Abartiyor muyum?

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Hemsire olarak saglik ocaginda calisiyorum. Bebekten veya cocuktan kan alinca doktor yardim ediyor tutmak icin.(genelde anne babalar tutamiyor cocugu, diger arkaslarda o sirada asi yaptiklari icin doktors kaliyo) bebegi tutarken son zamanlarda surekli elini elime degdiriyodu. Mesala normalde de eline bsy verince yada alinca elini elime degdiroyodu. Yani degdirmedende verebilir. Dunde ole oldu bende elimi cektim bi elimle cocugun kolunu tutup bi elimle kani alcaktim. Suratimida astim. Planladigim bsy degildi tamamen o anlik tepkimdi .Anladi galiba bugun hic eli elime degmedi hatta uzak tutuyodu elini elimden. Benmi kotu dusunuyorum abartiyormuyum. . Cunku bu doktor gercekten iyi mutevazi bi insan benim bilgim kadariyla.

İşte onu diyorum önemli olan sizin rahatsız olmanızdı. Bunu farkettirmişsiniz. Bilmeden yapıyosada dikkat eder artık.

İyi yapmışsınız. Evli olduğunuzu bilmiyor mu?

Tamam tepkinizi belli etmişsiniz ve dokunmamış o da bir daha iyi yapmışsınız ama niye uzuldunuz abartıyor muyum falan diye düşündünüz üzgün emojiler falan?
"Elini elimden uzak tutuyordu" :)

Yani ben rahatsiz oluyordum. Anlamista
dıkkatsız davrandıgını dusunuyorken o tavrınızdan sonra daha dıkkatlı olması soyledıgınız seyı desteklıyor
evet onceden daha ozensız davranıyormus sımdı daha dıkkatlı demek kı
zaten olması gereken de bu degıl mı bazı ınsanlar bende mesela daha hassasımdır bu konuda kımsenın elı kolu degsın ıstemem rahatsız olurum degmeden de verebılecegı bırsey varken nıye ılla degerek versın demek kı degmeden verebılıyormus derım

sıkıntı yok

sıkıntı ettıgınız ne? tamam ıste daha dıkkatlı davranıyor sımdı
bu sapık oldugunu gostermez sımdı bır tık daha dıkkatlı oldugunu gosterır hassasıyetınıze saygı duydugunu gosterır

QUOTE="Mozaikleon, post: 62351898, member: 970399"]
Tamam tepkinizi belli etmişsiniz ve dokunmamış o da bir daha iyi yapmışsınız ama niye uzuldunuz abartıyor muyum falan diye düşündünüz üzgün emojiler falan?
"Elini elimden uzak tutuyordu" :)
[/QUOTE] uzulmek degilde utandimm abarttim mi diye. Adami niyeti kotu degildirde benmi ole davrandim diye. Evliyim ben

Iste aynen ole. Ben de hassim kimsenyle tokalasmam bile. Anlamis amq ben cok mu kabalik ettim diye utandim.

yani konu nedir evli misiniz size mi sarkıyor adamı mı beğenmiyorsunuz o evli yine de temas etmeye mi çalışıyor?

Iste aynen ole. Ben de hassim kimsenyle tokalasmam bile. Anlamis amq ben cok mu kabalik ettim diye utandim.
yooo kabalık yok dırek mesafenızı gayet saygılı sekılde belırtmıssınız
sırf kırılmasın benı kaba gormesın dıye degmesını goz ardı edecek degılız kendısı kısının sınırlarına saygı duyacak sız o mesafeyı kurmak zorunda kalmıssınız kendısı dusunmelı kabalık mı ettım yanlıs mı anladı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…