• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum?

isteklerinizin olması çok doğal bence neden abartı görünüyor anlamıyorum sadece eğlenmek ve mutlu hatırlamak istemişssiniz

Esinizin yapmadiklarini değil de yaptiklarini gorseniz, aksamlariniz kutlamalariniz ve evliliginiz daha huzurlu olur diyorum ben.

dogum gununuz kutlu olsun ve lanet olsun boga burcu. sizi coook iyi anliyorum ayni seyleri birebir yasiyorum. birisi de yazmis naifsiniz diye. iste biz boyleyiz sevgili kocalarimiz :) bagirip cagirip kusmek yerine kibarca nazikce ima
ile isteklerimizi soyluyoruz. acik acik istedikten sonra ne anlami var siparis gibi... sonra da olmayinca buyuk bir hayal kirikligi ve huzun oluyor. ben de bu aralar bu moddayim gecmiyor da. kriz yaratmadigim icin esim de cozme cabasina girmiyor. bir seyleri ciddiye almasi icin illa benim dolup tasmam gerekiyor..

isteklerinizin olması çok doğal bence neden abartı görünüyor anlamıyorum sadece eğlenmek ve mutlu hatırlamak istemişssiniz
Demekki Bizd e kadınlar hiç hatırlanmıyor böyle istegimin olması çok geldi insanlara .Değer parayla değil karşındakini mutlu etmektir. Herkes farklı şekilde mutlu olur kimi hediyeyle kimi kutlamayla kimi yemekle neden bu kadar yadirgandi tepki aldım gerçekten anlamıyorum

dogum gununuz kutlu olsun ve lanet olsun boga burcu. sizi coook iyi anliyorum ayni seyleri birebir yasiyorum. birisi de yazmis naifsiniz diye. iste biz boyleyiz sevgili kocalarimiz :) bagirip cagirip kusmek yerine kibarca nazikce ima
ile isteklerimizi soyluyoruz. acik acik istedikten sonra ne anlami var siparis gibi... sonra da olmayinca buyuk bir hayal kirikligi ve huzun oluyor. ben de bu aralar bu moddayim gecmiyor da. kriz yaratmadigim icin esim de cozme cabasina girmiyor. bir seyleri ciddiye almasi icin illa benim dolup tasmam gerekiyor..
Bütün özelliklerini taşıyorum :)

Nebilim çok mu şey istedim ? Çok pahalı birşey değil ki bu ? Yemek yemeyip eğlence ye gidelim diyebilirdi. Birşeyler içerdik sadece .Diğer günlerden ne farkı oldu? Nebilim ya istemiyorum gerçekten her özel gün de aynı sorun bıraktım artık

Sonunda hak veren biru cıktı
Konu açıyorsunuz, haksızmıyım yoksa, abartıyormuyum yoksa diye akıl danışıyorsunuz, ve insanlar size doğru ve adil olan cevabı yani "abarttığınızı ve haklı olmadığınızı söylüyor" , fakat siz bu doğru cevabı kabul etmiyorsunuz. Peki akıl danışmanın anlamı nerede kaldı?
Ha dersenizki ben sadece beni tasdik eden beni haklı bulan yorumlar istiyorum söyleyin ona göre yorum yapalım. Yok amacınız olaya dışarıdan bakan gözlerden görüş almak ve doğruyu görmek ise kabul edinki haksızsınız!
Sevgiler...

Ya durumunuza çok üzüldüm çünkü çok naif bir biçimde yaşamışsınız hüznünüzü :KK43: yalnız itiraf ediyorum "Ostedim ki bir kutlama gibi bisi yspslom ne bilim küçük bir pasta karşılıklı bağıra bağıra söyleyelim." kısmında epeyce güldüm :))) dalga geçmek maksadıyla söylemiyorum bu arada, çok çocuksu geldi :))

Keşke sizin istediğiniz frekansta bir şeyler olsaydı ama işte her zaman tutmuyor insanların modu... Hiç üzülmeyin yani, sizinle alakası yok... Kişiliği bu demek ki, size sevmediğini falan da düşünmüyorum :)

Niye güldünüz bunu yetişkin bir insan isteyemez mı?

