Abartıyor muyum?

Tamda işi bırakıp kısmetse doğacak bebeğimi kendim büyütmeyi düşünürken su yazdıklarınızı sanki eşim söylemişcesine canımı acıttı. Malesef kimseye güvenerek hele ki maddi anlamda yola çıkılamıyor artık. Sanırım sizin icin doğru olan is bulabilmek veya bu arada kendinizi gelistirebildiginiz kadar geliştirebilmek olacaktır.
En güzeli kendi kazandığın para. Ama bebeğini kendin büyütmen de çok güzel bir şey. Içinden geldiği gibi davran boşver. Herkesin yaşadıkları farklı.

Kızlar merhaba,
Bir yıl önce yaşadığım düşüklerden dolayı biraz kafamı dinlemek ve toparlanmak için işimden istifa ettim. Etmeden önce eşime sorduğumda yarım ağız sen bilirsin demişti. Ama ben o zamanlar o kadar kötüydüm ki konforlu yaşamı düşünecek halim yoktu.
O yarım ağız sen bilirsin cümlesinin tam açıklaması 1 ay sonra geldi. Ben şakayla karışık "oh böyle iyiymiş. Galiba bir daha hiç çalışmayacağım" dedim. Vay efendim benim çalışanlardan ne farkım varmış. Çalışanlar aptal mıymış. Arkadaşlarının çalışan eşlerinden örnek verdi. Sen onlardan daha mı üstünsün dedi. Hepsi sadece bu cümlenin üstüne söylendi. O kadar çok konuştu ki kendimi asalak gibi hissettirdi. O an dünya başıma yıkıldı. Bu adam benimle sadece maaşım var diye mı evlendi diye sorguladım. Vicdan azabı çektirmek için değil; gerçekten bu hale düştüğüm için sabaha kadar ağladım. Eşim çok üzüldü. Tipik ben öyle demek istemedim yalanını söyledi. Onun bitmeyen özürleri sonucu zamanla barıştım. Ama o cümleler ciğerime kazındı. Ölsem dahi unutmam.
Birkaç ay sonra bebek için tekrardan hem bedenen hem ruhen kendimi hazır hissettim. Düzenli bir cinsel hayatımız yok. Hiç olmadı. Zaten kaybettiğim iki bebeği de zor yapabilmiştik. Beyefendinin keyfi gelecek, benim yumurtlama günüme denk gelecek vs. Ama ben işi biraktigimdan beri daha bir mutsuz ve keyfi yok. Dolaysıyla vasat altı cinselliğimiz sürünür hale geldi. Tabii bu durumda bebegi denk getiremedim. Ben eşim gerilmesin diye bebeğin olmasını çok istediğimi kendisine hiç söylemedim. Artık dayanamadım geçen gün "böyle söylemek istemezdim ama bebek olabilmesi için düzenli bir ilişkimizin olması gerekiyor" dedim. Bende bebek düşünüyorum ama şimdi zamanı değil. İş durumları nasıl olur, o belli değil daha(terfi beklentisi var) gibi bir sürü şey geveledi. Ben de bir süredir iş arıyorum ama bulamıyorum. Bu arada tam anlamıyla boş kalmadım. Açıköğretimden ikinci üniversiteme başladım. Ikinci sınıfa geçtim. Bir aydır falan da ikinci bir yabancı dil öğrenmeye çalışıyorum. Madem iş yok bu arada eğitimime yön vereyim. En azından hamilelik sürecini bu arada çıksın diye düşünmüştüm. Her hamile ve bebek gördüğümde gözlerimin dolmasını falan geçtim artık durumu mantık çerçevesinde idare etmeye çalışıyorum.
Eşimin bu tepkisinden sonra deli gibi iş aramaya başladım. Artık internetten değil elden cv vermeye başladım. Sürekli başka nereye cv verebilirim diye düşünüyorum. İş bulursam belki artık bebek düşünecek duruma geliriz diye umut ediyorum ama sanki o bu kadar kayitsizken ben de bu kadar çabalarken sanki bu bebek sadece benim bebeğim olacak gibi hissediyorum.

Biraz önce bu konuda konuştuk. Söylediği tek şey: "ben ne desem boş. Sen her şeyi kafanda kuruyorsun zaten."

