Abartıyor muyum yoksa haklı mıyım

Sadece eşinize böyle mesajlar atıyorsa evet rahatsız edici bir durum. İşyerinde konuşmaları eğlenmeleri vs normal ama bunu eve de taşımak evli bir erkeğe sürekli mesaj atmak hiç tasvip ettiğim bir durum değil. Ben olsam rahatsızlığımı söyler tavrımı koyar beklentilerimi açıkça belli ederdim eşime karşı.

Kızı bizzat tanıdım Nasıl biri diye şımarığın teki nişanlısı da zengin diye muhtemelen nişanlandı bu durumda ne yapsam bilemedim
He tanisikligin varsa sen cevap ver mesaja Şakayla karışık ne istiyorsun sen benim kocamdan akşam akşam falan de.
eşine konuyu o kız yine mesaj attığı bir zaman da aç. Al telefonu elinden olaya gir direk. İkisinide uyarmis olursun

Bence esinin senden bu durumu gizleme geregi duymamasi bi arti ama o da simdilik boyle ilerisi ne gösterir bilemeyiz ama kimseye tam guvenmemek lazım. Sen sen ol sakin kizla bir alaka kurma bu seni küçük düşürür sen isi esinle hallett

Öyle yaparsam kıymete binmesin kız için bir de tepkimi anlarsa gizli durumlar da oluşabilir hem o senin dediğin pek kibar gelecek Can'ım ben o kadar sinirliyim ki kıza bir güzel ağzının payını veresim var eşime de tabiki

Ben de öyle düşünüyorum aslında kızı bir güzel laf etmek istiyorum ama dedikoducunun teki onu da yayar herkese

Ben de öyle düşünüyorum aslında kızı bir güzel laf etmek istiyorum ama dedikoducunun teki onu da yayar herkese
Yaymasini da gectim kendini bir anda degere bindirir ne bileyim belki hirs yapar. Ama tam olarak tanımıyoruz tabiki ihtimaller bunlar

Yaymasini da gectim kendini bir anda degere bindirir ne bileyim belki hirs yapar. Ama tam olarak tanımıyoruz tabiki ihtimaller bunlar
Aynen öyle . Başıma hiç böyle bi şey gelmemişti eşime sevgiliyken de böyle bir durum hiç olmamıştı. Söylesem bir türlü söylemesem bir türlü

Aynen öyle . Başıma hiç böyle bi şey gelmemişti eşime sevgiliyken de böyle bir durum hiç olmamıştı. Söylesem bir türlü söylemesem bir türlü
İnşallah canını sıkacak şeylerle karsilasmazsin Allahim herkesin yuvasini korusun

İlk mesajı hep kız atıyor. Başlıyor şu bunu demiş filan diye yem atıyor

Esinizde yemi bir güzel yiyor yani.

Eğer istemeseydi , onu uyarirdi.Bu rahatlığı eşiniz vermiş. Küfür bile ediyormuş rahatlıkla, ne denir ki artık.

Eşiniz sizi anlayacak biriyse açık açık konuşun. Empati kursun.

Önce eşinizi sonra kadını uyarın bu ne ya? Kadınla erkek arkadaş olamaz..

O zaman içinde tutma ben tedirgin yaklastiginizi düşünüp nazik bir yol ile ifa seçeneği sundum.

Böylelerine hiç tahammülüm yok.
Eski sevgilimde yapardı bunu, bi kız vardı aynı böyle iş yerinden.
Demek sevgimi böyle böyle bitirmiş..

bence eşin açısından kötü birşey yok yani onun bu tavırlarını kısa kesmesi rahatsız olduğunu belli ediyor zaten. ama kız da başka birini bulsun bir zahmet dedikodu yapacak yani bu durum bence normal değil kızın davranışları tabi eşinizde bu durumdan rahatsızsa belli etmeli yani dedikodu yapmasına izin vermemeli.

Açık açık söyle ben bundan rahatsız oluyorum ya sen uyar konuşma ya da ben uyarım gibi yani benimde böyle bişeygeldi bbaşıma eşim konuşmuyorumdedi nnumarasını sildi falan yani zaten sonra iş yerinde kadının başkası ile adı çıktı ilişkisi var diye istifa etmek zorunda kaldı ve evliydi rahatlığa bakın

Konu sahibi ,sakın kızla filan konusmaya kalkma hem esini hem kendini rezil edersin ,uyarman gereken biri varsa oda eşindir biraz mesafeli olmayi öğrensin,haklisin davanda ama bana birazda abartiyorsun gibi geliyor yani fazlaca kurgu yapiyorsun,mesajlari okudun iceriklerinde herhangi bir anormallik yok demissin,esin senden bunu gizlemiyormus,esini uyardigin an cozulur gibi geliyor

Ben evli yada bekar bir erkek bile olsa bu sekilde yakin olmam.
Malesef boyle kadinlar çooook neyse kotu laf edip engellenmiyim.

Ama ben okurken bile hem o kizin hem esinizin agzina s*ctim.
Nasil sabrettin sen.

Bence şimdilik bir şey demeyin ,derseniz ters tepebilir .
Gerçekten saçma bir durum,neden iki laflamak ,dedikodu yapmak için bir erkeğe yazıyor ki ?
Kız da bir şeyler var bence,tabi eşiniz de buna izin vermiş orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…