat tanıdım Nasıl biri diye şımarığın teki nişanlısı da zengin diye muhtemelen nişanlandı bu durumda ne yapsam bilemedim
Öyle yaparsam kıymete binmesin kız için bir de tepkimi anlarsa gizli durumlar da oluşabilir hem o senin dediğin pek kibar gelecek Can'ım ben o kadar sinirliyim ki kıza bir güzel ağzının payını veresim var eşime de tabikiHe tanisikligin varsa sen cevap ver mesaja Şakayla karışık ne istiyorsun sen benim kocamdan akşam akşam falan de.
eşine konuyu o kız yine mesaj attığı bir zaman da aç. Al telefonu elinden olaya gir direk. İkisinide uyarmis olursun
Ben de öyle düşünüyorum aslında kızı bir güzel laf etmek istiyorum ama dedikoducunun teki onu da yayar herkeseBence esinin senden bu durumu gizleme geregi duymamasi bi arti ama o da simdilik boyle ilerisi ne gösterir bilemeyiz ama kimseye tam guvenmemek lazım. Sen sen ol sakin kizla bir alaka kurma bu seni küçük düşürür sen isi esinle hallett
Yaymasini da gectim kendini bir anda degere bindirir ne bileyim belki hirs yapar. Ama tam olarak tanımıyoruz tabiki ihtimaller bunlarBen de öyle düşünüyorum aslında kızı bir güzel laf etmek istiyorum ama dedikoducunun teki onu da yayar herkese
Aynen öyle . Başıma hiç böyle bi şey gelmemişti eşime sevgiliyken de böyle bir durum hiç olmamıştı. Söylesem bir türlü söylemesem bir türlüYaymasini da gectim kendini bir anda degere bindirir ne bileyim belki hirs yapar. Ama tam olarak tanımıyoruz tabiki ihtimaller bunlar
İnşallah canını sıkacak şeylerle karsilasmazsin Allahim herkesin yuvasini korusunAynen öyle . Başıma hiç böyle bi şey gelmemişti eşime sevgiliyken de böyle bir durum hiç olmamıştı. Söylesem bir türlü söylemesem bir türlü
İlk mesajı hep kız atıyor. Başlıyor şu bunu demiş filan diye yem atıyor
O zaman içinde tutma ben tedirgin yaklastiginizi düşünüp nazik bir yol ile ifa seçeneği sundum.Öyle yaparsam kıymete binmesin kız için bir de tepkimi anlarsa gizli durumlar da oluşabilir hem o senin dediğin pek kibar gelecek Can'ım ben o kadar sinirliyim ki kıza bir güzel ağzının payını veresim var eşime de tabiki
bence eşin açısından kötü birşey yok yani onun bu tavırlarını kısa kesmesi rahatsız olduğunu belli ediyor zaten. ama kız da başka birini bulsun bir zahmet dedikodu yapacak yani bu durum bence normal değil kızın davranışları tabi eşinizde bu durumdan rahatsızsa belli etmeli yani dedikodu yapmasına izin vermemeli.Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir Can'ımı sıkan bir durumu sizinle paylaşmak istedim acaba siz olsanız aynı şeyleri mi düşünürsünüz diye?durum şu
Eşimin iş arkadaşı bayan eşimle kanka muhabbeti yapıyor. Bu kişi bir de nişanlı güya. Eşime yaklaşık her gün bir şekilde işyeri dedikoduları Hakkı'nda mesaj atıyor eşim bazen kısa cevaplarla kestiriyor bazen dedikoduya devam. Bu durumu normal bulamıyorum bir türlü mesajları eşimden gizli okuyorum eşime hiç birşey demedim çünkü dersem saklayabilir sonuçta bir kız evli bir erkeğe neden böyle mesaj atıp durur ki gitsin kız arkadaşıyla dedikodu yapsınsizce bu durumu kafama takmakta haklı mıyım yoksa durum normal mi
Önce eşinizi sonra kadını uyarın bu ne ya? Kadınla erkek arkadaş olamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?