Benim görüşüm tamamen ama evet hayatla ilgili başka bir düşünce yapısına geçen kişiler böyle hayallerin peşinde koşup içlenmezler... Yani ne vakitleri kalır ne de sorumlulukları izin verir böyle ufak tefek detaylara takılmaya ya da böylesi hayaller kurmaya... Küçük bir pasta ve bağıra bağıra söylemek... Çok tatlı bu arada, sakın kırılmayın ama çok çocuksu :)

Öncelikle size bir eleştirim var !
Bu kadar insan abartıyorsun, olmayana değil olan şeye odaklan, belki bir sebebi vardır,
yinede elinden geleni yapmış dese de - siz evet haklı olabilirler diye düşünmüyorsunuz-

Madem bu kadar sabit fikirli olacaksınız neden konu açıyorsunuz, konu açıp yorum istediyseniz biraz yapılan yorumlara kulak verin. Burada insanlar sizin için bir şeyler yazıp çiziyor zaman harcıyor.
Herkesin size hak vermesini beklediniz ama herkes kendi fikrini, bakış açısını yazıyor.

Ben sizi anlıyorum yemeğe çıkartan adam, hemen yanda canlı müzik olan bir mekana geçmekte zorlanmamalı.
Kırmamalı bu kadar eşini. Çünkü eşiniz hepten ilgisiz biri değil anladığım kadarıyla.

Nebilim çok mu şey istedim ? Çok pahalı birşey değil ki bu ? Yemek yemeyip eğlence ye gidelim diyebilirdi. Birşeyler içerdik sadece .Diğer günlerden ne farkı oldu? Nebilim ya istemiyorum gerçekten her özel gün de aynı sorun bıraktım artık
ya bence sizin isteginiz cok ya da az sorun o degil. sorun karsidakinin ince dusunmemesi. en azindan ya canli muzige baska zaman gideriz desin mesela. hani sizin bi isteginizin farkindanolsin 2 tatli ozel soz soylesin yetecek.

E ama naifsiniz, ne yapalım :))) Naiflik kötü bir şey değil ki? Neden öyle bir tonla yazdınız anlamadım? "Birisi de yazmış naifsiniz diye..." şeklinde. Naiflik ama bu :)

Benim görüşüm tamamen ama evet hayatla ilgili başka bir düşünce yapısına geçen kişiler böyle hayallerin peşinde koşup içlenmezler... Yani ne vakitleri kalır ne de sorumlulukları izin verir böyle ufak tefek detaylara takılmaya ya da böylesi hayaller kurmaya... Küçük bir pasta ve bağıra bağıra söylemek... Çok tatlı bu arada, sakın kırılmayın ama çok çocuksu :)
Çok büyük sorumluluklaromda var ve her ay sonu bu ay nasıl geçecek diye söylenip hesap yapmayı bana bırakan kocam da. Oturup hesapları ben yaparım deli gibi çalışırım hiç molasız . Ev e gelir birde evde de iş yaparım.Hayata bakış açım çok önceden değişti. Ama bu istegim değişmedi. Yasayamadiklarimi kocamla yaşarmak istemem çok mu abesti. Çok olgun takılıp eve gidip hüngür hüngür ağlayan kadınları da biliyorum . Ben şeffaf oldum . Gülmüşsünüz. Canınız sağolsun.

0
ya bence sizin isteginiz cok ya da az sorun o degil. sorun karsidakinin ince dusunmemesi. en azindan ya canli muzige baska zaman gideriz desin mesela. hani sizin bi isteginizin farkindanolsin 2 tatli ozel soz soylesin yetecek.

Evet önemsenmeyecek kadar basit gördü. Istediğimi bilmesine rağmen .ya bilmiyorum yemek yemek her zaman yenilebilir ku dışarda bunda nasıl bir ayrıcalık var. Aman keşke doğmasaydım nerden doğmuşum

Öncelikle size bir eleştirim var !
Bu kadar insan abartıyorsun, olmayana değil olan şeye odaklan, belki bir sebebi vardır,
yinede elinden geleni yapmış dese de - siz evet haklı olabilirler diye düşünmüyorsunuz-

Madem bu kadar sabit fikirli olacaksınız neden konu açıyorsunuz, konu açıp yorum istediyseniz biraz yapılan yorumlara kulak verin. Burada insanlar sizin için bir şeyler yazıp çiziyor zaman harcıyor.
Herkesin size hak vermesini beklediniz ama herkes kendi fikrini, bakış açısını yazıyor.