Gerçekten ben mi kuruyorum?
istifa etmek buyuk hata tekrar soyluyorum boyle kararlari bize sormadan almayin

Hani bazen görüyoruz kocam dövüyor diye konu açarlar sonra konu ilerledikçe kocasını savunmaya başlarlar. Onlar gibi olmak istemiyorum. Belki ben eksik ya da yanlış anlatıyorum. Ama eşim işe giderken beni uyusam bile mutlaka öpüp gider. Eve gelmeden bir şey lazım mı diye her gün arar. Özel günleri unutmaz. Aileme karşı çok saygılıdır. Diğer yandan kayinvalidemler bize karışmaz. Aklıma gelmeyen bir çok aranılan tipte bir evliliğim var. Tabii ki eksileri var. Birincisi söylediğim gibi düzenli bir cinsel hayatımızın olmayışı. Ama yüzdeye vurursak kaç kişinin düzenli o da ayrı mesele. Bu saatten sonra düzeleceğini sanmam. Kör topal böyle gider gibi. Ikincisi çocuk konusunda benim kadar hassas olmaması. ben bir bebek gördüğümde içim gidiyor ama muhtemelen o, orada bir bebek olduğunu bile farketmiyor. Bunları topladığında gerçekten boşanmaya sebebiyet verecek hale mı gelir bilemiyorum. Her aile dört dörtlük de bizim ki çok mu sorunlu kaldı? Laf sokmak için değil gerçekten soruyorum bu soruyu.
Biz 2 cocukla sizden fazla cinsel ilidkiye giriyoruz.cinseliksiz evlilk olmaz istedigi ksdar iyi olsun siniz

evlendik calisiyorum. hamile kaldim, cocugumuz oldu isten ayrildim.

sonra baska bir ise basladim memnun kalmadim esimin israri sonucunda ordan da ayrildim.

yaklasik 1 ay sonra kuafore gitmem lazim dedim ki sac normalde ayda 1 boyaniyorsa ben o donemde 3 ayda bir falan gidiyirdum. neyse bana dedi ki kuafor paranı da benmi vericem dedi.... bir de ona da kendin cozum bul diye ekledi.. nasil cozum bulacaksam artik... ama o kadar koydu ki bana o laf...

o gun bugundur esime minnet etmemek icin calistim hep....

he boyaya mi ... simdi 1.5 ayda bir gidiyorum :)

bir kadinin gercekten kolunda bilezik olmali... yani benim gibi kocalara sahip olan kadinlardan bahsediyorum.

ama bak 10 sene olmus hala icimde yara....

sizde is bulun bir an evvel... cocuk konusu 2 kisilik oldugu icin asagi yukari konusaman... karisamam... ama hayirlisiyla kucağınızabir tane minnak alirsiniz insallah.

sevgiler.

Valla ozetle:
Para yoksa ask yok
Para yoksa mutluluk yok
Para yoksa muhabbet yok
Para yoksa seks yok
Bence.

Olaylari biraz akisina birakin..is aramaya devam edin bulursaniz baslayin.bu arada yine cinsel yasantinizi canlandirmaya bakin.bebek bebek diye saplanti yapip kendinizi ve esinizi bunaltmayin..herseyin bir zamani var.akisina birakin.:KK50:

evlendik calisiyorum. hamile kaldim, cocugumuz oldu isten ayrildim.

sonra baska bir ise basladim memnun kalmadim esimin israri sonucunda ordan da ayrildim.

yaklasik 1 ay sonra kuafore gitmem lazim dedim ki sac normalde ayda 1 boyaniyorsa ben o donemde 3 ayda bir falan gidiyirdum. neyse bana dedi ki kuafor paranı da benmi vericem dedi.... bir de ona da kendin cozum bul diye ekledi.. nasil cozum bulacaksam artik... ama o kadar koydu ki bana o laf...

o gun bugundur esime minnet etmemek icin calistim hep....

he boyaya mi ... simdi 1.5 ayda bir gidiyorum :)

bir kadinin gercekten kolunda bilezik olmali... yani benim gibi kocalara sahip olan kadinlardan bahsediyorum.

ama bak 10 sene olmus hala icimde yara....

sizde is bulun bir an evvel... cocuk konusu 2 kisilik oldugu icin asagi yukari konusaman... karisamam... ama hayirlisiyla kucağınızabir tane minnak alirsiniz insallah.

sevgiler.
Banada ders oldu. Ben de artık işi bırakmam. Böyle böyle daha güçlü hale geliyoruz.

Back
X