Abartıyor muyum yoksa haklı mıyım

Bu nasil bir bakiş açısı ? Hangi devirde yasiyorsun acaba
Devirle bir alakası yok. . İyi niyetten maraz doğar şimdi konu sahibi önemsemese nasıl olsa arkadaşlar diye ilerde o kızla aralarında bir yakınlaşma olabilir. Tabiki insan iş yerinden erkek yada bayanlarla arkadaşlık yapabilir ama iş ile ilgili iş yeri sınırlarında.. samimiyete karşıyım demek istedim ben..

eşine sor bakalım aynı durumu yaşasa ne hısseder ne yapar...

öyle yazılı kanıtlı dedikodu mu yapılır, dedikodu yapmanın da bir adabı vardır, bu şekilde kız kıza veya erkek erkeğe de dedikodu yapılmaz ki, başlarına iş alacaklar.
onun dışında süreğen bir mesajlaşma benim de hoşuma gitmezdi, hooop deme ihtiyacı hissederdim ki eşime karışmışlığım çok nadirdir.

canım sana hak versem de ben de sürekli mesajlaşmanın altında bir pislik ararım ya.

Bende hippotalamus ile ayni düşünüyorum bi erkek ve kadın arasında böyle hergün hergün konuşulan arkadaşlık başka şeylere dönebilir o nedenle müdahale gerektirir samimiyet iyi değildir

Tamam o zaman bu mesaj açıklamali oldu :) kadin ve erkek arkadas olamaz diyince kesin bir yargi gibi algiladim kusura bakma ,evet sınırları olmali haklisin

Erkek-kadın iş yerinde arkadaş olabilir ama iş saati dışında, mesajla iş yeri dedikoduları yapmak nedir yahu. Biri nişanlı biri evli.. Ne gereksiz bir durum.

Kocanız yüz vermeyecek o orda hatalı.
Ama bazı kızları da anlamıyorum, ne b.k işin var elin adamı ile gereksiz mesajlaşıyorsun, hiç düşünmüyo musun, evli barklı herif, müsait mi, eşi rahatsız olur mu yanlış anlar mı diye..
Zihniyetinden şüphe ederim ben bunların

Burda bi konu vardi canim.Bi bayanin esi ogretmen ve is arkadasi onada kanka muhabbetiyle yakin davraniyor.Bunlar esiyle tartisiyor kiskancsin vs vs laflar ediyor.Sonra adama dank ediyor sen haklisin galiba bende ilgisi var gibi hissediyorum diyor.Adam il disina gittiginde geceleri o kadinla konusuyor.Daha da yorum yapamiyorum

Konuşmalarda sakıncalı bir durum yoksa boşuna kuruntu yapıyorsunuz. Benim de bircok erkek arkadasim oldu is hayatından ve duzenli muhabbet ederim. Hayatimdaki insan da buna hiçbir zaman takilmaz o guveni verdigim icin. Hatta bugüne kadar hicbir iliskimde bi arkadasim yüzünden sorun yasamadim o kadar samimiyete ragmen. Karşıdakine güven verebilmek cok onemli. Adama guvenmedigin icin oyle hissediyorsun cok iyi anliyorum ama oyle adamla zaten olmamak gerekiyor. Oluyorsan da guveneceksin.

haklısın arkadaşım. hiç de abartmıyorsun. ben iş haricinde tiyatro ile uğraşıyorum, bir ton erkek arkadaşım var ama keyfine sohbet edeyim diye alıp telefonu da mesajlaşmam. ki hepsi eşimin de arkadaşı olmasına rağmen. aslen ben telefonda mesajlaşıp sohbeti de sevmem sohbet edeceksem ararım.
neyse konuyu dağıtmayım ama madem gizli okuyorsun bunu eşine çaktırmadan söylemenin bir yolu olmalı. gidip de söylersen güvenini de kaybedersin.
böyle eşinin yazışmalarını görüp çaktırmadan söyleyen daha önceden deneyim sahibi üyeler varsa bence onlar fikir versinler.

hepimizin iş yerinde arkadaşlarıyla muhabbeti var ama kalkıpta akşamları devam ettirecek hergün yazacak kadar olması beni çileden çıkarırdı... aynı odada 2 erkek bir bayan çalışırız.. dediko, şakalaşma olur ama sınırı vardır.. ve asla ne ben onları ne onlar beni evliykende bekarken de akşamları dedikodu için aramaz rahatsız etmez..

İş arkadaşıyla kanka muhabbeti bana gereksiz ve sakıncalı geliyor.. ne o lisemi burası üniversitemii ? kankalık mesajla dedikodu vs.. o yıllarda sakıncasız..

ben olsam öyle abartı tepki vermeden bunun beni rahatsız ettiğini iş yerinde olna işte kalacağını eşime söylerdim.. Kusura bakmayında eşinizde taviz veriyor kız zaten evli bi adama bunu yaparak gayet düşüncesiz veya art niyetli olduğunu belli ediyor..

Ben de öyle eşime pek karışmam fakat
aslını istersen eşime güveniyorum karşısındakine güvenim yok benim

Eşimin işyerinde de öyle biri var
Ama kız herkese aynı ( Bağlantılı firmalardayız )
Kimi görse bi dedikodu anlatır işle işyerindekilerle ilgili
Bir kez alarm için aradı eşimi kapatmak bilmedi, çenesi düşük
Eşim odur budur açmıyor iş saatleri dışında

Kusura bakma ama o kız mesaj atma cüretini senin eşinden buluyor

Kız dedikodu yapmadan duramıyordur, çenesi gevşektir, eşin bu konuda çok yüz vermiştir o da bulmuşken aynı frekansta insanı bol bol sallıyordur.
Yani rahatsızsan eşine söyleyeceksin muhabbeti sınırlayacak.
İşyerlerinde çeşit çeşit insan var. Dedikodu meraklıları da bunlara dahil. Kadını erkeği yok malesef.

ay aklıma eşim geldi, birini "sakın açma" diye kaydetmiş, bu kim dedim, ay bir müşteri var sürekli arıyor konuşup duruyor demişti

Bende işyerinden erkek arkadaşıma mesaj atarım
Ama nasıldır
Şöyle işe geç kalmışımdır 'Günaydın X gecikeceğim' derim
Hem soran olursa söyler hem belki idare eder yerimi diye
'Günaydın tamam' der o da
Oldu bitti
Sizinkisi keyfi, konuşmayı uzatma, sabahtan akşama kadar aynı yerdeler akşam chatleşmeseler olmuyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…