Ben sizi anlıyorum yemeğe çıkartan adam, hemen yanda canlı müzik olan bir mekana geçmekte zorlanmamalı.
Kırmamalı bu kadar eşini. Çünkü eşiniz hepten ilgisiz biri değil anladığım kadarıyla.
Kabul etmdme değil sadece anlayamıyorum. Ilgisiz değil bunu biliyorum ama dediginiz gibi çıktığımız mekanın yan taraf-ı aynı mekan yani. Bak varmış diyorum evet varmış diyor. Çünkü yemek boyunca dedim ki bir yerden canlı müzik sesi geliyor. Yok dedi müzik açmışlar mekânda onun sesi .kaldı ki doğru duymuşum. Insan o an der ki hadi ya bir sorayim var mı diye yok hiç oralı olmadi. Orda yavaş yavaş attı teller. Arabaya bindim muxigin sesini açıyorum onu bile kisiyor. Orda patladım. Yeter dedim ya bari burda dinleyeyim

Üzgunum ama bencede haksizsiz abartiyorsunz bukadar ufak bir mesele icin esinizin kalbini kirmaya huzurunuz kacirmaya degmezdi. Kaldiki kutlamis zaten adam

Merhaba arkadaşlar. Dun benim doğum günümdü. Eşim daha öncesinden bana hediye almıştı sağolsunBiz bit yıllık evliyiz ve geçen yıl da nişanlıyken Sadec e bir yerde yemek yedik hediye falan yoktu çünkü düğün masrafları vardı kendiside söyledi. Ama ben yine dr küçük bir hediye beklemiştim. Çok fazla buyutmedim olayı . Dun de Bana çok iyi davrandı. Fakat diğer günlerden bir farkı yoktu dışarda yemek yedik bir saat içind e ev e geldik.pasta bild söylemedi. Ben Ka c kere dedim canlı müzik olan yere gitsek falan yok dedi orda balık yemek lazım şimdi ocki içemeyiz bilmemne saçma sapan seyl er geveledi .Yemek yediğimiz mekanın yan tarafında canlı müzik vardı aa dedim canlı müzik var. Evet öyleymiş dedi geçti gitti. Ben çok bozuldum . Ostedim ki bir kutlama gibi bisi yspslom ne bilim küçük bir pasta karşılıklı bağıra bağıra söyleyelim. Ama olmadı. Yine olmadi. Defalarca ima etmeme rağmen olmadı . Eve gidince belli ettim tabi sana yaranilmiyir elimden geleni yapıyorum senin için dedi .Ben de tutamadım kendimi ne yaptın ki dedim .kirildi.ama ben de çok kırgınım. Üzgünüm . Belli dert değil benim ki ama ne bileyim ya .Siz olsanız ne yapardınız?

Bilmiyorum ki daha ne yapılır ?
Ya biz kadınlar sanırım doyumsusuz biraz, adam elinden geleni yapmış yemeğe de götürmüş ,hediyesini de eksik etmemiş.En önemlisi ise
UNUTMAMIŞ.
Demem o ki siz bu tarz şeylerden hoşlanabilirsiniz ancak eşiniz belki sevmiyordur.Daha sakin bir ortam bu yüzden tercih ediyordur.
Bence gidin sarılın eşinize haksızlık yapmışsınız biraz.....

Yani ne desem bilemedim...
Ben doğum günlerine bu kadar anlam yüklemem
Eşiniz hediyesini almış, yemeğe de götürmüş. Hala fazlasını istemek ne bileyim biraz şey... Hoş değil
İçinden onlar gelmiş, onu yapmış.

Bilmiyorum ki daha ne yapılır ?
Ya biz kadınlar sanırım doyumsusuz biraz, adam elinden geleni yapmış yemeğe de götürmüş ,hediyesini de eksik etmemiş.En önemlisi ise
UNUTMAMIŞ.
Demem o ki siz bu tarz şeylerden hoşlanabilirsiniz ancak eşiniz belki sevmiyordur.Daha sakin bir ortam bu yüzden tercih ediyordur.
Bence gidin sarılın eşinize haksızlık yapmışsınız biraz.....
Ama önemli olan benim doğum günüm de benim isteğim di .yemeğe her zaman çıkılır

Back
X